Ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην κορυφαία εκδήλωση προβολής του κρασιού, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα
Τα κρασιά της Κεφαλονιάς στην έκθεση “Οινόραμα”
Οικολογία
03/03/2016 | 18:57

Η καρδιά του Ελληνικού Κρασιού χτυπά από 5 έως και 7 Μαρτίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, όπου αναπτύσσεται η κορυφαία εκδήλωση προβολής του κρασιού, γνωστή ως “Οινόραμα”, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Ο Δήμος Κεφαλονιάς συμμετέχει με δικό του Περίπτερο στην κορυφαία αυτή Εκδήλωση, με τη συνεργασία του Οινοπαραγωγού κ. Θεόδωρου – Φοίβου Ορκόπουλου  ως εκπροσώπου των οινοπαραγωγών της Κεφαλονιάς και του Α/Δημάρχου Τουρισμού κ. Ευάγγελου Κεκάτου, ενισχύοντας την προβολή των ιδιαίτερα ποιοτικών Κεφαλονίτικων Κρασιών στην Έκθεση.

Ο Οινοτουρισμός αποτελεί ξεχωριστά ενδιαφέρουσα μορφή εναλλακτικού Τουρισμού, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο Νησί και η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου συνεργαζόμενη με τους Οινοπαραγωγούς υιοθετεί πρόθυμα προτάσεις, απόψεις και σκέψεις για την περαιτέρω προβολή, στήριξη και προώθηση του Κρασιού με άρωμα «Κεφαλονιάς»!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer