Ο Κοτσιλίνης κατηγόρησε τον Παρίση πως με την επιμονή του να οριστεί ο Μάκης Αλυσανδράτος, παρά το ότι γνώριζε πως υπήρχε «ασυμβίβαστο», θα μείνουν οι δημότες χωρίς Συμπαραστάτη.
Τι συμβαίνει με τον Συμπαραστάτη του δημότη;
Πολιτική
13/04/2011 | 10:47

Μέσα από τους έντονους διαξιφισμούς Παρίση – Κοτσιλίνη, βγήκε μια αρκετά σοβαρή είδηση.

Ο  Μάρκος Κοτσιλίνης φανέρωσε, πως ο ορισμός του Μάκη Αλυσανδράτου σαν Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ακυρώθηκε από τον Ελεγκτή Νομιμότητας, γιατί είχε… «ασυμβίβαστο», μετά από προσφυγή κάποιου δημότη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάκης Αλυσανδράτος εξελέγει από το Δ.Σ στην τρίτη ψηφοφορία.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης κατηγόρησε τον Παρίση πως με την επιμονή του να οριστεί ο Μάκης Αλυσανδράτος, παρά το ότι γνώριζε πως υπήρχε «ασυμβίβαστο», θα μείνουν οι δημότες χωρίς Συμπαραστάτη.

Ο Παρίσης αντέδρασε λέγοντας πως η ‘ακύρωση’ θα ακυρωθεί στα δικαστήρια και οι δημότες ‘έχουν Συμπαραστάτη’

Το περίεργο είναι πως τα ‘ασυμβίβαστα’ και ‘κωλύματα’ εκλογής του Συμπαραστάτη, είναι ίδια με αυτά  ενός Δημοτικού Συμβούλου και γιαυτό ο Μ. Αλυσανδράτος δεν κατέβηκε υποψήφιος

Πάντως, όπως είναι γνωστό, σχετική προσφυγή του Μ. Κοτσιλίνη για παρόμοια  προβλήματα εκλογιμότητας  λόγω «ασυμβίβαστου», εναντίον των  Βαγγέλη  Κεκάτου, Μίμη Πυλαρινού κ.α  απορρίφθηκε στο  εκλογοδικείο.

Ποια θα είναι αλήθεια η τύχη του Αλυσανδράτου;

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer