Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
zwdia
Life
11/10/2016 | 10:10

ΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10- 16/10) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Περνάς γρήγορα από την μια φάση στην άλλη επειδή οι καταστάσεις σε υποχρεώνουν να πάρεις θέση ακόμα και σε θέματα που δεν είχες καμία όρεξη να συμμετάσχεις. Όμως τελικά βλέπεις ότι οι οικογενειακές ανάγκες κυρίως σε υποχρεώνουν να κάνεις πράγματα τα οποία πιθανόν να μην είχες καθόλου υπολογίσει. Όλα φυσικά εξαρτώνται από την απόφαση που έχεις πάρει μέσα σου για να το αν θέλεις να είσαι συνεργάσιμος/η. Γιατί αν δεν θέλεις να δείξεις κατανόηση ή να δώσεις χέρι βοηθείας θα μπλοκαριστείς αρκετά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δώσεις κάποιες μάχες και πρέπει να ισορροπήσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Βλέπεις την πραγματικότητα από άλλη οπτική γωνία η οποία σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο γύρω σου. Οι κινήσεις που αφορούν το εξωτερικό ή νομικά θέματα θα γίνουν από την πλευρά σου πολύ δυναμικά γιατί έχεις ανάγκη να κινηθείς μέσα σε ένα οργανόγραμμα με φιλόδοξες γραμμές. Επιτέλους μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεις τον εαυτό σου. Το μυστικό είναι να έχεις σταθερή άποψη και ιδέες γιατί πιθανόν να χάνεις την εστίασή σου, λόγω των πολλών σκαμπανεβασμάτων από εξωτερικές επιρροές και γνώμες που σε διχάζουν. Η κοινωνική σου ζωή θα επεκταθεί αρκετά και θα πάρεις βοήθεια από νέες γνωριμίες που κάνεις αυτήν την περίοδο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 -16/10) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Προσπαθώντας να σταθείς στα πόδια σου και να εκτιμήσεις γύρω σου το νέο περιβάλλον που έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου να δημιουργηθεί, βρίσκεις τον εαυτό σου να κινείται κάτω από τις επιθυμίες είτε της οικογένειας είτε ατόμων που θεωρείς ότι έχουν μια κοινωνική δύναμη ή κύρος και σε επηρεάζουν άμεσα. Υπάρχουν πολλά και καλά γεγονότα τα οποία αξιολογείς με έναν πολύ επικοινωνιακό τρόπο. Μπορεί όμως, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να… φρενάρεσαι κατά έναν τρόπο από διάφορες οικονομικές διαφορές με συνεργάτες ή ακόμα και με τον σύντροφο. Το πάθος που νιώθεις σε υποκινεί μυστικά και σε κάνει πιο εσωστρεφή, κάτι το οποίο αυτή την στιγμή το χρειάζεσαι άμεσα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Κάθεσαι στα καρφιά με οτιδήποτε καινούργιο θέλεις να ξεκινήσεις, αναζητώντας τον δικό σου χώρο, γιατί υπάρχουν απόψεις που σε κάνουν να χάνεις την ταυτότητά σου. Προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου είτε με συνεργάτες που νιώθεις ότι κάνουν μόνο του κεφαλιού τους, είτε με την οικογένεια που σε κάνει και νιώθεις υπόλογος/η. Για αυτό πιθανόν να πιστεύεις ότι πρέπει να δώσεις μάχη ή να υπάρχουν συνεχόμενες εντάσεις λόγω διαφορετικών απόψεων με τους γύρω σου. Γενικά όμως παρόλο που φωνάζεις ή διαφωνείς, θα δεις ότι παραδίνεσαι στα άλλα άτομα γιατί νιώθεις ένα είδος εξάρτησης απ’ όλους και όλα. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, σπας όλα τα γνωστά όρια και κάνεις τις αλλαγές σου με τρόπο πολύ εντυπωσιακό, είτε υιοθετώντας μια εφηβική εμφάνιση, είτε ξεπερνώντας ντροπές και αναστολές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Έχεις μια σημαντική προδιάθεση να συνεργαστείς και γενικά να είσαι όσο μπορείς περισσότερο ανοικτός/η σε όλες τις νέες προκλήσεις και τάσεις της εποχής. Ο λόγος είναι ότι προσπαθείς να βιώσεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία σε βοηθάει να απελευθερωθείς και να ζήσεις με μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών. Όλα για σένα πιθανόν να γυρίζουν κατά έναν τρόπο γύρω από την τέχνη και τη δημιουργία και αν είχες παρατήσει ή εγκαταλείψει εδώ και καιρό την συγκεκριμένη ιδέα, τώρα θα βρεις μεγαλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση. Μπορεί στην καθημερινότητα να συμπεριλάβεις περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά επειδή έχεις εστιαστεί σε ευχάριστα πράγματα μπορείς να δεις τα πάντα πιο ανάλαφρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Υπάρχει έντονη προδιάθεση από την πλευρά σου να ζήσεις και να συλλέξεις όλων των ειδών τις εμπειρίες που θα σου εξασφαλίσουν τη δημιουργική πλευρά της ζωής. Σκέφτεσαι συνέχεια πως θα αυξήσεις τα χρήματά σου αλλά και με ποιο τρόπο θα κινηθείς διπλωματικά, ώστε να μην χαλάσεις τα χατίρια είτε συνεργατών είτε πελατών που σε προσεγγίζουν. Μπορεί να πιστεύεις ότι θα χάσεις με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό σου, αλλά μάλλον κάνεις λάθος. Η διπλωματία είναι απαραίτητη όλο αυτό το διάστημα για να κάνεις καλύτερες συμφωνίες αλλά και να επεκτείνεις την δουλειά σου. Από την άλλη όμως σου βγαίνει ένα μήνυμα πολύ δυναμικό που σου τονίζει συνέχεια ότι πρέπει να κινηθείς επιθετικά για να πετύχεις πράγματα. Όποτε αυτό που χρειάζεται είναι να ζυγίζεις πότε πρέπει να συμπεριφερθείς με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και διάθεση δυναμικών αλλαγών από την πλευρά σου. Συνέχεια δουλεύεις για το μέλλον και μάλλον με πολύ παρορμητικό τρόπο. Το φρένο δεν το βλέπεις, εκτός αν σε σταματάει ένα ισχυρό παρασκήνιο που κατά διαστήματα βγαίνει στην επιφάνεια. Χρειάζεται να βάζεις πρώτα το μυαλό σου και μετά να κάνεις κίνηση. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου θα δεις τις αλλαγές μπροστά σου γιατί θα είσαι αρκετά συνειδητοποιημένος/η στο τι ακριβώς χρειάζεσαι. Σίγουρα θα δεις μεγάλες διαφορές στη συμπεριφορά σου και ίσως τολμήσεις κάποιες υπερβολές που δεν έκανες παλιά. Να προσέξεις για τις τυχόν αντιθέσεις που μπορεί να υπάρχουν με την οικογένεια σου ή με κληρονομικές υποθέσεις ή με το θέμα ενός ακινήτου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις την αξία σου γιατί αυτήν τη στιγμή περνάς μια καλή φάση. Οπότε μάλλον είσαι το επίκεντρο και κάνεις το δικό σου παιχνίδι. Συζητήσεις, αναλύσεις ή πληροφορίες για διάφορα θέματα που σε αφορούν θα σε προβληματίσουν, αφού τα μηνύματα που παίρνεις μάλλον σε μπερδεύουν και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Από την άλλη, ταξίδια και επαφές με άτομα από τον στενό οικογενειακό κύκλο θα σε παροτρύνουν να κινηθείς πολύ δυναμικά σε επαγγελματικά ή σε άλλα μαθησιακά πεδία. Το να δίνεις ευκαιρίες στην επικοινωνία με άτομα που δεν είχατε πολύ κοντινή επαφή θα προσφέρει μια νέα οπτική στον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποιες δύσκολες στιγμές. Πιθανόν να σε απασχολήσουν θέματα με το αμάξι και γενικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με την μετακίνησή σου ή ακόμα και ένα ταξιδάκι να φέρει νέο αέρα στην ζωή σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Βρίσκεις πολλά και νέα ενδιαφέροντα. Ο λόγος είναι ότι έχεις πέσει με τα μούτρα στο να επιτύχεις σε οικονομικό επίπεδο. Για αυτό επικοινωνείς με πολύ κόσμο και γενικά με άτομα που θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ο Κρόνος βάζει τα τελικά του όρια και σου δείχνει ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσεις γενικά στην ζωή σου. Η περιχαράκωση που θα κάνεις κυρίως στον εαυτό σου θα σε προστατέψει από τα πιθανά λάθη της υπερβολής και της επέκτασης που συνήθως αναζητάς. Όλα με το μέτρο και θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί τώρα μπορεί να έχεις πάει στο άλλο άκρο και να πρέπει να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γίνεται μια ιδιαίτερη απελευθέρωση στο μυαλό και στο πνεύμα σου με στόχο την καλύτερη απόδοσή σου σε πολλά θέματα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και μαζί τις αντοχές σου. Ο Άρης είναι στο ζώδιό σου και σε έχει βοηθήσει να φορτσάρεις σε ό,τι κάνεις. Πιθανόν να τα βλέπεις όλα διογκωμένα γιατί ακόμα και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, μάλλον υπερβάλλεις. Για αυτό μπορεί να μπλέξεις με δουλειές που πιθανόν να είναι πιο μεγάλες από τα δικά σου τα φτερά. Βέβαια όλα δημιουργούνται από μια τάση προς την υπερβολή. Αρκεί να είσαι όσο μπορείς συνειδητός/η σε ότι κάνεις. Πάντως αν δεν θέλεις να είσαι απόλυτος/η, καλό είναι να αφήνεις και άλλα άτομα να λένε την γνώμη τους ή να ακούς τις συμβουλές τους. Αυτό πάντως το διάστημα θα εκτοξευτείς μέσα από δικές σου πρωτοβουλίες και σίγουρα θα βγεις μπροστά σε πολλά θέματα που παλιά δεν τολμούσες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 -16/10) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Προσπαθείς να εξισορροπήσεις πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί που όμως είναι αόρατο και δύσκολο να το καταλάβεις. Γιατί βαθιά συναισθήματα ανασφάλειας κινούν αυτήν τη στιγμή τη ζωή σου που είναι αναγκαίο να τα κατασιγάσεις και κυρίως να τα δεις κατάματα. Και ενώ τα πάντα φαίνονται να πάνε προς το καλύτερο, εσένα κάτι σε τρώει και δεν μπορείς να ησυχάσεις. Παράλληλα, ένα πάθος σε κατακλύζει και σε παρασέρνει που αφορά έναν κρυφό ή ανείπωτο έρωτα. Όλα πάντως παίζονται αυτή τη στιγμή και εσύ κάθεσαι στα καρφιά γιατί βλέπεις ότι υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα και κοντεύει να σε παρασύρει. Παρόλα αυτά «το σώζεις» γιατί υπάρχουν ευκολίες και λύσεις έξωθεν. Οπότε θα βαδίσεις προς την τελική ευθεία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (10/10 – 16/10) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αναγνωρίζεις ένα μέρος της αλήθειας σου και αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα γιατί βγάζεις από μέσα σου όλα όσα σε απασχολούν και τα διαπραγματεύεσαι. Οπότε κάνεις την στροφή που είναι αναγκαία για να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο κοινωνικός/ή σε όλα τα επίπεδα. Το να φέρεις ισορροπία δυνάμεων στα μέτωπα που έχεις ανοίξει είναι η εσωτερική σου ευχή. Γιατί δεν σου αρέσει να έχεις κόντρες και αντιθέσεις με τον κόσμο η ακόμα και μέσα σου. Η ομορφιά και θέματα που αφορούν την αλλαγή στην εμφάνιση και στη διατροφή σου ή οτιδήποτε σου φέρνει ευεξία και ανανέωση θα σε απασχολήσει πολύ έντονα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο σοβαρεύεις υπερβολικά γιατί νιώθεις ότι ήρθε η ώρα της ωρίμανσής σου. Για αυτό πολλές στιγμές θα πιάνεις τον εαυτό σου να επιθυμεί την απομόνωση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer