Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 08.00 και αναμένεται να κλείσουν στις 19.00, ανάλογα με την προσέλευση
Την Κυριακή στις κάλπες οι μηχανικοί
Κοινωνία
19/11/2016 | 10:29

Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή οι μηχανικοί για την ανάδειξη των αιρετών μελών των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Διευκρινίζεται πως μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα όλοι οι μηχανικοί που είναι τακτικά μέλη του ΤΕΕ.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 08.00 και αναμένεται να κλείσουν στις 19.00, ανάλογα με την προσέλευση. Οι μηχανικοί θα ψηφίσουν σε τέσσερις κάλπες συν την κάλπη της ειδικότητας ή των ειδικοτήτων τους.

Από την εκλογική διαδικασία θα αναδειχθούν για την περίοδο 2017-2019:

• Τα 155 αιρετά μέλη της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, που εδρεύει στην Αθήνα, με γεωγραφική κατανομή. Από αυτά αντιστοιχούν στο ΤΕΕ/ΤΚΜ 24 μέλη.

• Τα τέσσερα αιρετά μέλη του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου, με ισάριθμα αναπληρωματικά.

• Τα 15 αιρετά μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου που εδρεύει στην Αθήνα και τα πέντε μέλη των Πειθαρχικών Συμβουλίων που εδρεύουν στην έδρα κάθε Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ, με ισάριθμα αναπληρωματικά.

• Τα αιρετά μέλη της αντιπροσωπείας κάθε Περιφερειακού Τμήματος. Ο αριθμός των μελών της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ είναι 60 και κατανέμονται ως ακολούθως: 42 από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και από τρία μέλη από τις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

• Οι Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικοτήτων, εννέα τον αριθμό: Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Αγρονόμων, Τοπογράφων Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Μεταλλείων, Μεταλλουργών, Ναυπηγών Μηχανικών, Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Οι Ε.Ε. είναι πενταμελείς και τα μέλη τους συμμετέχουν στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, που έχει συνολικά 200 μέλη

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer