Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
19/12/2016 | 13:33

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12- 25/12) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Στενό χριστουγεννιάτικο ταγκό με τα λάθη που έχεις κάνει. Ας τελειώνουμε με το δύσκολο: αμφιβολίες, ενοχές και δεύτερες σκέψεις το μυαλό σου βασανίζουνε πολλές, αμφιβολίες τρελές. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις ερωτικές σου επιλογές και δευτερευόντως με το κομμάτι δημιουργικότητα στη δουλειά σου. Ενώ στο επαγγελματικό αρχίζεις και βλέπεις ένα αποτέλεσμα, δεν ξέρεις αν σ’ αρέσει το ποιος είσαι μέσα σ’ αυτό. Στα ερωτικά σου σταθερά σου δίνονται ευκαιρίες και σταθερά κάτι σου βρωμάει και σου ξινίζει. Όπως και να ’χει αυτομαστιγώσου με μέτρο γιατί η εβδομάδα φέρνει το ψυχολογικό σου κομμάτι πολύ κοντά στο σωματικό και θέλεις να αποφύγεις γρίπες και αδιαθεσίες χριστουγεννιάτικα. Οδήγα υπερπροσεκτικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το β΄ δεκαήμερο και γενικά μην περιμένεις ότι οι συνεννοήσεις που έχεις κάνει, ειδικά για τη δουλειά θα πάνε ρολόι, είναι σχεδόν απίθανο. Εν κατακλείδι, νομίζω δεν είναι καλή στιγμή να αποφασίσεις ποιος ή με ποιον θέλεις να είσαι, όταν είσαι τόσο μα τόσο μπερδεμένος και με ένα βαρέλι καταπιεσμένο θυμό από κάτω.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Μη ρίχνεις λάδι στην οικογενειακή «φωτιά». Ή, αλλιώς, οικογενειακό μπουρλότο. Αν κάνεις το λάθος να ανακατέψεις το σόι και τα ερωτικά σου, θα είσαι, ειλικρινά, άξιος της μοίρας σου. Και αυτή δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή, έχω να πω. Αν τώρα θελήσεις να συζητήσεις και το ζήτημα λεφτά, πάμε σε εκρηκτικές καταστάσεις. Επειδή, καλά το πήγαινες μέχρι στιγμής, δείξε ένα στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης και απόφυγε να ανακατέψει τα εύφλεκτα πεδία της ζωής σου. Άλλωστε στο ερωτικό σου μια χαρά ήταν τα πράγματα μέχρι να ανοίξεις το στόμα σου και να αρχίσεις τις θεωρίες και κάτι άκαιρους νεοσυντηρητισμούς. Θα σου πω ότι στα οικονομικά σου βλέπεις επιστροφές και χρωστούμενα στο βάθος του τούνελ και αυτό είναι καλό. Στο κομμάτι της δουλειάς καλά τα πηγαίνεις, αλλά όχι εύκολα, κατανοητό. Εκεί που καιρός είναι να κουνηθείς για να καλύψεις χαμένο έδαφος είναι στο κομμάτι φίλοι γιατί έχει παραμεληθεί και σε λίγο δεν θα υπάρχει πια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 -25/12) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ώρα να αποφασίσεις ποιος θέλεις να είσαι τελικά. Το αγαπημένο μίξερ του ανάδρομου Ερμή βάζει ένα καλό χέρι στην ψυχολογία σου και κάνει τα ερωτικά σου το καζάνι που μέσα του θα βράσουν και θα κοχλάσουν όλες οι ανασφάλειές σου για το ποιος είσαι, πώς φέρεσαι, πώς μιλάς και για το αποτέλεσμα όλων αυτών. Θα βάλουν ένα χεράκι και οι γονείς και θα γεμίσεις ακόμη περισσότερη αμφιβολία για το αν ο δρόμος που έχεις πάρει είναι καλός. Εγώ θα σου πω, προφανώς και έχεις κάνει λάθη αλλά χαλάρωσε λίγο, γιατί εντέλει η ζωή συνεχίζει να είναι ωραία, οι μνηστήρες και μνηστές συνεχίζουν να γεμίζουν τον προθάλαμο της ερωτικής σου ζωής και η διάθεσή σου για το καινούριο καλά κρατεί. Κράτησε την αυστηρότητα για τις οικονομικές σου συναλλαγές και μη συγκινηθείς πολύ από σχετικές καθυστερήσεις. Επίσης, έσω συγκεκριμένος, ειδικά για τα επαγγελματικά σου σχέδια, ο χώρος κινείται και μάλιστα γρήγορα. Και ξέρετε και οι δύο ότι, αν θέλετε, μπορείτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Όλα τα φώτα στα ερωτικά σου και οι ατέλειες πολλές. Για να δούμε τι θα δεις τώρα που όλα τα μέτωπα που έχεις ανοίξει στα προσωπικά σου γυρίζουν και απαιτούν την προσοχή σου. Καλά κάνεις και μυρίζεσαι αλλαγές. Θα σου πω ασχολήσου με τις «επιστροφές» σου και έσω παντελώς δύσπιστος ως προς οτιδήποτε καινούργιο. Επίσης, αν είσαι ζευγαρωμένος, καλό θα ήταν να μοιραστείς τα σχέδια σου για το μέλλον με τον άνθρωπό σου, μήπως και δεν χρειαστεί να γκρινιάξεις ότι δεν σε καταλαβαίνει. Στη δουλειά ήσυχα τα πράγματα, αλλά ορθά οσμίζεσαι ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, μόνο που θα πρέπει να περιμένεις τον καινούριο χρόνο για να σου αποκαλυφθεί. Τώρα για μια μανία διασκέδασης και σουλάτσου που σε πιάνει, μάλλον «εύγε» θα σου πω παρά οτιδήποτε άλλο. Κάνε μου όμως τη χάρη και βάλε ένα μέτρο στο τι πίνεις γιατί πάντα θα υπάρχει και η επόμενη μέρα, η εικόνα σου από πόσα να συνέρθει πια;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Άγχος, στρες και αγωνία, στρίψε καλύτερα σε άλλη γωνία. Επειδή είναι αρκετά παράταιρο να σε πιάσει τώρα η έγνοια για το τι κάνεις λάθος με τα λεφτά σου και δεν σου βγαίνει η καθημερινότητα έτσι όπως την έχεις σχεδιάσει, πάρε βαθιές αναπνοές και συγκεντρώσου αλλού. Και όχι όπου κι όπου, αλλά στο θέμα «σεξ» αφού η λίμπιντό σου έρχεται προς διάσωσή σου και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς. Για να αποφύγεις τις κρίσεις, δες ότι σχεδόν συνεννοείσαι με τους συναδέρφους σου, όλο και κάτι πραγματάκια εμφανίζονται στον ερωτικό σου ορίζοντα και το αφεντικό σου σχεδόν σε αγαπάει αν και μπορεί να μη σε πληρώσει στην ώρα σου. Τώρα αν δεν πας το ταξίδι που θέλεις γιατί δεν σου βγαίνει ο λογαριασμός ή αν αντιμετωπίζεις ιδεολογικές διαφορές με το σύντροφό σου, υπομονή, σε μια βδομάδα τελειώνει το 2016 και μαζί του και τα όποια φρένα στις εξελίξεις… Ως τότε φρόντισε να μην αρρωστήσεις απλά και μόνο για να πικάρεις τους δικούς σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Love is in the air… λα λα λα λα λα κτλ κτλ. Μπορεί να είναι επειδή σ’ έχει πιάσει κάπως το κλίμα των εορτών ή απλά γιατί δεν θέλεις για κανένα λόγο να αισθάνεσαι μόνος σου αυτές τις μέρες. Σου φτάνει το πόσο μόνος αισθάνεσαι ήδη μέσα στο σπίτι σου και η υπομονή που κάνεις για να μη φύγεις νύχτα. Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για αρκετά υψηλό ερωτικό βολτάζ. Ετοιμάσου ακόμη καλύτερα για να το σαμποτάρεις επειδή στην πραγματικότητα δεν ξέρεις τι ακριβώς ή περίπου θέλεις. Πέτα και λίγη καταπιεσμένη ερωτική επιθυμία στο καζάνι και έτοιμο το μαγικό μείγμα! Αν έχεις σχέση, δεν ξέρω πώς θα γίνει να μη βγάλεις τα νεύρα σου, αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Ευτυχώς τα οικονομικά σου φαίνονται να είναι σε μια σχετική σταθερότητα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς και για αυτό, απόλαυσέ την όσο κρατάει. Και επίσης, βγες, φλέρταρε, κυκλοφόρησε, εσύ μπορεί να μην το βλέπεις, αλλά αρέσεις, παιδί μου, αρέσεις, πώς να το κάνουμε…

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Διάθεση σ’ ελεύθερη πτώση, άνοιξε το αλεξίπτωτό σου. Παράδοξη εβδομάδα αυτή. Εκεί που είσαι μέσα στην τρελή χαρά και τη διάθεση να βγεις και να πεις, σε πιάνει η πραγματικότητα και σε καρφώνει με λαβή τζούντο στο πάτωμα. Εντάξει, έχεις κάνει τα στραβά μάτια στα κακώς κείμενα σε σχέση και σπίτι και τα νεύρα σου φτάνουν σε οριακά επίπεδα γιατί βλέπεις ότι η καθημερινότητα δεν πάει εκεί που θέλεις και μαζί της δεν πας κι εσύ εκεί που θέλεις. Φρόντισε την υγεία σου όσο καλύτερα μπορείς, δεν θέλεις ψυχοσωματικά. Για την ψυχολογία σου τώρα, άφησε κατά μέρος τις θεωρίες, τις εξαγγελίες, τα μανιφέστα, τη μούγκα και τις κλισέ ατάκες και προσπάθησε μια καθαρή και απέριττη ειλικρίνεια μήπως και βγάλεις άκρη στο σπίτι και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος αγαλλίασε, γιατί τουλάχιστον θα έχεις μόνο τους δικούς σου να σου σπάνε τα νεύρα κι όλο και κάτι θα κινείται προς το κρεβάτι σου και δεν θα είναι το κατοικίδιό σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Για δημιουργικότητα και χαρά, άντεξε την αλλαγή. Δεν ξέρω αλήθεια τι να πω για το τι γίνεται στη δουλειά σου και μάλιστα θα συνεχίσει να γίνεται. Πολλές ανακατατάξεις, καινούργια σχέδια, καινούριες δικές σου συνειδητοποιήσεις. Να χαρείς, μην αρχίσεις την γκρίνια γιατί ξέρω, ξέρεις, ξέρουμε όλοι ότι πηγαίνεις προς μεγαλύτερη δημιουργικότητα και χαρά, αν δεν παγώσεις ως στήλη άλατος και δεν αποφύγεις το επόμενο βήμα. Τώρα, αν αυτό έρθει και με μερικές παρεξηγήσεις και ξεκαθαρίσεις και δύο τρία πράγματα με φίλους στην πορεία, ξέρεις πώς είναι αυτά. Δεν γίνεται να αλλάξεις, χωρίς να αλλάξεις τίποτα. Χαίρομαι αν είσαι σε σχέση, γιατί λίγο με το στανιό, αλλά αποφασίζεις να ασχοληθείς και με όμορφο αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος, δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις να γνωρίσεις που και να είναι τόσο άνετο και να σε συγκλονίσει και να μη χρειάζεται να πεις και τόσα πολλά και να γίνει στην πραγματικότητα. Καλύτερα κλείσε τις προσδοκίες στο συρτάρι και άφησε τη ροή και την έμπνευση να αναλάβουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Τριγμοί στα θεμέλια. Ο Ερμής που αναδρομεί και ο Άρης που περνά στο ζώδιο των Ιχθύων σού φτιάχνουν μια εβδομάδα, μα τι εβδομάδα. Δώσε βάση στο θέμα γάμος και σχέση αν θεωρείς ότι αξίζει γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια ουκ ολίγα απωθημένα, συναισθηματικής και οικονομικής κυρίως φύσεως και αρχίζεις και θυμίζεις επικίνδυνα λιοντάρι στο κλουβί μες στο ίδιο σου το σπίτι. Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που τείνει να γίνει ταμπού κι ευτυχώς παρά το ότι μπορεί να μην κερδίζεις όσα θα έπρεπε ή αξίζεις, κάτι μπαίνει στην τσέπη σου αυτή την εβδομάδα, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο τέλος του β΄ δεκαημέρου. Γενικά, πρέπει να συγκεντρωθείς στο εδώ και τώρα άμεσα και να χαλαρώσεις τις προβολές σε ένα καλύτερο μέλλον γιατί έχεις πολύ αληθινές εκκρεμότητες να λύσεις μέσα στο πλαίσιο σόι, σχέση. Περιμένεις ευεργετικές επαγγελματικές εξελίξεις για την ανάτασή σου και δυσπιστείς βαθιά απέναντί σε ερωτικές γνωριμίες ακόμη κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Το «πίσω από κλειστές πόρτες» σιγοτελειώνει… Αρχικά, φαίνεται ότι τα «εν οίκω σου» έχουν ιδιαίτερη διάθεση να γίνουν κάπως δημόσια αυτή την εβδομάδα. Η ερωτική σου ζωή έρχεται στο προσκήνιο είτε με καινούργιες γνωριμίες είτε με ανανεωμένη ερωτική διάθεση. Επιτέλους αποφασίζεις να ασχοληθείς μαζί της, όπως και με το τι ακριβώς γίνεται στη σχέση σου. Ακόμη καλύτερο το ότι κάνεις μία παύση στα επαγγελματικά σου σχέδια και φαντασιώσεις γιατί το σύμπαν δεν σε παίζει για κανένα λόγο. Αποκτάς κι έναν περίεργο αυθορμητισμό όπου –τελείως μη χαρακτηριστικά για σένα– βγαίνουν από μέσα σου μεγάλες αλήθειες για όλα όσα σε έχουν προβληματίσει, σχεδόν με βία. Και λέω σχεδόν, γιατί θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς να μην τα βάλεις με τα αδέρφια και τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, επειδή αυτή την ενέργεια θα τη διοχετεύσεις σε κίνηση, κουβέντες και σεξ. Απλά. Έρχεται και μία πρώτη μικρή οικονομική χαρά… Βάλε και όρια σε αυτά που σου φορτώνουν δουλειά και συγγενείς και θα είσαι μια χαρά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 -25/12) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Και επισήμως σε φάση «τέλος εποχής» Όσο γρηγορότερα αποφασίσεις ότι αυτή η εβδομάδα μάλλον σε πάει αρκετά σκληροπυρηνικά με αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις να δεις τι ακριβώς πάει στραβά στο θέμα «έρωτας» και «σχέση», τόσο το καλύτερο. Αν σου έρθει και μία περίεργη οικονομική ανασφάλεια πακετάκι με μερικά έξτρα έξοδα, και ανακατευτούν και τα επαγγελματικά σου, μην εκπλαγείς. Το θέμα είναι ότι μιλάμε όντως για τέλος εποχής που όλοι οι χοροί που έχεις ξεκινήσει θα έρθουν σιγά-σιγά να ολοκληρωθούν και αυτό σίγουρα θα φέρει μια αίσθηση απώλειας και αποχωρισμού. Ευτυχώς, βέβαια, αισθάνεσαι ότι οι βάσεις σου είναι γερές και έτοιμες να σε πάνε μπροστά, αν και ακόμη δεν βλέπεις πού ακριβώς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καταλάβεις ότι είναι αστείο να επιμένεις για οτιδήποτε. Στην πραγματικότητα ελάχιστη καθαρότητα έχεις αυτή την εβδομάδα. Συνεπώς ξεκουράσου, χαλάρωσε, κάνε παρέα με λίγους και καλούς και αφέσου. Δες και συγγενείς, θα περάσεις καλά αν δεν μιλήσετε για λεφτά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (19/12 – 25/12) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Δικαίωμα στην απόλαυση. Μπαίνεις σε μία μη χαρακτηριστική για σένα κατάσταση όπου σε πιάνει ένας περίεργος πραγματισμός και συνειδητοποιείς ότι όλα όμορφα κι ωραία, αλλά βασικά θέλεις να πας να βγάλεις λεφτά. Αρχίζει και σε παίζει και το σύμπαν, είναι η αλήθεια, και διαφαίνονται εξελίξεις σε επαγγελματικές υποθέσεις που έχουν ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν. Πρόσεχε μόνο λίγο παραπάνω τις συμφωνίες που γίνονται κάτω από το τραπέζι. Σε πιάνει και μια διάθεση να αναμορφώσεις γενικά την καθημερινότητά σου και να περάσεις ένα χεράκι και τα ερωτικά σου. Κρυφές σχέσεις και τέτοια; Το συζητάς με τους φίλους σου, κι αν όχι, θα έπρεπε. Ωστόσο επειδή δεν γίνονται όλα μαζί, εστιάσου προς το παρόν στα πρακτικά και πραγματικά και άφησε τα πιο θεωρητικά για αργότερα. Παρεμπιπτόντως καλό θα ήταν να μη συνδέσεις τον άνθρωπό σου με Κάιρο επειδή αρχίζεις να μυρίζεσαι ότι ξεκολλάνε τα σχέδιά σου. Έχεις και στα προσωπικά αρκετή δουλίτσα να κάνεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer