Και μην ξεχνάτε οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό στο Premier!
Αύριο στη 1 μ.μ. κληρώνεται το iPad από το Premier
Life
14/03/2015 | 08:19

Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/03/15 στις 13:00 το μεσημέρι στο κατάστημα μας με ζωντανό πρόγραμμα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Palmos 983.
Η κλήρωση θα γίνει με πλήρη διαφάνεια με λογισμικό που κατασκεύασε η Τεχνική Πληροφορική, το οποίο θα έχει εγκατασταθεί σε υπολογιστή του καταστήματος.Για να γίνει πιο σαφές σε όλους οι αριθμοί της κλήρωσης που θα γίνει, ξεκινούν ημερολογιακά από 30/01/15 έως
και 15/03/15 στις 12:59, άρα μέχρι και την τελευταία στιγμή έχετε όλοι πιθανότητες.

Οι αριθμοί τόσο στο σέρβις όσο και στο πακέτο αρχίζουν από τους εξής αύξων αριθμούς: Α/Α 12455 είναι ο αριθμός απόδειξης που ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 30/01 σε είδη που σερβίρονται στο χώρο του καταστήματος μας και ο αντίστοιχος Α/Α 17836 στο πακέτο της ίδιας ημέρας σε είδη πακέτου είτε από το κατάστημα μας είτε σε είδη διανομής στο χώρο σας.Το ίδιο το πρόγραμμα θα αναδείξει τον νικητήριο αριθμό.
Εάν δεν βρεθεί τυχερός εντός μίας εβδομάδας θα επαναληφθεί η κλήρωση σε ημερομηνία που θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Σας περιμένουμε όλους σας, όπως κάθε Κυριακή να περάσουμε ένα ξεχωριστό μεσημεριανό με τις πάντα πρωτοποριακές εκπλήξεις που επινοούμε για εσάς και την διασκέδαση σας.
Δεν σταματάμε εκεί γιατί μετά την κλήρωση συνεχίζουμε μετά μουσικής όπως κάθε Κυριακή το ζωντανό μας πρόγραμμα με τους μαέστρους μας Γεράσιμο Γεωργόπουλο και Διονύση Παγουλάτο,
να είστε όλοι εδώ.
Και μην ξεχνάτε οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό στο Premier !!!

Eκ της διευθύνσεως ο υπεύθυνος επικοινωνίας και σάλας
Μαγδαληνός Γιώργος premier_tablet

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer