Τι αναφέρει στην Ευχαριστήριο Επιστολή του ο συμπατριώτης μας κληρικός.
Τα συγκινητικά λόγια του Νικόλαου για το νέο Μητροπολίτη καθώς και για τους Κεφαλλονίτες
Εκκλησία
12/10/2015 | 15:03

Αγαπητοί μου,

Θα ήθελα εκ βάθους καρδίας να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τους αγίους Αρχιερείς, τους αγαπητούς μας Συμπατριώτες εντός και εκτός Κεφαλλονιάς, τις Αρχές του τόπου μας, τους Δημοτικούς Άρχοντες, τον ιερό Κλήρο, τους Συλλογικούς Φορείς, τις Ομογενειακές μας πέραν του Ατλαντικού Οργανώσεις, τις Επιστημονικές Ενώσεις, τις Πρυτανικές Αρχές, τους ανθρώπους του Πνεύματος και της Επιστήμης, τα Μέσα Ενημερώσεως και Κοινωνικής Δικτυώσεως ως και τους καλούς μας Φίλους, οι οποίοι μετά την αιφνίδια εκδημία του Μακαριστού Κεφαλλονίτη Μητροπολίτη μας και φίλου κυρού Γερασίμου, στάθηκαν στο πλευρό μας κατά την διαδικασία αναδείξεως του νέου Μητροπολίτου της ιδιαιτέρας μας πατρίδος Κεφαλληνίας εις την οποία εκ νέου ήμουν ο Κεφαλλονίτης υποψήφιος.

Ήταν μια προσπάθεια στην οποία όλοι μας με ευπρέπεια και ευγένεια συμμετείχαμε, η οποία όμως παρόλα αυτά δεν επέφερε το επιθυμητό για όλους εμάς αποτέλεσμα.

Εν τούτοις, η ενότητα την οποία επιδείξαμε, η αποδοχή εκ μέρους των Συμπατριωτών μας και όχι μόνο, του προσώπου μου αλλά και η αγάπη την οποία εισπράξαμε καθ’ όλο αυτό το διάστημα, τα οποία ως ιερά παρακαταθήκη θα μας συνοδεύουν σε όλη μας τη ζωή, αποτελούν το μεγάλο μας κέρδος και την ωφέλεια απ’ αυτή την διαδικασία στην οποία ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος μας έδωσε την ευχή του να συμμετέχουμε και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Αυτονόητο, ότι αιωνία είναι προς όλους η ευγνωμοσύνη μας όπως και οι προσευχές μας, δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Προστάτου της νήσου μας Αγίου Γερασίμου, εις τον Ύψιστο, υπέρ υγείας, ευτυχίας και μακροημερεύσεως αυτών.

Ευχόμεθα και εις το Νέο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο όπως ο Θεός του χαρίζει δύναμη και υγεία, έχει καλή διακονία εις την Πατρίδα μας , την αγαπήσει και αγαπηθεί από τον Λαό της και τον συγχαίρουμε δια την επιτυχία του αυτή.

Με όλη μου την αγάπη,
Αρχμ. π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης Θεολόγος,

Ιατρός, Χειρ. Οδοντίατρος,

Προϊστάμενος Ι.Π. Παναγίας Ελευθερώτριας Κηφισιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer