Η Ελεονόρα Μελέτη έχει δείξει εδώ και καιρό πως δεν χαρίζει κάστανο σε όποιον της ασκεί κριτική επί προσωπικού και όχι καθαρά πάνω στην δουλειά της.
Τηλεοπτική βεντέτα: Μελέτη VS Γκολεμά
Life
22/03/2011 | 18:58

antonatos2Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

H κόντρα που χωρίζει τις δύο κυρίες της τηλεόρασης είναι γνωστή. Η Ελεονόρα Μελέτη έχει δείξει εδώ και καιρό πως δεν χαρίζει κάστανο σε όποιον της ασκεί κριτική επί προσωπικού και όχι καθαρά πάνω στην δουλειά της. Η Ντέπυ Γκολεμά, γνωστή τηλεκριτικός, έχει δείξει την συμπάθεια της με το πρόσχημα του σχολιασμού τηλεοπτικών προγραμμάτων να πυροβολεί τηλεαστέρες με την όχι και τόσο καλοπροαίρετη κριτική της.

Αυτήν την φορά στόχος της κριτικής της κυρίας Γκολεμά ήταν το Dancing With The Stars και φυσικά η Ελεονόρα μας! Έτσι λοιπόν αφού η πρώτη έθιξε τα μπουτάκια, τα ψωμάκια και τα μπρατσάκια των συμμετεχόντων (που αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη, εγώ δεν είδα κάποιον με άσχημο σώμα στο φετινό DWTS) η Ελεονόρα άρπαξε την ευκαιρία και της απάντησε από το βήμα της εκπομπής της, έχοντας καλεσμένη την Μαρία Αντιμισάρη, χορευτική παρτενέρ του Κώστα Μαρτάκη στο φιλανθρωπικό show.

Μάλιστα την κριτική της κυρίας Γκολεμά όσον αφορά την επίθεση της προσωπικά στην Μαρία Αντιμισάρη την χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ύπουλη και αισχρή καθώς είναι μια κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και ασχολείται μόνο με το αντικειμενό της που εν προκειμένω είναι ο χορός.

Δεν μένει παρά να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια …

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer