Μία συναυλία, γιορτή ήχων και διαθέσεων. Γνήσιος λυρισμός, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση
Τα τραγούδια του Νίκου Καββαδία
Πολιτισμός
22/07/2013 | 23:31

Η αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου blues φωνή και ενέργεια του Γιάννη Κούτρα και το αστείρευτο πάθος του, τον έχουν κατατάξει στους τραγουδιστές-ερμηνευτές της πρώτης γραμμής.

Μαζί με τον επίσης blues τραγουδιστή Απόστολο Ρίζο, κορυφαία φιγούρα της σύγχρονης σκηνής, έρχονται στο Μουσικό Προαύλιο του θεάτρου Μπάντμιντον, στις 27 Ιουλίου, για να ερμηνεύσουν αποκλειστικά Νίκο Καββαδία. Τα τραγούδια του ποιητή των θαλασσών. Τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό και καταξίωσαν τον Γιάννη Κούτρα.

koytras

Μία συναυλία, γιορτή ήχων και διαθέσεων. Γνήσιος λυρισμός, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και υποδειγματική εκτελεστική προσέγγιση. Όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου αλλά και των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Λάκη Παπαδόπουλου, Χάρη Παπαδόπουλου, Αργύρη Μπακιρτζή και του συγκροτήματος «Ξέμπαρκοι».

Ώρα έναρξης: 21:00

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer