Πρόκειται για το “A Place In The Sun”, που είναι η δημοφιλέστατη τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεως ακινήτων στη Μεγάλη Βρετανία.
Τηλεοπτική προβολή της Κεφαλονιάς στη Μ.Βρετανία
Τουρισμός
28/03/2016 | 15:43

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κεφαλονιάς με διεθνείς Φορείς περαιτέρω προβολής του Νησιού, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ο Προϊστάμενος της Τουριστικής Υπηρεσίας κ.Σταύρος Κορκός – Κουρής, σε συνεργασία με την Freeform Productions , θα παρέχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση, έτσι ώστε το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου να πραγματοποιηθούν τηλεοπτικά γυρίσματα για δημοφιλή σειρά της Αγγλικής τηλεόρασης.
Συγκεκριμένα πρόκειται για το “A Place In The Sun”, που είναι η δημοφιλέστατη τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεως ακινήτων στη Μεγάλη Βρετανία.
Στην εκπομπή συμμετέχουν αληθινοί αγοραστές από την Αγγλία, που με τη βοήθεια που προσφέρουν τοπικοί μεσίτες και παράγοντες της αγοράς, βρίσκουν την κατοικία των ονείρων τους στον ηλιόλουστο τόπο της επιλογής τους.
Το πρόγραμμα μεταδίδεται από το Channel 4 τα τελευταία 15 χρόνια , όπως και σε άλλα 20 διεθνή κανάλια. Τα γυρίσματα γίνονται κυρίως στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρος), αλλά και στα νησιά της Καραϊβικής, στις Βαλεαρίδες νήσους, στην Ταΐλάνδη, στη Φλόριντα και στη Νότια Αφρική.
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης και φυσικά η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου ευχαριστούν θερμά την κ.Χρυσάνθη Κουρή ( Researcher –Freeform Productions), την κ.Πέγκυ Βασιλείου, Παραγωγό του Επεισοδίου και τα Μέλη του κινηματογραφικού Συνεργείου για την πρωτοβουλία, που θα συμβάλει ουσιαστικά στην προβολή του Νησιού.

an1-1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer