Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ουράνιο Τόξο.
Τα παιδιά του Ουράνιου Τόξου άγγιξαν ένα …αστεράκι!
Κοινωνία
27/12/2014 | 11:57

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πιστέψατε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας; Εμείς τα πολύχρωμα χαμογελαστά παιδιά του «Ουράνιου Τόξου» τον τελευταίο μήνα είχαμε ένα μεγάλο όνειρο, να αγγίξουμε ένα αστεράκι. Και τα καταφέραμε!!! Την Παρασκευή στον χώρο της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης μαζί με μικρούς και μεγάλους μάθαμε να πιστεύουμε στα όνειρά μας. Μάθαμε να προσπερνάμε τις δυσκολίες έχοντας πάντα στόχο το όνειρό μας! Όλα αυτά μέσα από τη διασκευή – δραματοποίηση του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι».
Ευχαριστούμε όλους εσάς, γονείς, παππούδες, θείους, ξαδέρφια, φίλους που ήρθατε και πλαισιώσατε με ζεστασιά, γέλια και χειροκροτήματα την θεατρική μας παράσταση.
Ευχαριστούμε την παιδαγωγική ομάδα του σχολείου μας: Τζωρτζάτου Λένα, Νικολαϊδου Χρυσή, Μάνσαλη Ρένα και Δρακονταείδη Μυρσιάννα για την επιμέλεια της γιορτής. Την Χριστίνα Μαρούλη για την χριστουγεννιάτικη zumba και τον απίστευτο Σταύρο για τον πιο σημαντικό του ρόλο, αυτόν του Αϊ Βασίλη!
Μα πιο πολύ από όλους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους λιλιπούτειους ηθοποιούς μας που κατάφεραν να γεμίσουν το χώρο της βιβλιοθήκης με χαμόγελα.
Αυτοί οι μικροί άνθρωποι μας έμαθαν ότι τα Χριστούγεννα είναι:
…να μπορείς να μετατρέψεις κάτι μικρό… σε κάτι μεγάλο
…να μετράς αντίστροφα χωρίς να ξέρεις μαθηματικά
… να έχεις πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά γεμάτη χρυσόσκονη
…να μπορείς να περιμένεις και αυτή η αναμονή να σε ενθουσιάζει ακόμα πιο πολύ!
Τελικά για εσάς τι είναι τα Χριστούγεννα;
Να περάσετε όμορφες πολύχρωμες γιορτές με υγεία, χαμόγελα, αγάπη και αγκαλιές, πολλές αγκαλιές!

Καλά Χριστούγεννα,
Εκ μέρους της παιδαγωγικής ομάδας του «Ουράνιου Τόξου»

Σημείωση: Ευχαριστούμε θερμά τον Λουκά Αθανασίου για την επιμέλεια των φωτογραφιών.

ourania_toxo1 ourania_toxo2 ourania_toxo3 ourania_toxo4 ourania_toxo5 ourania_toxo6 ourania_toxo7 ourania_toxo8 ourania_toxo9 ourania_toxo10 ourania_toxo11 ourania_toxo12 ourania_toxo13 ourania_toxo14 ourania_toxo15 ourania_toxo16 ourania_toxo17 ourania_toxo18 ourania_toxo19

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer