Τα Κ.Ε.Π. Αργοστολίου & Παλικής λειτουργούν καθημερινά από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ και το Σάββατο 08.00 έως 14.00
Τα Κ.Ε.Π. σας Ενημερώνουν
Κοινωνία
02/06/2014 | 15:33

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ενισχυμένα στην αποστολή τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών σας ενημερώνουν για τις νέες – πρόσθετες διεκπεραιώσεις υποθέσεων πολιτών που διενεργούν:

1. Χορηγούν Βεβαιώσεις για Φορολογική Χρήση των Ταμείων: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΑΠΟΤΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ.

2. Δέχονται Αιτήσεις για υπαγωγή στο Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΔΔΗΕ (άτομα με χαμηλό εισόδημα, τρίτεκνοι, μακροχρόνια άνεργοι, άτομα με αναπηρία).

3. Εκδίδουν τα Εισιτήρια Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Φροντίδας Υγείας (Health Voucher).

4. Στα Κ.Ε.Π υποβάλλονται μέχρι 20 Ιουνίου 2014 αιτήσεις για τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας Κοινωνικού & Ιαματικού Τουρισμού, Εκδρομικό Πρόγραμμα & Δωρεάν Παροχής Βιβλίων.

5. Μέχρι 30 Ιουνίου 2014 χορηγούνται Δελτία του προγράμματος Τουρισμός για Όλους του ΕΟΤ (μόνιμοι υπάλληλοι & συνταξιούχοι δημόσιου τομέα, ΑμεΑ, Πολύτεκνοι κ.α.).

6. Ανανεώνονται για το έτος 2014 τα Δελτία Μετακίνησης Α.με.Α.

7. Εκδίδεται Ασφαλιστική Ενημερότητα και Βεβαίωση Οικοδομοτεχνικού Έργου ΙΚΑ.

8. Εκδίδονται και χορηγούνται απ΄ ευθείας από το Εθνικό Δημοτολόγιο Βεβαιώσεις Γέννησης & Οικογενειακής Κατάστασης.

9. Δέχονται Αιτήσεις για Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (πολίτες άνω των 18 ετών απόφοιτοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης).

10. Πιστοποιούν την εγγραφή πολιτών και υπαλλήλων Δημόσιου φορέα στην πύλη ¨ΕΡΜΗΣ¨ και στην Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για όλες τις ανωτέρω υποθέσεις παρέχονται από όλα τα Κ.Ε.Π. του δήμου Κεφαλλονιάς τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.
Τα Κ.Ε.Π. Αργοστολίου & Παλικής λειτουργούν καθημερινά από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ και το Σάββατο 08.00 έως 14.00

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer