Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
05/06/2014 | 09:15

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 – 8/6) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 

 

Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού θα δώσει πολύ καλές επιρροές σε εσένα αγαπητέ Κριέ. Θα έχεις πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι σήμερα. Για άλλη μια φορά ο δυναμισμός σου θα φέρει εις πέρας καταστάσεις και πράγματα που δεν θα το πιστεύεις ούτε εσύ.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 – 8/6) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

 

Οι καθυστερήσεις που θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 δεν πρέπει να σε αγχώνουν αγαπητέ Ταύρε γιατί έχεις προετοιμάσει πολύ καλά το πεδίο από πριν. Άλλωστε οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους και θα τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά. Δεν είναι όλα άσχημα οι ευκαιρίες είναι πάντα κοντά σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 – 8/6) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

 

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αγαπητέ Δίδυμε θα έχεις πολύ ενέργεια και φαντασία για να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Ο κυβερνήτης σου (Ερμής) από τις 7 θα είναι ανάδρομος οπότε φρόντισε να μην σε πτοήσουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις και η ασυνεννοησία που μπορεί να έχεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 – 8/6) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

 

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς αγαπητέ Καρκίνε. Ο Άρης που είναι στον Ζυγό θα σου χαρίσει πολύ όρεξη και καλή διάθεση για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Ο Ερμής από τις 7 ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα έχεις τις αναμενόμενες καθυστερήσεις. Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 – 8/6) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

 

Ο Ερμής από τις 7 θα είναι ανάδρομος και θα σου δημιουργήσει έντονο άγχος για κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά αγαπητέ Λέοντα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα είσαι σε πλήρη ετοιμότητα για τα πάντα. Κάνε τα σχέδια σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 -8/6) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

 

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και εσύ αγαπητέ Παρθένε με πολύ όρεξη να τακτοποιήσεις πολλά λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα γιατί από τις 7 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος! Να περιμένεις τις αναβολές και τις καθυστερήσεις.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6- 8/6) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

 

Η εβδομάδα σου αγαπητέ Ζυγέ θα ξεκινήσει πολύ καλά και θα έχεις και πολύ καλές επιρροές από τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου. Θα σου δώσει πολύ ενέργεια και δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι σήμερα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες καθυστερήσεις λόγω ότι ο Ερμής από τις 7 θα είναι ανάδρομος αλλά θα είναι τελείως προσωρινές.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6- 8/6) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

 

Ο δυναμισμός και η ενέργεια που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό. Μόνο να ξέρεις ότι ο Ερμής από τις 7 θα είναι ανάδρομος και θα έχεις τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις. Οικογενειακά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις καλύτερα θα ήταν να τα αφήσεις για αργότερα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6- 8/6) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα που πριν σε κούραζαν αλλά κάποιες καθυστερήσεις θα σε νευριάζουν αρκετά αγαπητέ Τοξότη. Από τις 7 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί και σε βεβαιώνω ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι μοναδικές και θα μπορείς να βάλεις καλούς στόχους για το μέλλον.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6- 8/6) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Ο Άρης που είναι στον Ζυγό θα σε κάνει να τα βγάλεις όλα εις πέρας με πολύ καλό τρόπο και θα έχεις ικανοποιηθεί από τις αποδόσεις σου αγαπητέ Αιγόκερε. Από τις 7 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει καθυστερήσεις που δεν τις περίμενες. Φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα που σε απασχολούν γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις έχεις αγχωθεί αρκετά.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 -8/6) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

 

Οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πάρα πολλές αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Κάποια θέματα που θα καθυστερήσουν μην σε ανησυχήσουν γιατί ο Ερμής από τις 7 θα είναι ανάδρομος και θα είναι τελείως προσωρινές.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (2/6 – 8/6) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

 

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις να ρίξεις τους τόνους και προπάντων να μην τα βάζεις με άτομα που δεν φταίνε αγαπητέ Ιχθύ. Κάποια γεγονότα θα αλλάξουν την ζωή σου προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σου πω ότι ο Ερμής από τις 7 θα είναι ανάδρομος και κάποια μπερδέματα και καθυστερήσεις είναι στο πρόγραμμα κάνε λίγο υπομονή όλα θα πάνε πολύ καλά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer