Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
11/07/2016 | 14:01

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7- 17/7) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο έρωτας, η φλόγα και το πάθος αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας από αυτή την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να περνούν στο δημιουργικό Λέοντα και στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, η ζωντάνια και η αυτοπεποίθησή σας επανέρχονται, όπως και η όρεξή σας για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια. Είστε και αισθάνεστε περισσότερο γοητευτικοί, προσελκύοντας με άνεση νέους υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ. Ο νέος έρωτας μπορεί να κρύβεται παντού το διάστημα αυτό, ενώ αν υπήρχαν προβλήματα στη σχέση σας, τώρα θα μπορέσετε να τα επιλύσετε με ευκολία. Ακόμη, ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή δημιουργικό έργο σας, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ή να εξελιχθεί, χαρίζοντάς σας αναγνώριση και επιτυχία. Σχέσεις με τα παιδιά ευνοούνται ιδιαίτερα από την εβδομάδα αυτή και θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε κι εσείς πάλι παιδιά, μέσα από δραστηριότητες που θα κάνετε μαζί τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Ο Ερμής και οι όψεις που σχηματίζει στις αρχές της εβδομάδας, φέρνουν έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σας, με συχνές επαφές και μετακινήσεις. Κάποια νέα δεδομένα που σας παρουσιάζονται και αφορούν οικογενειακές σχέσεις ή κάποιους συγγενείς, σας οδηγούν σε αποφάσεις. Παράλληλα, θέματα γάμου και συντροφικότητας έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε θέματα που αφορούν τη συμβίωση ή το κοινό σας ταμείο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 -17/7) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, και οι όψεις που σχηματίζει, ίσως σας δημιουργήσουν έκτακτα έξοδα ή μια ανησυχία σχετικά με το εισόδημα και τις ανάγκες σας. Θα αναζητήσετε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά που ζητάτε και σε αυτά που μπορείτε να έχετε, ώστε να καταφέρετε να θέσετε προτεραιότητες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Μια περίοδος ανατροπών και σημαντικών εξελίξεων για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και από αυτή την εβδομάδα, περνάτε σε μια καινούρια φάση. Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιό σας, δρομολογούν μια νέα κατάσταση στις συνεργασίες σας, που προετοιμαζόταν καιρό και τώρα, αρχίζει να υλοποιείται. Παράλληλα, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και το κομμάτι του έρωτα στη ζωή σας, δέχονται τονωτικές ενέσεις, με το πλανητικό σκηνικό να σας ωθεί στην ολοκλήρωση ενός κύκλου και στο ξεκίνημα ενός νέου από την επόμενη εβδομάδα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η εβδομάδα σας προμηνύεται δραστήρια, ερωτική και φλογερή. Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν στο ζώδιό σας και μετά από ένα διάστημα εσωστρέφειας, βγάζετε τον μοναδικό εαυτό σας προς τα έξω. Κοινωνική διάθεση, νέες γνωριμίες και διασκεδαστικές μέρες είναι στην καθημερινή ατζέντα σας, ενώ παράλληλα όλες οι υποθέσεις που είχαν παραμείνει στάσιμες, αρχίζουν να εξελίσσονται. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει γοητευτικούς και αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, προσκελκύοντας νέους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους, ενώ οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να έρθουν πιο κοντά στα θέλω και τις επιθυμίες τους. Από την άλλη, ο Ερμής φέρνει έντονη κινητικότητα, συχνές μετακινήσεις και αποδράσεις που γεμίζουν τις μπαταρίες σας και βελτίωση της επικοινωνίας με τους γύρω σας. Ακόμη, τώρα μπορείτε να διαπραγματευτείτε καλύτερα τους όρους μια συνεργασίας και να διαφημίσετε τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Αγαπητοί Παρθένοι, από αυτή την εβδομάδα ξεκινά για σας μια περίοδος χαλάρωσης, ξεκούρασης και απολογισμού. Μετά από ένα διάστημα, κατά το οποίο είχατε εστιάσει σε μελλοντικούς στόχους, επαγγελματικά σχέδια και συχνές επαφές/μετακινήσεις, τώρα περνάτε σε μια πιο εσωστρεφή φάση. Η είσοδος της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Ερμή στον 12οηλιακό σας οίκο, σας παροτρύνουν να ρίξετε τους τόνους και να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Μέχρι το τέλος του μήνα και τις αρχές του επόμενου, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του, να αφιερώσετε χρόνο σε δραστηριότητες που ξεκουράζουν μυαλό και σώμα και να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, που χρειάζεται την προσοχή σας. Η ψυχαγωγία και η ψυχική εκτόνωση θα είναι απαραίτητες για σας το διάστημα αυτό, όπως και οι αποδράσεις από τη ρουτίνα με εκδρομές και δημιουργικές ασχολίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει να ολοκληρώνετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού και το τρίγωνο Ερμή-Άρη, φέρνουν κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις με ανώτερους, ενώ όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ίσως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές ή ξαφνικές εξελίξεις, που θα αποδειχθεί όμως, ότι έγιναν προς όφελός σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Η εβδομάδα αυτή στρέφει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας σας. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και στο ηλιακό σας μεσουράνημα, φέρνουν εξελίξεις και νέα δεδομένα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, με πιθανές αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε εγχειρήματα, σχέσεις με συνεργάτες και ανώτερους, ίσως και με διαφορετικό αντικείμενο στη δουλειά σας. Ο επαγγελματικός σας προορισμός και οι στόχοι σας, θα σας απασχολήσουν έντονα μέχρι το τέλος του μήνα και θα θελήσετε να επιδείξετε τα ταλέντα, τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας, ώστε να λάβετε τις ανάλογες ανταμοιβές. Παράλληλα, θα σας απασχολήσει η δημόσια εικόνα σας, ο τρόπος που «πουλάτε» τον εαυτό σας, αλλά και το κατά πόσο ικανοποιείται η ανάγκη σας για δημιουργικότητα στον χώρο εργασίας σας. Ακόμη, δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν ένα από τους δυο γονείς ή κάποια απόφασή τους να επηρεάσει και την δική σας ζωή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αγαπητοί Τοξότες, η εβδομάδα αυτή έρχεται να ολοκληρώσει ένα διάστημα εσωστρέφειας και οικονομικής ανασφάλειας, που ενδεχομένως σας κούρασε ψυχολογικά. Η ενεργοποίηση του 9ου ηλιακού σας οίκου από την είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, επαναφέρει την ξεγνοιασιά και την αισιοδοξία που χαρακτηρίζει το ζώδιό σας. Σπουδές, συνεργασίες και επαγγελματικά σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό, ταξίδια και μια γενικότερη διεύρυνση των οριζόντων σας, είναι τα θέματα που θα αρχίσουν να σας απασχολούν το επόμενο διάστημα και θα τα δείτε να δρομολούνται και να εξελίσσονται, πλέον, ομαλά. Ακόμη, η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και φαίνεται πως θα έχετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, που μπορεί να ανήκουν σε διαφορετική κουλτούρα ή χώρα. Οι φιλοσοφικές σας αναζητήσεις, η κοσμοθεωρία σας και η γενικότερη αντίληψή σας για τα πράγματα, αλλάζουν και εμπλουτίζονται με θετική σκέψη και ζωντάνια. Μοιράζεστε τις ιδέες σας και ικανοποιείτε τη δίψα σας για γνώση, επέκταση και όραμα στη ζωή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7- 17/7) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φαίνεται να δρομολογεί επαγγελματικές υποθέσεις και ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Τα τετράγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Ουρανό, είναι όψεις που δημιουργούν ένα κλίμα ανατροπών και απρόσμενων καταστάσεων στον τομέα των συνεργασιών σας, διαταράσσοντας την ησυχία και το αίσθημα της ασφάλειας. Το διάστημα αυτό ίσως να τροποποιηθούν οι συναδελφικές σας σχέσεις ή ακόμη και να λήξει μια συνεργασία που δεν προχωρά όπως θα θέλατε. Παρόλο που μπορεί να ολοκληρωθεί με δύσκολο τρόπο, στην πορεία θα αναγνωρίσετε ότι οι εξελίξεις λειτούργησαν προς όφελός σας. Το ίδιο αφορά και στην αισθηματική σας ζωή, αφού φαίνεται ότι τα δεδομένα που σας παρουσιάζονται, έχουν ως στόχο να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στη σχέση σας και να σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 -17/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Αγαπητοί Υδροχόοι, ξεκινάει για εσάς μια εβδομάδα γεμάτη ερωτικές προσκλήσεις και προκλήσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Λέοντα, απέναντι από το ζώδιό σας, επηρεάζουν το κομμάτι των διαπροσωπικών σας σχέσεων και σας παροτρύνουν να εντάξετε στη ζωή σας το ερωτικό παιχνίδι. Αν ανήκετε στους δεσμευμένους, ξεκινά μια πολύ όμορφη περίοδος για τη σχέση σας, καθώς θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σας και να αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλο, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα και το πάθος. Προβλήματα που πιθανόν αντιμετωπίζατε, είναι πιο πιθανό να επιλυθούν ανώδυνα και χωρίς προστριβές, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, τώρα πολλαπλασιάζουν τις ερωτικές ευκαιρίες και έλκουν ευκολότερα υποψήφιους συντρόφους. Αισθάνεστε πιο όμορφα με τον εαυτό σας και αυτό βγαίνει και στις επαφές σας με τους άλλους. Ακόμη, εύνοια δέχονται και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες και το διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να τις αναδιοργανώσετε ή να ξεκινήσετε καινούριες, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επικερδείς στο μέλλον.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (11/7 – 17/7) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα αυτή έρχεται να αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας και τη ροή της ρουτίνας σας. Η είσοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, στρέφουν την προσοχή σας σε υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα, ενώ διαμορφώνουν και ένα καινούριο σκηνικό στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είτε καταφέρνετε να βγάλετε περισσότερο όγκο δουλειάς με λιγότερο κόπο, είτε βελτιώνονται οι συναδελφικές σας σχέσεις ή απλώς αισθάνεστε να μειώνεται το άγχος από το φόρτο εργασίας σας. Ακόμη, αν υπήρχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο εργασίας σας ή με ένα πρόσωπο που συναντάτε σε καθημερινή βάση, τώρα θα το δείτε να εξελίσσεται, χαρίζοντάς σας ενθουσιασμό και ευχάριστη διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα της καθημερινής σας ζωής αλλάζει και εμπλουτίζεται με δραστηριότητες που την κάνουν πιο δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθεις ή να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας, ώστε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer