Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με το εστιατόριο SoulKitchenbyKokoras, παρέθεσαν πλούσιο γεύμα στους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ
Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς στο Saristra festival
e Gastronomie
08/08/2016 | 18:34

Αφοσιωμένοι στη σωστή διατροφή και με τη γνώση ότι «νηστικό αρκούδι δεν …τραγουδάει» τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με το εστιατόριο SoulKitchenbyKokoras, παρέθεσαν πλούσιο γεύμα στους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ Σαρίστρα 2016, το Σάββατο που μας πέρασε.

Συνεχίζοντας έτσι μια «παράδοση» που ξεκίνησε το 2014, καλλιτέχνες, τεχνικοί και μέλη της ομάδας παραγωγής του Φεστιβάλ, έκαναν ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους και απήλαυσαν ψητό λαβράκι Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς και νοστιμότατα συνοδευτικά πιάτα τα οποία επιμελήθηκε για τους καλεσμένους, ο σεφ του εστιατορίου. Η προσέλευση ήταν ευχάριστα πολυπληθής και οι χορηγοί μαζί με την ομάδα του εστιατορίου κατάφεραν να δώσουν μια πολύ καλή γεύση από Κεφαλλονίτικη φιλοξενία στα τιμώμενα πρόσωπα.

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς συμμετέχουν για δεύτερη χρονιά ως μεγάλοι χορηγοί στην πολιτιστική αυτή συνάντηση που αφενός δίνει στη νέα γενιά του τόπου μια ευκαιρία να εκφραστεί και να συμμετέχει σε ένα σημαντικό γεγονός, αφετέρου συνδράμει σε σημαντικό βαθμό στην προβολή του νησιού μας ως τουριστικός, αλλά και πολιτιστικός προορισμός.

kefish_saristra_1 kefish_saristra_2 kefish_saristra_3 kefish_saristra_4 kefish_saristra_5 kefish_saristra6 kefish_saristra7 kefish_saristra8 kefish_saristra9 kefish_saristra10

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer