Τα καταστήματα My market της εταιρείας METRO AEBE ενισχύουν τον Δήμο Κεφαλονιάς στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων του καταστροφικού σεισμού.
Τα My Market στο πλευρό των πληγέντων της Παλικής
Κοινωνία
21/02/2014 | 20:58

Τα  καταστήματα My market της εταιρείας METRO AEBE ενισχύουν τον Δήμο Κεφαλονιάς στην προσπάθεια στήριξης των πληγέντων του καταστροφικού σεισμού. Κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κεφαλονιάς, και για την  καλύτερη διαχείριση και διανομή στους κατοίκους από τις υπηρεσίες του Δήμου, η αποστολή βοήθειας θα γίνεται τμηματικά, κάθε εβδομάδα, για 5 εβδομάδες κατ’αρχήν, με συνολική ποσότητα προϊόντων 100 παλέτες με βασικά είδη διατροφής και προσωπικής υγιεινής όπως νερό, ζυμαρικά, γάλα, ρύζι, όσπρια, προϊόντα ντομάτας, φρυγανιές, χαρτί υγείας, πάνες κ.λπ. Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει το πρώτο από τα πέντε φορτηγά της αποστολής.
Επιπλέον, τα My market δίνουν τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, πελάτες και εργαζομένους, να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, αγοράζοντας και τοποθετώντας τα προϊόντα πρώτης ανάγκης που επιθυμούν να προσφέρουν στα ειδικά καρότσια που θα υπάρχουν τοποθετημένα σε εμφανή θέση στα καταστήματα My market  γι’ αυτόν το σκοπό για ένα μήνα.

LOGOMETRO.cdr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer