Τον δις Παραολυμπιονίκη Γεράσιμο Πυλαρινό έχουν την τιμή να στηρίζουν τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς στην πορεία του προς την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες
Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς στηρίζουν τον  Γεράσιμο Πυλαρινό
Αθλητισμός
03/08/2016 | 10:39

Τον δις Παραολυμπιονίκη Γεράσιμο Πυλαρινό έχουν την τιμή να στηρίζουν τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς στην πορεία του προς την τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γεράσιμος Πυλαρινός, άξιος πρεσβευτής του Κεφαλονίτικου πείσματος, μετά από σειρά διακρίσεων στην ξιφασκία σε αμαξίδιο σε Πανευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Παραολυμπιακούς αγώνες,(με πιο πρόσφατο το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βαρσοβίας τον Ιουλίο 2016), βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Ρίο Βραζιλίας, από όπου όλοι του ευχόμαστε να επιστρέψει τρις Παραολυμπιονίκης.

Ο Γενικός Διευθυντής των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, Βαγγέλης Βολτέρας, δήλωσε σχετικά «είμαστε περήφανοι που μέσα από αυτή τη χορηγία μπορούμε να δώσουμε σε έναν υποδειγματικό αθλητή από την Κεφαλονιά τα μέσανα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην απόλυτη αθλητική συνάντηση του πλανήτη. Ο Γεράσιμος είναι ήδη πρωταθλητής και πρότυπο, και με την έως τώρα πορεία του διδάσκει όλο τον κόσμο τις πραγματικές αξίες και τις πιο χρήσιμες αρετές στον στίβο της ζωής. Μαθήματα καιεμπειρίες που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα εμπνεύσουν τους νέους ανθρώπους του νησιού μας και για τον λόγο αυτό έχουμε προγραμματίσει με τον Γεράσιμο να επισκεφτεί την Κεφαλονιά και τα σχολεία μας όταν με το καλό επιστρέψει από το Ρίο.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να τον υποδεχτούμε όλοι μαζί στο νησί μας».

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο διεξάγονται μεταξύ 7-18 Σεπτεμβρίου 2016 και στις 12 Σεπτεμβρίου,υποστηρίζουμε όλοι,GerasimosPylarinosGREECE, υποστηρίζουμε τον τόπο μας!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer