
“Ένας ηθοποιός δεν θα πρέπει να ξαναλάβει χρήματα από το εξωτερικό αν η σειρά προβληθεί; αναρωτήθηκε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στον αέρα της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Παρασκευής, στον Alpha. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΑΝΤ1 σχετικά με την επιτυχημένη σειρά «Λάμψη» και αποκάλυψε ότι επιθυμεί να βρει το δίκιο του στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «η Λάμψη παίζεται σε 80 χώρες αυτή τη στιγμή, είτε σε διαδικτυακές είτε σε συνδρομητικές πλατφόρμες, και θα πρέπει να λαμβάνεις μερίδιο από αυτό, βάσει του μισθού που έπαιρνες. Η λογική της απόφασης είναι ότι εγώ έπαιρνα τότε έναν μισθό που δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα πραγματικότητα. Δηλαδή, ένας ηθοποιός μπορεί να κερδίζει όσα χρήματα θέλει και όσα συμφωνεί». «Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν πρέπει να ξαναλάβει χρήματα από το εξωτερικό αν η σειρά προβληθεί; Δεν έχει καμία λογική». «Αν θεωρήσουμε ότι η Λάμψη προβάλλεται σε όλες αυτές τις χώρες, μπορεί να έχω χάσει και 3 ή 4 εκατομμύρια ευρώ από τα συγγενικά δικαιώματα,» πρόσθεσε ακόμη ο Τζώνυ Θεοδωρίδης στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.