Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
11/01/2017 | 16:48

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01- 15/01) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Προετοιμάζεσαι για να κάνεις αλλαγές, οι οποίες σίγουρα δεν θα είναι εύκολες γιατί, προσπαθώντας να χειριστείς οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε βγάζει έξω από το πρόγραμμά σου, βιώνεις κάποιες δυσκολίες, που σου δίνουν όμως την ευκαιρία να επεκταθείς, σπάζοντας ακόμα και ένα κλοιό που σε εμποδίζει να κάνεις πραγματικότητα αυτά που θέλεις. Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 12 του μηνός θα σε αναγκάσει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και να αναλάβεις οτιδήποτε είναι επείγον και δεν παίρνει καμία αναβολή. Οι διαφορές με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα δημιουργήσουν αψιμαχίες αλλά τουλάχιστον θα έρθουν όλα στην επιφάνεια. Να θυμάσαι ότι τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην δράσεις από ενοχές ή από υποχρέωση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)    

Όλα γίνονται με ένα εύκολο τρόπο που σε βοηθά να βιώσεις πιο ήρεμα διάφορες, καινούργιες εμπειρίες. Οι συναντήσεις με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ακόμα και καλλιτεχνικά, θα είναι μια ευχάριστη νότα. Θα σε απασχολήσουν περισσότερο καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα. Θα επιδιώκεις συζητήσεις ωφέλιμες, που θα αφορούν στο μέλλον, αλλιώς δεν θα σε ενδιαφέρουν, οπότε κατά κάποιο τρόπο θα βάλεις φρένο σε οποιονδήποτε σε απασχολεί με άνευ ουσίας θέματα. Η καθημερινές σου εργασίες καλό είναι να διέπονται από ηρεμία και χαλαρότητα γιατί έτσι θα έχουν και μια ποιότητα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 -15/01) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Προσπαθείς να καταλάβεις αν πράττεις το σωστό ή το λάθος γιατί η καρδιά σου άλλο προστάζει, όμως η λογική σου αντιτίθεται. Οπότε, θα είσαι λίγο μπερδεμένος/η, ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς που πρέπει να επιλέξεις με το συναίσθημα. Σίγουρα θα γίνουν κάποια λάθη εξ αιτίας της αγάπης ή της λύπησης που θα νιώθεις, οπότε απαιτείται μεγάλη μαεστρία για να μην χάσεις τελείως την επαφή με την αλήθεια. Αν εμπλέκεσαι προσωπικά και με μια επαγγελματική συνεργασία, πιθανόν να μην έχεις καθαρή κρίση. Όλα πάντως σου φαίνονται πολύ διαφορετικά αυτή την περίοδο κι αν εξαιρέσεις το τι νιώθεις και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσεις, κατά τ’ άλλα η ζωή σου είναι αρκετά κοινωνική, η οποία σου κάνει πολύ καλό και σε βοηθά σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό και ιδιαίτερο θέλεις να ακολουθήσεις. Η σχέση με έναν Ιχθύ ίσως σε παγιδεύει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Την εβδομάδα αυτή , προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ευαισθησία σας, στα επαγγελματικά γιατί δεν θα σας βοηθήσει καθόλου. Προσέξτε περισσότερο τις κινήσεις σας και μην αναλάβετε μεγάλους κινδύνους. Το καλύτερο από όλα θα ήταν να κάνετε μόνο αυτά που μπορείτε να κάνετε τέλεια. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους την εβδομάδα αυτή, αναπάντεχες εκπλήξεις θα σας παρασύρουν σε ένα ερωτικό παιχνίδι, για εσάς που έχετε μια σχέση, οργανώστε μια ρομαντική απόδραση και δεν θα το μετανιώσετε. Ελέγξτε την υγεία των παιδιών σας αλλά και την δική σας, τέλος, η εβδομάδα ευνοεί συναντήσεις με ισχυρά πρόσωπα που μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα για την καριέρα σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η εβδομάδα σας βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, το γεγονός αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σύννεφα στα επαγγελματικά σας. Καταπολεμήστε την απώλεια ενέργειας, με καλή διατροφή και άσκηση. Η διπλωματία και η υπομονή θα είναι τα χρήσιμα όπλα σας ενάντια στις παρεξηγήσεις με συνεργάτες, γείτονες ακόμη και το ταίρι σας, υιοθετήστε τα και δεν θα το μετανιώσετε. Αφιερώστε χρόνο σε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, τα άστρα φέρνουν όμορφες στιγμές, τέλος για τις μοναχικές καρδιές, μια αναπάντεχη γνωριμία θα αλλάξει την ζωή σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Την εβδομάδα αυτή θα συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή σας δεν είναι τόσο βαρετή όσο νομίζατε. Τα άστρα φέρνουν αναπάντεχα γεγονότα που θα σας αναστατώσουν ευχάριστα. Μια σημαντική συνάντηση θα σας φέρει κοντά με τον έρωτα της ζωής σας. Το ταίρι σας, χρειάζεται την προσοχή σας, αφιερώστε του χρόνο και δεν θα χάσετε, τα άστρα φέρνουν όμορφες στιγμές. Σε ότι αφορά την οικογένεια, γίνετε αυστηρότεροι με τα παιδιά σας, για να αποφύγετε προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα, εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να βρείτε μια νέα δουλειά ή να πάρετε προαγωγή τα άστρα ευνοούν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Χωρίς να γίνεται πολύ σχολαστικοί, η εβδομάδα επιβάλλει να προσέξετε την κατανάλωση του φαγητού σας, έτσι θα αποφύγετε ενοχλήσεις και θα είστε σε φόρμα. Τα άστρα ευνοούν την κοινωνική σας ζωή και θα κάνετε πολλές και καλές γνωριμίες. Μην αμελήσετε την οικογένεια σας, μπροστά στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, βρείτε μια ισορροπία. Περνάτε μια περίοδο αναζήτησης και αυτό θα σας βγει σε καλό, η εβδομάδα ευνοεί τις μετακινήσεις εκμεταλλευτείτε το. Στην εργασία σας, οι κόποι σας θα αναγνωριστούν με τον καλύτερο τρόπο και η καριέρα σας θα απογειωθεί. Τέλος, ο έρωτας θα ξαφνιάσει τις μοναχικές καρδιές και για εσάς που έχετε μια σχέση, θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Την εβδομάδα αυτή δεν έχετε την πρόθεση να χαλαρώσετε, το γεγονός όμως αυτό θα σας κουράσει και είναι πού πιθανό να χαλαρώσετε αναγκαστικά. Φροντίστε την υγεία σας για να έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε. Στην εργασία σας, τα άστρα ευνοούν και μαζί με τις ιδέες σας, η καριέρα σας θα απογειωθεί. Επίσης , η ανταγωνιστικότητα σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα προκαλέσουν ορισμένα πρόσωπα. Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με προσοχή, περιορίστε την επιθυμία σας για περιττά έξοδα, αναπάντεχες υποχρεώσεις έρχονται. Η ρουτίνα της καθημερινότητας, θα επηρεάσει την σχέση σας, επιστρατεύστε την φαντασία σας και οργανώστε όμορφες στιγμές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Την εβδομάδα αυτή , τα παιδιά σας θα σας προκαλέσουν νεύρα, διαχειριστείτε την κατάσταση με διάλογο και υπομονή. Αισθάνεστε ότι έχετε την ανάγκη να αλλάξετε διάφορα πράγματα γύρω σας, κάντε το και δεν θα το μετανιώσετε, τα άστρα ευνοούν. Το ταίρι σας, θα σας εκπλήξει ευχάριστα, η εβδομάδα είναι ιδανική για ρομαντικές αποδράσεις , οι μοναχικές καρδιές θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση που θα αλλάξει την ζωή τους. Αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό και το ποτό γιατί τα προβλήματα με το στομάχι θα σας ταλαιπωρήσουν , τέλος, η εργασία σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας, κινηθείτε προσεχτικά και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Την εβδομάδα αυτή, οικογενειακά προβλήματα θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η πρόσφατη επιτυχία της καριέρας σας θα σας κάνει λιγάκι υπεροπτικούς, προσοχή, διατηρείτε χαμηλό προφίλ. Κάντε ένα μικρό ταξιδάκι, τα άστρα ευνοούν τις μετακινήσεις και θα περάσετε υπέροχα. Παράλληλα θα έχετε τη ευκαιρία να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Η γοητεία σας είναι στα ύψη και κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Για εσάς που βρίσκεστε σε ένα γάμο ή μια σχέση, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, σας έχει ανάγκη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 -15/01) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Την εβδομάδα αυτή τα άστρα ευνοούν και σας προσφέρουν όμορφες στιγμές. Κοντινά σας πρόσωπα θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για θέματα που σας απασχολούν. Αφιερώστε χρόνο στην φυσική σας κατάσταση, για να αποφύγετε μικρές ενοχλήσεις, τραφείτε σωστά και γυμναστείτε. Στα αισθηματικά σας, ένα νέο πρόσωπο θα ταράξει τα ήρεμα νερά και θα σας γοητεύσει, για εσάς που έχετε μια σχέση, οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση και δεν θα χάσετε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, μόνο αν κινηθείτε προσεχτικά. Δώστε χρόνο στον χρόνο και η υπομονή σας, θα σας ανταμείψει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (09/01 – 15/01) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα θα είναι απαιτητική , ωστόσο μπορείτε να φυλάξετε ενέργεια, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Η διπλωματία και η αυτοπεποίθηση σας, θα σας ανοίξει πόρτες στα επαγγελματικά και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Ωστόσο, κρατείστε τα πόδια σας στην Γη και κινηθείτε προσεχτικά. Η περιέργεια σας είναι στα ύψη και θέλετε να μάθετε για πολλά πράγματα. Η φαντασία σας οργιάζει και αυτό θα βοηθήσει πού την σχέση σας .Για εσάς που κάνετε παρέα με την μοναξιά, ο έρωτας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Ιδανική εβδομάδα για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Ειδικοί θα σας βοηθήσουν να επενδύσετε, ωστόσο μην κάνετε υπερβολές.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer