Μετά από πρωτοβουλία των παιδιών του ΤΕΙ προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτήν την εγκληματικότητα
Τα τετράποδα χρειάζονται άμεσα τη βοήθεια μας
Κοινωνία
19/01/2013 | 14:00

Της Αριστέας Χαριτάτου

Εκτάκτως χθες το μεσημέρι και μετά από κάλεσμα των σπουδαστών του ΤΕΙ Ληξουρίου συγκεντρωθήκαμε στον χώρο του Δημαρχείου στο Ληξούρι. Αρκετοί από τους επαγγελματίες αλλά και απλός κόσμος ήταν παρόντες. Το θέμα; Αρκετά επείγον για όσους θεωρούν τους εαυτούς τους Ανθρώπους! Να βρεθούν λύσεις και να σταματήσει το έγκλημα που έχει ξεσπάσει τελευταία στην πόλη μας. Κάποιοι ενεργούν ανενόχλητοι και φολιάζουν ανυπεράσπιστα ζώα!
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν φολιαστεί περίπου δεκαπέντε σκυλιά! Αρκετοί από εμάς βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση και είδαμε το ζωντανό να αργοπεθαίνει με σφοδρούς πόνους. Νιώσαμε μικροί και λίγοι που δεν μπορέσαμε να τα βοηθήσουμε!
Έτσι λοιπόν και μετά από πρωτοβουλία των παιδιών του ΤΕΙ μας, για τα οποία νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνεια που έχουν τέτοιες ευαισθησίες, προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτήν την εγκληματικότητα.
Παρόντες ήταν και ο αντιδήμαρχος Παλλικής, κ. Θεοφιλάτος αλλά και ο Διοικητής της Αστυνομίας κ. Χωραϊτης.
Σε περιφραγμένο χώρο ξενοδοχείου βρέθηκε φόλα! Αυτό το αποδεικτικό στοιχείο συλλέχτηκε με ιδιαίτερη προσοχή από την ιδιοκτήτρια και παραδώθηκε σε αρμόδιες Υπηρεσίες. Δυστυχώς η απανθρωπιά τους έχει εξαπλωθεί και εκτός από τα αδέσποτα του Ληξουριού τώρα στρέφονται και κατά ιδοκτησίας!!!
Άσχημα τα μαντάτα για τους “φονιάδες”! Άφησαν ίχνη που θα τους κάψουν! Ο λαός και οι φοιτητές μας τους έχουν καταδικάσει για την αναδρότητα τους και θα τιμωρηθούν παραδειγματικώς!
Επειδή δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε εγκαίρως η συνάντηση θα επαναληφθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, τις 7 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο. Κοντά μας θα είναι και το προεδρείο του Φιλοζωϊκού Συλλόγου “Ντορίς” που εδρεύει στο Αργοστόλι.
Σας καλούμε και σας εκλειπαρούμε να δείξετε την ίδια ευαισθησία και να προσέλθετε!


eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer