Η φιλία του Δημάρχου με την οικογένεια Μητσοτάκη κρατά χρόνια, έτσι Παρίσης και Μητσοτάκης βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εγκάρδιους χαιρετισμούς
Τετ α τετ Παρίση –Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη!
Πολιτική
02/12/2016 | 13:02

Μια χαλαρή συνομιλία είχαν ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, με τον Πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, χθες το πρωί, στο πλαίσιο της έναρξης του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της Θεσσαλονίκης.

Η φιλία του Δημάρχου με την οικογένεια Μητσοτάκη κρατά χρόνια, έτσι Παρίσης και Μητσοτάκης βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εγκάρδιους χαιρετισμούς. Στην παρέα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήταν και η σύζυγος του κ. Πατούλη, Μαρίνα, ή οποία για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τη ομορφιά και το στυλ της.

Το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ ξεκίνησε, 1η Δεκεμβρίου, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του θα συζητηθούν θέματα όπως η μεταρρύθμιση του κράτους και η υιοθέτηση ενός νέου

μοντέλου οργάνωσης της Δημόσιας Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης, τα οικονομικά των Δήμων και η πρόσβαση στα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης, η συμμετοχή της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού στην τοπική ανάπτυξη, τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που υλοποιούν οι Δήμοι κ. α.

Αξίζει να πούμε ότι σε εκείνους που θα πραγματοποιήσουν ομιλίες, θα είναι και ο Δήμαρχος Κεφαλλοννιάς, κ. Παρίσης.

parisis-mitsotakis parisis-mitsotakis-2 parisis-mitsotakis-4

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer