Αναλαμβάνει αρχηγός της «Ενωμένης Τετράπολης» ο Σπύρος Σαμούρης
Τηρήθηκε η συμφωνία – Παραίτηση Αλέκου Καλαφάτη
Πολιτική
10/03/2015 | 17:13

Ήταν γνωστό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ότι ήταν θέμα χρόνου η παραίτηση του Αλέκου Καλαφάτη από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά την εκλογική του ήττα τα περασμένο Μάιο. Μάλιστα, η σχετική συμφωνία ήταν να αναλάβει επικεφαλής της «Ενωμένης Τετράπολης» ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές Σπύρος Σαμούρης. Και όντως με μία λιτή επιστολή του ο Αλέκος Καλαφάτης παραιτήθηκε της θέσεως του στο Δημοτικό Συμβούλιο και πλέον θέτει τέλος στη μακρόχρονη πολιτική του διαδρομή.
Είναι σαφές ο πρώην Δήμαρχος, βουλευτής και υπουργός, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί την τρίτη θέση στις δημοτικές εκλογές βλέποντας την «πλάτη» όχι μόνο του Αλέξανδρου Παρίση αλλά και του Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Εκείνος που αντιδρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη πρωτοκαθεδρία Σαμούρη είναι ο Βασίλης Ρουχωτάς καθώς ορεγόταν τη θέση του επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Αξίζει: Πρώτος επιλαχών για τη θέση που αδειάζει είναι ο πρώην Δήμαρχος Μάκης Φόρτες πλην όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραιτηθεί και αυτός, οπότε μάλλον θα ορκιστεί ο Γρηγόρης Σταμούλης. kalafatis-synentefksi2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer