Αναμενόμενα πρόσωπα, επιλογές που εκπλήσσουν και δίδυμα που.. «σκοτώνουν» επιφύλασσε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Δημάρχου αργά το βράδυ της Τρίτης.
Τα.. «Καυτά δίδυμα» της νέας δημοτικής Αρχής!
Παναγής Φωκάς
17/09/2014 | 04:32

Του Παναγή Φωκά
Μπορεί να καθυστέρησε η ανακοίνωση της νέας σύνθεσης της δημοτικής Αρχής αλλά όπως αποδείχτηκε ήταν.. για καλό. Αναμενόμενα πρόσωπα, επιλογές που εκπλήσσουν και δίδυμα που.. «σκοτώνουν» επιφύλασσε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Δημάρχου αργά το βράδυ της Τρίτης.
Οι αναμενόμενοι…
Σοφία Γαρμπή (οικονομικά) και Σπύρος Ματιάτος (επιτροπή Ζωής) είναι οι αντιδήμαρχοι που ήδη είχαν ανακοινωθεί από τις πρώτες μέρες της νέας δημοτικής περιόδου. Αποτελούν προσωπικές επιλογές του Αλέξανδρου Παρίση στην προσπάθειά του να συνδυάσει την εμπειρία με το νέο αίμα!
Ο Ευάγγελος Κεκάτος και ο Κοντογούρης Κωνσταντίνος ήταν άλλα δύο ονόματα στους.. σίγουρους για την επόμενη μέρα. Τόσο στη Λειβαθώ όσο και στην Έρισσο όπου αντίστοιχα εκλέγονται, ήταν κοινή ομολογία η επιλογή τους.
Τέλος, ο Νίκος Ανουσάκης αναλαμβάνοντας την ΔΕΥΑΚ επιβεβαιώνει τις φήμες που τον ήθελαν στην θέση αυτή.

…οι εκπλήξεις
Διονύσης Λυκούδης: Το πλέον πολυσυζητημένο στέλεχος και η ψυχή της Δημοτικής Αρχής έκανε την έκπληξη για μια ακόμη φορά. Η επιλογή του Δημάρχου να ορίσει αντιδήμαρχο Αργοστολίου και Σάμης είναι σίγουρα από εκείνες που θα συζητηθούν! Ο Αλέξανδρος Παρίσης δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα τον Διονύση ορίζοντάς τον παράλληλα και Αναπληρωτή του!
Λιμενικό Ταμείο: Ήταν από τους Οργανισμούς με τους περισσότερους.. μνηστήρες μιας και αποτελεί ένα από τα ισχυρά «όπλα» στην φαρέτρα της δημοτικής Αρχής. Ο Γιώργος Τζωρτζάτος που «έπαιζε» για όλα τα πόστα, επελέγη τελικά σε αυτό.

Και τα «καυτά δίδυμα»!
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ: Δύο δυναμικά στελέχη του συνδυασμού από το Αργοστόλι, ο Διονύσης Κοκόσης και Παναγής Βανδώρος θα κληθούν να συνεργαστούν τα επόμενα χρόνια. Η Διαδημοτική Επιχείρηση είναι από τους Οργανισμούς εκείνους που δεν αφήνουν.. ήσυχο κανέναν από τους «ενοίκους» του! Τα δύο έμπειρα πρόσωπα που ο Δήμαρχος επέλεξε έχουν μάθει να «λιώνουν παπούτσια» και αυτό θα τους χρειαστεί!

Πύλαρος: Η εκλογική περιφέρεια που απασχόλησε όσο.. τίποτε άλλο την δημοσιότητα με τον Γιατρό Μιχάλη Γάκη και τον Μάκη Αλυσσανδράτο να δίνουν την.. μητέρα των μαχών! Τελικά ο Δήμαρχο μίλησε, με τον Αλυσσανδράτο να ορίζεται Αντιδήμαρχος και τον Γάκη να αναλαμβάνει την προεδρία του πλέον νευραλγικού οργανισμού, τον ΟΚΑΠ!
Ζησιμάτος και Λευκαδίτης στη πρώτη γραμμή

 

Δύο άτομα με ειδικό βάρος αξιοποιούνται από τον Δήμαρχο. Πρόκειται για τους Τάση Ζησιμάτο που πηγαίνει αντιπρόεδρος στο Γηροκομείο Αργοστολίου και τον …παρά τρίχα δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Λευκαδίτη που αναλαμβάνει αντιπρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο που γνωρίζει τα θέματα του άψογα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer