Στην αίθουσα του Θεάτρου "Ο Κέφαλος" τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης
Τα Θεατρικά Τμήματα της ΚΕΔΗΚΕ έκοψαν την πίτα τους
Κινηματογράφος
17/02/2016 | 15:25

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου οι τρείς Ομάδες  του Θεατρικού Εργαστηρίου της ΚΕΔΗΚΕ  έκοψαν τις βασιλόπιτές τους. Το κάθε ένα από  τα τρία τμήματα ξεχωριστά, δίχως προσκλήσεις και προσκεκλημένους λόγω της νέας σύστασή τους,  μα με πολύ κέφι, διάθεση κι εκπλήξεις!

Στο τμήμα Παίδων  τμήμα 29 μελών, το φλουρί κέρδισε ο Μαθητής Πάνος Ουώλτερ.

Στο τμήμα των Εφήβων τμήμα 11 μελών, το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Θεάτρου.

Στο τμήμα των Ενηλίκων τμήμα 32 μελών, το φλουρί   έπεσε στο τριακοστό τρίτο… τον Δάσκαλο.

Από το απόγευμα στις 16:00 έως αργά το βράδυ,  παιχνίδι, μουσική κι αυτοσχεδιασμοί, ενώ στο τέλος,  στο τμήμα των Ενηλίκων,  παρέμεινε μέρος παιδιών των Εφήβων που ζήτησαν και  παρουσίασαν αυτοσχέδια  ένα Θεατρικό δρώμενο.  Τα φαγητά που πρόσφεραν τα μέλη των Ενηλίκων είχαν γεμίσει το μπουφέ.

Στην αίθουσα του Θεάτρου “Ο Κέφαλος”  τίμησε την εκδήλωση  με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης.  Έδωσε ευχές για καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στα Θεατρικά τμήματα και έκοψε μαζί με τον  Δάσκαλο των Θεατρικών Τμημάτων κ. Σταύρο Παπαδάτο την βασιλόπιτα της ομάδας των Ενηλίκων.

Στην συνέχεια  παρουσιάστηκε,  όχι υπό μορφή πρόβας,  αλλά ολοκληρωμένης παράστασης θεατρικό μονόπρακτο  με δύο ηθοποιούς. Και έπειτα  ανάγνωσαν οκτώ μέλη της ομάδας των Ενηλίκων,  μία Θεατρική  Κεφαλλονίτικη κωμωδία.

Η  όμορφη γιορτή που ήταν «ντυμένη» με εκπλήξεις και πολλή Αγάπη, ολοκληρώθηκε με έναν κύκλο από όλα τα μέλη,  που έκλεισε μέσα του υποσχέσεις για δημιουργία  και την όμορφη διαδρομή προς την τέχνη του Θεάτρου την σημαντικότερη  έρευνα της ζωής.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Από το Γραφείο Τύπου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

theatrika-kedhke (1) theatrika-kedhke (2) theatrika-kedhke (3) theatrika-kedhke (5)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer