Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τίμησε το Σάββατο η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη του Αργοστολίου με την παρουσίαση του βιβλίου "Γλυκοζαχαρούληδες-Το πνεύμα των γενεθλίων"
Τα παιδιά ξετρελάθηκαν με τους “Γλυκοζαχαρούληδες”
Κοινωνία
04/04/2015 | 15:25

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τίμησε το Σάββατο η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη του Αργοστολίου με την παρουσίαση του βιβλίου “Γλυκοζαχαρούληδες-Το πνεύμα των γενεθλίων”.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, συναρπαστικό παραμύθι, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell, με τους πιο απολαυστικούς ήρωες που συναντήσατε ποτέ. Μια αισιόδοξη ιστορία που θα δώσει χαρά σε κάθε παιδί, γεμάτη υπέροχες εικόνες και πολύτιμα μηνύματα για την αξία που έχουν στη ζωή μας η φιλία, το ομαδικό πνεύμα, η πίστη στον εαυτό μας, η θετική σκέψη, η επιμονή και η συνέπεια.

Περιλαμβάνει, μάλιστα, και δύο CD που το καθιστούν ουσιαστικά μια θεατρική παράσταση-μιούζικαλ, όπου παίζουν και τραγουδούν αφιλοκερδώς 23 γνωστοί ηθοποιοι και τραγουδιστές, όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Διονύσης Σχοινάς, η Καίτη Γαρμπή, η Μπέσυ Μάλφα, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Μάρκος Σεφερλής, η Βάλια Αντωνάκου, ο Νίκος Αξιώτης, η Νικολέτα Βλαβιανού, η Αρετή Ζαχαριάδου, ο Νίκος Καραστέργιος, η Ελένη Καρβέλη, η Κάτια Νικολαίδου, ο Μάνος Πετούσης, η Θάλεια Προκοπίου, η Ναυσικά Πύρρου, ο Γιώργος Φανάρας, η Δήμητρα Φουντούκη και η Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, απεύθυναν χαιρετισμό ο Κεφαλλονίτης εκδότης του βιβλίου, Παναγιώτης Μεταξάτος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος. Με αφηγήτρια την ίδια τη συγγραφέα και ηθοποιό, Τζένη Παπαδημάτου, τα παιδιά που κατέκλυσαν το χώρο της Βιβλιοθήκης τραγούδησαν και χόρεψαν, συμμετέχοντας σε ένα διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι μαζί με ορισμένους από τους χαρακτήρες της ιστορίας, το Αμυγδαλάκη, την Αυγουλίτσα και το Κακό Πνεύμα.

glykoazaxaroylhdes (1) glykoazaxaroylhdes (2) glykoazaxaroylhdes (3) glykoazaxaroylhdes (4) glykoazaxaroylhdes (5) glykoazaxaroylhdes (6) glykoazaxaroylhdes (7) glykoazaxaroylhdes (8) glykoazaxaroylhdes (9) glykoazaxaroylhdes (10) glykoazaxaroylhdes (11) glykoazaxaroylhdes (12) glykoazaxaroylhdes (13) glykoazaxaroylhdes (14) glykoazaxaroylhdes (15) glykoazaxaroylhdes (16)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer