Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
26/10/2016 | 13:53

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10- 30/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Όσο και να θέλεις να αποφύγεις τη «βουτιά στα βαθιά» τελικά παρασύρεσαι στην εξερεύνηση αλλά και στη μυστικοπάθεια. Ιδιαίτερα, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα εξετάζεις με ενδελέχεια όλα τα θέματα που αφορούν οποιαδήποτε κίνηση και δράση σου. Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις χρήματα από συνεργασίες με τελείως διαφορετικό τρόπο από παλιά. Πιθανόν να επιλέξεις της εφαρμογή κάποιας στρατηγικής και για ένα μικρό διάστημα σταματήσεις τελείως την παρορμητική δράση. Μεταφυσικές ανησυχίες, θέματα αυτογνωσίας ή σχετικά με την ψυχολογία σίγουρα θα σε απασχολήσουν. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασίες, καθώς και για καλλωπισμό του εαυτού σου και του χώρου σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δράσεις ξαφνικά και θα σπάσεις, πολύ γρήγορα και μάλλον απερίσκεπτα, προσωπικούς δεσμούς αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα στρέψεις την ενέργειά σου προς τους άλλους γιατί οι σκέψεις και γενικά όλα σου τα συναισθήματα θα διαπνέονται από πνεύμα συντροφικότητας και συνεργασίας. Γενικά ένας νέος αέρας έχει μπει είτε θέλεις είτε όχι στην ζωή σου και με κάποιο τρόπο σε συνεπαίρνει προς άλλες κατευθύνσεις περισσότερο ανοικτές και επικοινωνιακές. Οι ιδέες σου θα είναι πιο εύκολο να γίνουν πράξη, περιλαμβάνοντας πάντα το μήνυμα της οικονομικής ασφάλειας και ανεξαρτησίας. Θέματα ομορφιάς και προσωπικής αναβάθμισης θα σε απασχολήσουν γιατί έχεις βαρεθεί τη στασιμότητα και τη μιζέρια. Πάντως είναι από τις λίγες φορές που πιθανόν να παίξεις επαγγελματικά σε πολλά ταμπλώ και αυτό θα δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης στις ενέργειές σου, πράγμα που βλέπεις ότι αυτή την στιγμή είναι αναγκαίο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 -30/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Επεμβαίνεις περισσότερο σε θέματα εξουσίας και ελέγχου στην καθημερινή σου ζωή και μάλλον θα αποκτήσεις σταθερότητα πρώτα σε ό,τι κάνεις αυτήν τη στιγμή και μετά στις συνεργασίες σου. Πιθανόν να βλέπεις με καχύποπτο μάτι τις κινήσεις άλλων ατόμων, αλλά τελικά ίσως καταλάβεις ότι είναι και δικά σου φαντάσματα. Πάντως θα συνεχίσεις να έχεις το κοντρόλ και να κάνεις κουμάντο σε οτιδήποτε σου φαίνεται ότι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο η ερωτική σου ζωή θα είναι πιο εύκολη από ποτέ και δεν θα προλαβαίνεις τις κατακτήσεις γιατί θα εκπέμπεις κάτι πολύ επικοινωνιακό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Βρίσκεσαι μπροστά σε αλλαγές που ευτυχώς δεν σε τρομάζουν. Μάλλον θα βλέπεις με θετικότητα αυτά που θέλεις να πετύχεις σε επαγγελματικό επίπεδο και, αν υπάρχει δυνατότητα να ρισκάρεις, θα το κάνεις για να κερδίσεις χρήματα. Το καλό είναι ότι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πατάς επί σταθερού εδάφους και ξέρεις πολύ καλά ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο όλες οι κινήσεις σου θα χρωματιστούν με ιδιαίτερο χρώμα και με επικοινωνιακό στυλ. Γιατί έχεις ανάγκη γενικά να ξεφύγεις από τη συναισθηματική μονοτονία και να «μπλέξεις τις ενέργειες σου» με περισσότερο κόσμο. Αν πάλι έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα συγκεντρωθείς σε συνεργασίες και σε άτομα με τα οποία έχεις πολύ στενό δέσιμο. Συγχρόνως όμως θα πρέπει να προσέξεις γιατί θα γίνεις πολύ ανταγωνιστικός/ή χωρίς να το θέλεις και πιθανόν ξαφνικά να σου δείξουν ή να δείξεις εσύ την πόρτα εξόδου από μια συνεργασία. Αυτό θα γίνει με έναν εκρηκτικό τρόπο και μπορεί να σε αναστατώσει πάρα πολύ.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Θα μπεις σε μια πολύ πιο οργανωμένη κατάσταση και θέλεις να έχεις το πλεονέκτημα του ελέγχου σε ό,τι κάνεις. Αναζητάς το βάθος των πραγμάτων αυτό το διάστημα, γι’ αυτό προσπαθείς να περάσεις απαρατήρητος/η και έχεις διάθεση να κινηθείς με μεγάλη μυστικότητα. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να μην είσαι για λίγο το επίκεντρο και να κλειστείς στο σπίτι με στόχο να αναβαθμίσεις την ποιότητα όλων των πολύ προσωπικών σου σχέσεων, αφού θα γίνεις υπερβολικά εκλεκτικός/ή. Επιπλέον, αυτό το διάστημα κάθε σου κίνηση θα συνοδεύεται από τη σκέψη «με συμφέρει οικονομικά ή όχι;». Γενικότερα πάντως υπάρχει μια σημαντική εύνοια η οποία σε ωθεί να βρίσκεις λύσεις σε συνεργασίες και να κερδίζεις στον επαγγελματικό τομέα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κινηθείς με εκκεντρικότητα και με στόχο το διαφορετικό σε ό,τι κάνεις, ανακαλύπτοντας καινούργιες πτυχές του εαυτού σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Προσπαθείς να πιαστείς από σταθερά και γνώριμα κομμάτια της ζωής σου και επιδιώκεις περισσότερο να έχεις σίγουρες επαφές με άτομα της οικογενείας σου ή ακόμα και με συγγενείς σου που βρίσκονται μακριά. Οι γνώσεις σε θέματα μάρκετινγκ και γενικά ό,τι σε κάνει να βάζεις σε εφαρμογή τις δεξιότητές σου θα σου δώσουν μια νέα ώθηση. Όλα πάντως θα κινηθούν με στόχο να κερδίσεις χρήματα ή να εξασφαλίσεις τις επιθυμητές προϋποθέσεις σε μια δουλειά που θέλεις να κλείσεις. Οι καταστάσεις πιθανόν να σε οδηγήσουν στο να χαράξεις μια νέα γραμμή στον τρόπο που συναλλάσσεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα οργανώσεις περισσότερο τα επαγγελματικά σου βήματα σε σχέση με το κοινωνικό αντίκτυπο αλλά και τις τρέχουσες ανάγκες. Όμως επειδή δεν αντέχεις πλέον να είσαι στάσιμος/η θα βρεθείς μπροστά σε νέα συστήματα τα οποία θα ακολουθήσεις και ας θεωρηθείς αιρετικός/ή από το περιβάλλον σου. Εσένα σε ενδιαφέρει να κάνεις σημαντικές τομές και αιφνίδιες αλλαγές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Έχεις γενικά μια ισορροπία σε ό,τι κάνεις αφού ο Δίας σε βοηθάει να ανανεωθείς και να εναρμονιστείς με ανώτερες ενέργειες που «τρέχουν» μέσα στο σώμα σου. Θα πάρεις λοιπόν αποφάσεις που θα σε σπρώξουν προς νέες κατευθύνσεις προκειμένου να βελτιώσεις στο μέγιστο την ποιότητα της ζωής σου. Από την άλλη όμως επειδή δεν σου αρέσει να είσαι «φλου», θα αναζητήσεις την σταθερότητα σε οικονομικό επίπεδο και μάλλον θα κάνεις κινήσεις για να… ρίξεις γερή άγκυρα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή σε οτιδήποτε καινούργιο προσπαθείς να πετύχεις σε επίπεδο κοινωνικό ή ακόμα και πολύ προσωπικό. Γιατί όλα αυτά μπορεί να τιναχτούν στον αέρα, αν ακολουθήσεις μια εξτρεμιστική πολιτική απελευθέρωσης από σχήματα καταπίεσης ή ελέγχου εκ μέρους των άλλων. Συνεπώς, είναι απολύτως απαραίτητο να κρατήσεις πολύ λεπτές ισορροπίες για να μην υπάρξουν λάθη που μετά δεν θα είναι εύκολο να μαζέψεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Έχεις αρχίσει και ανεβαίνεις αφού ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου, ενώ συγχρόνως ο Ερμής θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο από τις 25/10 και μετά. Οπότε θα ενισχυθεί πολύ η εσωτερική σου αυτοπεποίθηση καθώς και η νοητική σου κατάσταση, προσδίδοντας μια σιγουριά στις κινήσεις σου. Θα έχεις διαρκείς εμπνεύσεις, η δημιουργικότητα θα είναι το νέο σου μότο και θα βρεις άμεσες λύσεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Από την άλλη, υπάρχει ένα όμορφο παρασκήνιο που νιώθεις ότι το μετακινεί ο από μηχανής Θεός και δημιουργεί άμεσες ευκαιρίες για την επίλυση πολλών προβλημάτων σου. Η ελπίδα θα μπει και πάλι στην ψυχή σου και αυτήν τη φορά θα έχεις και το αβαντάζ ότι ξέρεις προς τα που θα πας. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα είσαι υπερβολικά οργανωτικός/ή και θα μπεις για τα καλά μέσα στο σύστημα με στόχο να προχωρήσεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Όμως πάντα, σε κάθε σου κίνηση, θα παραμονεύει ο αιφνιδιασμός, οπότε θα χρειαστείς να δεχτείς το καινούργιο, το εναλλακτικό αλλά και την αντίφαση στην καθημερινότητά σου. Το βλέπεις πλέον ότι όλα αλλάζουν. Εσύ θα πρέπει να ακολουθήσεις τη νέα συμπαντική ροή που με τον τρόπο της σε απελευθερώνει από όλων των ειδών τις εξαρτήσεις και σου προσδίδει στοιχεία πρωτοπορίας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Νιώθεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει γιατί έχεις ξελαφρώσει κάπως από τα βάρη του Κρόνου και περνάς σε μεγαλύτερη κοινωνική δράση. Αν έχεις γεννηθεί 6 ή 7 Δεκεμβρίου θα περιορίζεσαι από την επίδρασή του γιατί έχει έρθει η σειρά σου να πάρεις ένα ατομικό μάθημα, το οποίο μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακό αλλά σίγουρα θα σε βάλει σε ένα ιδιαίτερο καλούπι. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν από τους δικούς σου χειρισμούς και προσπάθειες. Γενικά, από αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις να προσέχεις περισσότερο τα λόγια σου και πιθανόν να σε πιάσει μια κρίση μυστικοπάθειας, κυρίως στην διαχείριση των οικονομικών σου και σε οτιδήποτε δεν θέλεις να φανερώσεις στα άλλα άτομα. Μπορεί να έχεις μεγαλύτερα ανοίγματα στην κοινωνική ζωή αλλά τα χαρτιά σου με κάποιο τρόπο θα τα κρατάς κλειστά. Όλα πάντως «είναι στο τραπέζι» αυτήν τη στιγμή γιατί εσύ θέλεις να κάνεις τις αλλαγές σου τις οποίες βλέπεις ως απολύτως αναγκαίες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα ρισκάρεις τρελά, κυρίως σε ερωτικά θέματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και να τεντώνει το σκοινί μέχρι εκεί που μπορεί και να σπάσει. Γιατί συγχρόνως σε προδιαθέτει για ένα είδος επανάστασης σε επίπεδο πρωτοβουλιών και αλλαγών, που όμως χαρακτηρίζεται από ατομικότητα και ηγετικές φιλοδοξίες. Θα πρέπει να μην το παρακάνεις, κυρίως αν είσαι γεννημένος /η το τρίτο δεκαήμερο, γιατί πάνω στην βιασύνη σου μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς εύκολα να μαζέψεις. Πιθανόν να μετακινηθείς γρήγορα από ένα σπίτι σε ένα άλλο. Χωρίς να το καταλάβεις θα ανοίξεις πόρτα προς το μέλλον αλλά χρειάζεται να κρατάς ένα μέτρο και αυτό θα το κάνεις μόνο με την υπέρ-λογική σου συνείδηση. Το ότι έχεις ανάγκη από επικοινωνία και ιδιαίτερες σχέσεις φωνάζει από παντού και θα κάνεις τις προσπάθειες σου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις επαφές με άτομα που κατά τη γνώμη σου έχουν μια κοινωνική αξία και κυρίως έχουν κάτι πιο βαθύ να σου μεταφέρουν ή να βοηθήσουν σε ένα σημαντικό στόχο σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 -30/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Θα κάνεις μια μικρή οπισθοχώρηση και θα περιορίσεις για λίγο τη δυναμική σου αφού θα γίνεις πολύ επιλεκτικός/ή σε επικοινωνίες και επαφές. Όλα θα γυρίζουν προς μια κατεύθυνση η οποία θα σε βοηθήσει να ασκήσεις μεγαλύτερη εξουσία και έλεγχο σε ότι κάνεις. Γενικότερα θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα σε θέματα επαγγελματικής εδραίωσης. Υπάρχουν βέβαια φωτεινά ανοίγματα τα οποία στηρίζουν όλες σου τις κινήσεις και σου δημιουργούν αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας σε ότι κάνεις. Νέες φιλίες και αισιόδοξες κοινωνικές επαφές με ομάδες και με ιδιαίτερους ανθρώπους θα προσδώσουν μια όμορφη νότα στην ζωή σου. Γιατί μέσα στους στόχους και στις επιδιώξεις σου είναι να μαθαίνεις νέα πράγματα και σίγουρα θα το πετύχεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, απελευθερώνεσαι από οτιδήποτε σου δημιουργεί τύψεις ή ενοχές και τα βρίσκεις όσο μπορείς καλύτερα με τον εαυτό σου πρώτα και μετά με τους γύρω σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (24/10 – 30/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Οργανώνεις καλύτερα τη ζωή σου πάνω σε πιο γερές βάσεις για να μη νιώθεις ότι είσαι «φτερό στον άνεμο» αλλά ούτε ότι μπορεί κάποιος/α να σε κουνήσει εύκολα από τη θέση σου. Για αυτό θα ασχοληθείς περισσότερο με το πως θα αυξήσεις τα χρήματά σου και με το να εκμεταλλευτείς όλες τις γνωστές και άγνωστες πηγές που μπορεί να προκύψουν. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, από εκεί που είχες μια ιδιαίτερη σοβαρότητα και κράτημα σε επίπεδο συναισθηματικό και κοινωνικό, θα δείξεις για λίγο μεγαλύτερη αισιοδοξία και πιο θετική συμπεριφορά προς όλους. Ο λόγος είναι ότι νιώθεις την τύχη και πάλι να σου κτυπάει την πόρτα και αυτό σου δίνει κίνητρα να κινηθείς ποικιλοτρόπως. Η ανεξαρτησία αυτό το διάστημα είναι πολύ σοβαρή για σένα γιατί επιδιώκεις ένα καλύτερο μέλλον με λιγότερες βαριές υποχρεώσεις. Η πίστη στο στόχο σου θα σε βοηθήσει να ζήσεις καλά στο άμεσο μέλλον. Αν ανοίξει η καρδιά σου και συγχωρέσεις ακόμα και άτομα που σε έχουν πληγώσει, θα προσφέρεις το πιο ιδανικό δώρο στον εαυτό σου και κατ’ επέκταση στους άλλους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer