Επιχείρηση συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του κρίσιμου διμήνου που έχει μπροστά της επιχειρείται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Τι συζητήθηκε στη συνάντηση Τσίπρα με βουλευτές από το Ιόνιο..;
Πολιτική
22/12/2015 | 22:54

Επιχείρηση συσπείρωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του κρίσιμου διμήνου που έχει μπροστά της, με το νέο έτος, η κυβέρνηση, επιχειρείται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του με βουλευτές της περιφέρειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με βουλευτές απότο Ιόνιο και την Ήπειρο.
Στις συναντήσεις αυτές, ο πρωθυπουργός αναφέρεται διεξοδικά στις δύο σκοπέλους που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, δηλαδή το Ασφαλιστικό και την τελική ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, η ψήφιση των οποίων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιανουαρίου, ώστε ένα μήνα μετά να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος.
O κ. Τσίπρας αναφέρεται στα υπολειπόμενα προς ψήφιση και στο γεγονός ότι το πρώτο εξάμηνο του 2016 θα αρχίσουν να γίνονται ευδιάκριτα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στην ελληνική οικονομία, από την ασκούμενη πολιτική.
Ο κ. Τσίπρας διαβεβαιώνει πως δεν θα υπάρξουν περικοπές στις κύριες συντάξεις, καθιστά ωστόσο σαφές ότι στο πλαίσιο ενός συμβιβασμού και στο Ασφαλιστικό θα γίνουν βήματα προς τα πίσω.
Έχει μεγάλη σημασία να μάθουμε τι είπε η κα Θεοπεφτάτου για την πλήρη εγκατάλειψη των μεγάλων έργων υποδομής στο Ληξούρι, τα οδικά έργα που έχουν μείνει στάσιμα, κυρίως όμως εάν έγινα αυτές ή παρόμοιες ερωτήσεις, ποιες ήταν οι απαντήσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
Αναμένουμε ενημέρωση κα Θεποπεφτάτου…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer