Γιατί καταχειροκροτήθηκε το νεαρό μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου;
Τι είπε ο Τσουρούφλης στους Ομογενείς!
 Ομογένεια
04/08/2014 | 14:57

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν στην εναρκτήρια εκδήλωση της Εβδομάδας του Απόδημου στο Αργοστόλι το περασμένο Σάββατο όταν τον λόγο έλαβε το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της εβδομάδας, Ιλινόιου- Τσουρούφλης Γεράσιμος. Ο νεαρός κεφαλονίτης στην προσπάθειά του να συνδέσει τις ομιλίες του προέδρου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Ναπ. Μαραβέγια και του ερευνητή Γιάγκου Μεταξά με την διάθεση των ομογενών μας για προσφορά, πρότεινε την στενή συνεργασία ΤΕΙ και ομογένειας άμεσα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση αφορούσε στην ανάδειξη του «brand name Κεφαλονιά» με τη συμμετοχή του επιστημονικού δυναμικού του Ιδρύματος των νησιών του Ιονίου. Με τον κατάλληλο συντονισμό θα μπορούσε το ΤΕΙ να «εξάγει» γνώση στον τομέα της επικοινωνίας και τεχνολογίας με την παράλληλη υποστήριξη των Κεφαλλονιτών του εξωτερικού.

Τέλος, αφού επισήμανε την ανάγκη για άμεση έναρξη των συνομιλιών προς την κατεύθυνση αυτή, πρότεινε το Συνέδριο των αποδήμων που θα λάβει χώρα σε ένα χρόνο από σήμερα, να αφορά στην πρόοδο της συνεργασίας αυτής και την εικόνα της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer