Γιατί καταγγέλλει τον αναπληρωτή δήμαρχο Διονύση Λυκούδη σε επιστολή του.
Τι συνέβη και αποχώρησε ο Ηλίας Παρίσης από το Δημοτικό;
Πολιτική
16/01/2016 | 09:44

Κυρίες και Κύριοι

Κατά την σημερινή 1η Συνεδρίαση του ΔΣ, υπέβαλα τα επισυναπτόμενα θέματα-εισηγήσεις στον πρόεδρο του ΔΣ, με κοινοποίηση στον Δήμαρχο και τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, τα οποία,όπως θα διαπιστώσατε οι παρευρισκόμενοι δεν τα έθεσαν ούτε σε ψηφοφορία για να αποφασισθεί η συζήτησή τους ή μη.
Το αποδέχθηκα κατ΄αρχήν, ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία πλην όμως η αμέσως μετά συζήτηση του θέματος των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που δικαίως και ορθώς έφεραν οι συμπατριώτες μας της Σάμης, στο ΔΣ, εξελίχθηκε σε μία μακρά αντιπαράθεση εντυπώσεων άνευ ουσίας, μόνο απογοήτευση προσέφερε  σε όλους τους παρευρεθέντες φίλους της Σάμης, αλλά και σε όλους όσους παρακολουθούσαν την συνεδρίαση.
Όταν όμως ακολούθησε και το σόου ύβρεων από πλευράς Δημοτικής Αρχής και ειδικώτερα από πλευράς αναπληρωτού προς συναδέλφους της αντιπολίτευσης, σε συνδυασμό με την προηγηθείσα απόρριψη των δύο σοβαρών θεμάτων που που είχα θέσει εκ μέρους των ΦΙ.Κ.Ο.,  η μόνη αντίδραση που μου επέβαλε η συνείδησή μου,  ήταν να αποχωρήσω, από αυτό το συνεχώς υποβαθμιζόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Θα επανέλθουμε συντόμως με τα θέματα που σήμερα απέρριψε η πλειοψηφία, διότι προφανώς επιδιώκει ενσυνείδητα να μην πραγματοποιηθεί η Ειδική Συνεδρίαση που πρότεινα και ομόφωνα εγκρίθηκε, με παρουσία του καθ΄ύλην αρμόδιου Υπουργού, την κ. Βουλευτού, του Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη, ώστε να μπορούν ανερυθρίαστα ως Δημοτική Αρχή να επικαλούνται αναρμοδιότητα για τα έργα και να ρίχνουν το ανάθεμα σε άλλους.
Περιμένουμε να μας διαψεύσουν  με πράξεις και ενέργειες και όχι αναθέματα για άλλους.
Με εκτίμηση προς όλους σας

Ηλίας Παρίσης

Επικεφαλής των ΦΙ.Κ.Ο.

& Δημοτικός Σύμβουλος

 

Τα επισυναπτόμενα θέματα-εισηγήσεις στον πρόεδρο του ΔΣ από τον κ. Ηλία Παρίση

ΕΗ Χρηματοδότηση αποκατάστασης Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

ΕΗ Οργάνωση και διεξαγωγή της Ειδικής Συνεδρίασης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer