Μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι. Τι συνέβη;
Τι έγραψε στο facebook μετά την αποχώρηση της από το «Star Academy» η Έλενα Κορωναίου
Life
04/04/2017 | 15:36

Μ’ ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Έλενα Κορωναίου, ανακοίνωσε και επίσημα την οικειοθελή της αποχώρηση από το μουσικό σόου «Star Academy», όπως ήδη σας είχαμε γράψει από χθες.

Η 26χρονη Κεφαλλονίτισσα, ευχαριστεί όλους όσοι τη βοήθησαν να ζήσει αυτή την εμπειρία, ελπίζοντας το όνειρό της να αρχίζει τώρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Star Academy, η Έλενα μπορεί να ανακαλέσει την απόφασή της και να επιστρέψει στο παιχνίδι, μέσα σε 24 ώρες, αλλά αν κρίνουμε από το μήνυμά της, μάλλον η απόφασή της είναι αμετάκλητη.

Αναλυτικά στο μήνυμα της στο facebook, αναφέρει:

«Μη στεναχωριέστε που έφυγα από το Star Academy γιατί είμαι καλύτερα μέσα μου! Ελπίζω το όνειρο να αρχίζει τώρα! Ήταν μία εμπειρία με τα όμορφα και τα άσχημα της που θα θυμάμαι γλυκά ! Έκανα φίλους που δε θέλω να χάσω και είχα την τιμή να τραγουδήσω μπροστά σε ανθρώπους που θαυμάζω πολύ! Τους ευχαριστώ όλους από τη ψυχή μου για αυτή την ευκαιρία ! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της παραγωγής για την κατανόηση τους και τη δουλειά που κάνουν! Φυσικά στέλνω την αγάπη μου σε όλους τους καθηγητές ! Ήταν υπέροχοι! Κατερίνα Γκαγκάκη θεά!», έγραψε.

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ