Υπήρξε έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση, τόσο από την πυροσβεστική όσο και από την πολιτική προστασία του δήμου, αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς
Τα «σημάδια της» άφησε η κακοκαιρία και στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
09/09/2016 | 09:48

Προβλήματα προκάλεσε η δυνατή βροχή που έπεσε και στην Κεφαλονιά, αφού, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού, Βασίλη Σολδάτο, όλοι οι δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί, ενώ μόνο μία φορά κλήθηκε η υπηρεσία για άντληση υδάτων από υπόγειο στην περιοχή Καραβάδος.

Επίσης, η πυροσβεστική προχώρησε σε έξι περιπτώσεις στην κοπή κλαδιών από πτώση δέντρων στις περιοχές Λάσση στο Αργοστόλι, στις Μινιές και τα Βλαχάτα και σε πλύση του οδοστρώματος από λασπόνερα στα Σιμωτάτα.

Μάλιστα, η βροχή οδήγησε ένα αυτοκίνητο στα χωράφια, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς, σε τροχαίο που έγινε στην επαρχιακή οδό Αργοστολίου-Πόρου κοντά στα Σιμωτάτα.

Σε κάθε περίπτωση, υπήρξε έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση, τόσο από την πυροσβεστική όσο και από την πολιτική προστασία του δήμου, αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς, τόνισε ο κ. Σολδάτος.

Πηγή: ert.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer