Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδιο της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
02/11/2015 | 09:35

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11-8/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Πάθος και ρομαντισμό σας φέρνει η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων, μιλάτε τη γλώσσα της αγάπης με κάποιον/α που μπορεί να είναι επίσης και έμπιστος φίλος, που είναι ικανός/ή να ανοίξει την πόρτα της καρδιάς σας. Κάποια σημαντική γνωριμία που είναιγραμμένη στο πεπρωμένο σας θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Είστε σε σχέση; Ο δεσμός σας γίνεται ακόμη πιο ισχυρός, ξεκλειδώνετε το θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας για να μοιραστείτε τα μυστικά σας, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε τον αγαπημένο σας να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια. Μιλάτε με ευθύτητα και τιμιότητα, έχετε διάθεση για συμβιβασμό, κι αν υπήρχε μεταξύ σας συναισθηματική απόσταση, η ερωτική Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Αναζητάτε να ανακαλύψετε ταμυστηριώδη βάθη της ψυχής του προσώπου που σας ενδιαφέρει;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11- 8/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Ασχοληθείτε με την ευεξία σας και τη συναισθηματική σας ανανέωση, είναι το αίτημα της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σας, τον τομέα της υγείας σας. Ματαιώστε οποιεσδήποτε υποχρεώσεις και μην ασχολείστε συνέχεια με την εργασία σας και τις υποχρεώσεις σας. Μην απογοητευτείτε αν αλλάξει το καθημερινό πρόγραμμά σας. Εκτός του ότι θα έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, είναι πολύ καλό και για την ερωτική σας ζωή. Πηγαίνετε έναν περίπατο ή στο γυμναστήριο, ίσως και να βρείτε κάποιον/α που αξίζει την καρδιά σας. Φροντίστε την υγεία σας, ασχολούμενοι με δραστηριότητες που μεγιστοποιούν την ευεξία σας. Κάντε κάτι διασκεδαστικό, προκειμένου να νιώσετε συναισθηματική ισορροπία και αρμονία. Δημιουργήστε νέεςσυνήθειες και αλλάξτε τη ρουτίνα σας.Γνωρίζετε τώρα το πώς ναεξαλείψετε τη στάσιμη και αρνητική ενέργεια στη ζωή σας και ίσως καλλωπίσετε το σπίτι σας ή το γραφείο σας, σίγουρα θα δώσουν μια νέαπνοή στο χώρο σας, για να μην αναφέρουμε ότι θα σας κάνουν πιο ήρεμους και χαλαρούς.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11-8/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Αφοπλίζετε τους θαυμαστές σας με μια σας λέξη, χάρη στην Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, αναδεικνύεται η έμφυτη χαρούμενη και ερωτύλα πλευρά σας. Επιδοθείτε σε σέξι πειράγματα, εκτός του ότι είναι διασκεδαστικό, θα δώσει στο «εγώ» σας προβολή. Έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε και να αφοπλίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, δεν φοβάστε να μοιραστείτε ένα μικρό κομμάτι από την προσωπική σαςζωή. Είστε σε σχέση; Μαθαίνετε περισσότερα για τον αγαπημένο σας και θέτετε τις βάσεις για περισσότερη αρμονία και συντροφικότητα.Αναβάλλετε κάποια από τα ποικίλα σχέδιά σας για να είστε με τον αγαπημένο σας, είτε οι δυο σας στο σπίτι, είτε διασκεδάζοντας με τους κοινούς φίλους σας. Ζείτε την κάθε στιγμή, αναζητάτε τη διασκέδαση και το φλερτ, κι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχική σας ηρεμία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11 – 8/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αναζητάτε περισσότερη οικειότητα και ζεστασιά στις σχέσεις σας, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τέταρτο οίκο σας, των συναισθηματικών δεσμών. Τώρα δεν περιορίζεστε σε απλές συζητήσεις, προχωράτε πιο πέρα, σε πιο προσωπικά θέματα, θέλετε να γνωρίσετε πιο βαθιά ο ένας τον άλλον. Μιλώντας για τα συναισθήματά σας, αυτό σας βοηθά να θεραπεύσετε μια σημαντική σχέση σας και όχι μόνο, και οι άλλοι θα νιώσουν καλύτερα από το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τη ζωή τους. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένειάς σας ή στον αγαπημένο σας ή στους συγκατοίκους σας ή τους συγγενείς σας. Βρισκόμενοι με τα πλησιέστερα και πιο αγαπημένα σας πρόσωπα, αυτό σας επιτρέπει όχι μόνο να χαλαρώσετε πλήρως αλλά και να νιώσετε συναισθηματική αρμονία και ψυχική πληρότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11 – 8/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ένα όμορφο μυαλό είναι το αφροδισιακό σας, με την Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Οι πνευματικές κόντρες, τα αστεία και τα πειράγματα θα μπορούσαν να είναι το προοίμιο μια καυτής ερωτικής σχέσης. Αν κάποιος/α κεντρίσει την περιέργειά σας, ρωτήστε περισσότερα για αυτόν, γίνετε πιο επικοινωνιακοί. Μην αρνηθείτε τις κοινωνικές προσκλήσεις, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να προσελκύσετε μιαπολλά υποσχόμενη υποψήφια αγάπη. Αν είχατε στο μυαλό σας κάποιον εδώ και καιρό, μη διστάσετε να πάρετε την πρωτοβουλία να τον εντυπωσιάσετε με έναν έξυπνο λόγο. Είστε σε σχέση; Η ρομαντικήΑφροδίτη σας ζητά να προβληματιστείτε σχετικά με το πώς εκφράζετε την αγάπη σας. Συζητώντας ανάλαφρα και χωρίς δισταγμούς, αυτό μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Δείξτε τη λατρεία σας στον αγαπημένο σας, δίνοντας απλόχερα λίγο από το χρόνο σας, κάντε κάποιες μικρές εκπλήξεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11-8/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Στρέψτε την προσοχή σας στις δημιουργικές ασχολίες σας και τα χόμπι σας, ένα από αυτά θα μπορούσε πραγματικά να γεμίσει τις τσέπες σας. Ηκαλλιτεχνική και αισθητική Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας, σας δίνει το κίνητρο να σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας. Να είστε ξεκάθαροι όταν μιλάτε για χρήματα, ιδιαίτερα στους έμπιστους φίλους σας ή τον αγαπημένο σας. Η Αφροδίτη σας προικίζει επιπλέον με διπλωματία, καθιστώντας ευκολότερο να διαχειριστείτε δυσκολίες που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Πλοηγείστε επιτυχώς μέσα από δύσκολες οικονομικές διαπραγματεύσεις και με τη συμβιβαστική σας διάθεση, βρίσκετε λύσεις που ευνοούν και τα δυο μέρη. Ίσως ακόμα είστε περισσότερο πρόθυμοι να .χαλάσετε τον αγαπημένο σας, βάζοντας το χέρι σας βαθιά στη τσέπη. Δεν χρειάζεται να κάνετε δώρα για να τραβήξετε την προσοχή του, ούτως ή άλλως, γιατί να στερηθείτε το διαθέσιμο εισόδημά σας;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11- 8/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ενθουσιασμό και άφθονη ενέργεια σας χαρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, χτίζετε ένα νέο μέλλον στην αγάπη. Στο όνομα της διασκέδασης, μη δεσμεύεστε με υποχρεώσεις και ευθύνες, έχετε δικαίωμα να χαρείτε τη ζωή. Και αν νιώθετε παγιδευμένοι σε κάποιο καθήκον, ποιός λέει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας; Η ερωτική Αφροδίτη παίρνει μακριά τα μαύρα σύννεφα και ανοίγει ένα νέο πιο φωτεινό δρόμο. Θα μπορούσατε ναζήσετε ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο με το άλλο σας μισό ή να ζήσετε ένα αισθησιακό πάθος. Πάνω απ’ όλα όμως, η Αφροδίτη υπογραμμίζει ότι ηαγάπη προς τον εαυτό σας πρέπει να έρχεται πάντα πρώτη. Ίσως κάποιοι του ζωδίου σας αποσυρθείτε προσωρινά από το ερωτικό παιχνίδι και νιώσετε περισσότερο ερωτευμένοι με τον εαυτό σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11- 8/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Τι κάνετε για τον εαυτό σας; Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, καθιστά εύκολη την απελευθέρωση από τον πόνο και την πικρία. Είτε πρόκειται για το κλείσιμο της πόρτας σε ένα κακό ειδύλλιο είτε απλά το να αφήνετε τους φίλους σας να καθορίζουν το πρόγραμμα για το απόγευμα, τώρα σας νοιάζει περισσότερο η ψυχική σας γαλήνη και ηρεμία. Έχετε κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία; Πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν σύμφωνα με τη βούληση του σύμπαντος, μην πιέζετε τις καταστάσεις. Εάν υπήρχε ανισορροπία του«δούναι και λαβείν» στη σχέση σας, τις επόμενες εβδομάδες θα νιώσετεευδαιμονία. Συμβουλή: Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε τον αγαπημένο σας με τη γενναιοδωρία σας, θα το μετανιώσετε αργότερα. Δείξτε τα παθιασμένα συναισθήματά σας, αλλά μην αφήσετε τον αγαπημένο σας να δει τα ευαίσθητα σημεία σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11-8/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Η ερωτική Αφροδίτη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας υπενθυμίζει ότι η αγάπη είναι γύρω σας. Αντί να αφιερώσετε όλες τις ώρες σας και όλη την ενέργειά σας σε αυτή την ξεχωριστή ψυχή, βρεθείτε μετους αγαπημένους φίλους σας και την οικογένειά σας. Παραδόξως, με αυτόν τον τρόπο θα αποκατασταθεί η ισορροπία στη σχέση σας. Επίσης, ασχοληθείτε μαζί με κοινές δραστηριότητες, συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν χρειάζεται να είστε συνέχεια μόνοι, οι δυο σας. Η Αφροδίτη σας ωθεί να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, σας καλεί σε ένα ξεφάντωμα με συναντήσεις που σας δίνουν ένα έντονο κύμα ενέργειας, ικανοποιείτε τον εαυτό σας με διασκέδαση, παρέα με τους φίλους σας. Αλλά θα χρειαστείτε και χρόνο για τον εαυτό σας. Ώρα, λοιπόν, να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις περιπέτειες και να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, παρέα με τις σκέψεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11- 8/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Συναναστρέφεστε με εκλεκτες προσωπικότητες, άτομα σε υψηλή κοινωνική θέση, χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, του κύρους και της καριέρας. Συναντάτε άτομα με δύναμη, αποδέχεστε ελίτ κοινωνικές προσκλήσεις, συμμετέχετε σε επαγγελματικές εκδηλώσεις. Τώρα στόχοςσας είναι να επικεντρωθείτε στην παραγωγή ενός έργου που θαεντυπωσιάσει και θα έχει ευρεία αποδοχή. Ίσως θέσετε τις βάσεις για ένανέο ειδύλλιο, πιθανόν με κάποιον/α στο γραφείο σας. Αν υποψιάζεστε ότι θα τελειώσει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε, μείνετε μακριά. Αν υπάρχουνπραγματικά δυνατότητες για μια μακροπρόθεσμη σχέση και εξέλιξη, και πάλι προχωρήστε με προσοχή. Είστε ήδη σε σχέση; Ο δέκατος οίκος κυβερνά τους μακροπρόθεσμους στόχους, έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για μελλοντικό σχεδιασμό. Υποστηρίξτε ο ένας τους επαγγελματικούς στόχους του άλλου και ανοίξτε συζητήσεις για το κοινό μέλλον σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11 -8/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Λαχταράτε την ποικιλία; Κάνοντας τα ίδια ξανά και ξανά, τώρα απλώς δεν κάνουν για σας, καθώς η Αφροδίτη στον επεκτατικό και κοσμικό ένατο οίκο σας, σας δίνει μια έντονη επιθυμία να κάνετε κάτι διαφορετικό. Παρακάμψτε τα τακτικά στέκια σας και δοκιμάστε να εξερευνήσετε νέα μέρη. Ίσως και να ερωτευτείτε κάποιον/α από άλλη κουλτούρα ή ξένη χώρα. Νιώθετε τους ερωτικούς σπινθήρες στην καρδιά σας και γύρω σας, αλλά ξέρετε πολύ καλά μέσα σας ότι ένα φιλί είναι απλά ένα φιλί και τίποτα παραπέρα. Εάν καταλήξετε στο κρεβάτι με έναν περαστικό ταξιδιώτη από την πόλη σας, κοιτάξτε να απολαύσετε τις στιγμές! Λαμβάνοντας υπόψη την αμέριμνη και ενθουσιώδη διάθεσή σας, θα περάσετε μια χαρά μαζί του. Είστε ήδη σε σχέση; Πηγαίνετε ένα ταξίδι με την αγάπη σας, κάπου όπου δεν σας ξέρει κανείς, μακριά, πολύ μακριά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/11 – 8/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Είστε έτοιμοι να νιώσετε την ψυχή του αγαπημένου σας, να άρετε τη συναισθηματική απόσταση με μια εκλεκτή ψυχή. Η Αφροδίτη φωλιάζειστον οικείο και παθιασμένο όγδοο οίκο σας και αναδεύει τη σαγηνευτικήκαι γοητευτική πλευρά σας, αλλά μόνο με κάποιον/α που μπορεί να είναι μαζί σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα μπορούσατε να βρείτε τηναδελφή ψυχή, κάποιον/α που σας μεταφέρει στην ευδαιμονία και έχετε κοινές αξίες, δημιουργικά και πνευματικά. Αν είστε ήδη σε σχέση,αναζητάτε περισσότερο προσωπικό χρόνο οι δυο σας, για να ζήσετε αισθησιακές στιγμές καυτού σεξουαλικού πάθους. Μην σκεφτείτε όμως ούτε στιγμή να ανακινήσετε εκείνο το παλιό θέμα που ξέρετε ότι πονάει, επικεντρωθείτε στην ενεργοποίηση της ερωτικής χημείας μεταξύ σας.Επίσης, μην υποθέσετε ότι ο αγαπημένος σας είναι ανοιχτό βιβλίο. Είναι σημαντικό να δείτε κάτω από την επιφάνεια για να κατανοήσετε τα κίνητρά του.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer