Tα στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτονται μήπως η ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μπεκατώρού γίνει λίγο πιο… μεσημεριανή
Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για τη Μαρία Μπεκατώρου
Life
13/07/2016 | 16:39

Μετά την επίσημη αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από τον ΑΝΤ1 είναι σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν δεν θα υπάρχει το «Πρωινό ΣουΚου», τουλάχιστον έτσι όπως το ξέραμε…! Βέβαια αυτό ήταν γνωστό καθώς ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει ότι δεν ήθελε να συνεχίσει την πρωινή ψυχαγωγική του σαββατοκύριακου και συζητούσε με τον ΑΝΤ1 για συνεργασία σε άλλη εκπομπή μέχρι που τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στον ALPHA.

Εκτός όμως από τον Νίκο Μουτσινά τα στελέχη του σταθμού έκαναν επαφές και με τη Μαρία Μπεκατώρου για να αποφασίσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Βέβαια δεν υπάρχει κανένα… σύννεφο στη σχέση τους και αντίθετα η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να είναι στο δυναμικό του σταθμού του Αμαρουσίου έστω κι αν της αλλάξουν… πόστο.

Tα στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτονται μήπως η ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μπεκατώρού γίνει λίγο πιο… μεσημεριανή, τη «μετακομίσουν» δηλαδή στη μεσημεριανή ζώνη του σαββατοκύριακου. Εκτός όμως από την εκπομπή του σαββατοκύριακου υπάρχουν σκέψεις για συνεργασία και σε κάτι καινούργιο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο και κατά πόσο στον ΑΝΤ1 μπορούν να κάνουν… ανοίγματα και σε άλλα καινούργια προγράμματα.

Έτσι δεν αποκλείεται η συνεργασία της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1 να είναι πάλι σε δύο εκπομπές, ενώ είναι σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν δεν θα βγάλουν καινούργιο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar»! Πάντως οι αποφάσεις για την εκπομπή του σαββατοκύριακου θα ληφθούν μέσα στον Αύγουστο καθώς και στο κανάλι του Αμαρουσίου περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες και αν όλα προχωρήσουν κατά τις επιθυμίες της κυβέρνησης, τι ανταγωνισμός θα υπάρχει…!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer