Η υποψήφια περιφερειάρχης Άντζελα Γκερέκου μίλησε στο www.lefkadanews.tv και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σκλαβενίτη.
Τι είπε η Γκερέκου για τη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά (βίντεο);
Πολιτική
04/04/2014 | 13:52

Δείτε στη συνέντευξη την υποψήφια περιφερειάρχη να μιλάει για το αν η ΠΙΝ διαχειρίστηκε σωστά την αντιμετώπιση των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς, για την ιδιαιτερότητα που έχει το Ιόνιο σε πιθανή εκποίηση υδρογονανθράκων καθώς και για την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα.

Έντονη ήταν η αναφορά της στον φυσικό πλούτο ομορφιάς και τον πρωτογενή τομέα που διαθέτουν τα Ιόνια Νησιά και που η επόμενη θητεία στην Περιφέρεια πρέπει να αναδείξει μέσα από συντονισμένες ενέργειες προώθησης των τοπικών προϊόντων και όχι μόνο.

Η ίδια δήλωσε διατεθειμένη να επιδιώξει την καλύτερη συγκοινωνιακή αλλά και επικοινωνιακή σύνδεση μεταξύ των νησιών του Ιονίου. Έχοντας διατελέσει και υφυπουργός Τουρισμού δεν θα μπορούσε από τα σχέδιά της να λείπει η τουριστική ανάπτυξη των Επτανήσων αλλά και η έμφαση στην πολιτιστική κληρονομιά τους.

Όταν στη συζήτηση ήρθε η Λευκάδα, αναφέρθηκε στο πρόβλημα των σκουπιδιών, στη σπουδαιότητα του αγκυροβολίου της Βασιλικής και της διαπλάτυνσης του Δίαυλου, καθώς και στο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης.

gerekou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer