Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
08/02/2016 | 09:03

miss_lyk

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2-14/2) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Βρείτε την ομάδα που υποστηρίζει τα ιδανικά σας! Διασταυρώνεστε εντελώς ξαφνικά και τυχαία με άτομα τα οποία σας χαρίζουν χαρά και διασκέδαση ή ανθρώπους που μοιράζονται τις ιδέες σας και τα ιδανικά σας, όλα αυτά χάρη στη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της φιλίας. Τυχαίες συζητήσεις ή απροσδόκητες νέες γνωριμίες, σας βοηθούν μακροπρόθεσμα στην επαγγελματική σας ζωή. Ενσωματώνεστε σε ομάδες με τις οποίες έχετε κοινές ιδέες και συμφέροντα ή ίσως νιώσετε πάθος να αγωνιστείτε για ένα ιδανικό. Μπορεί ακόμα μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε μια προσοδοφόρα επιχειρηματική συνεργασία ή ένα ακαταμάχητο ερωτικό πάθος. Αποδέχεστε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις που σας υπόσχονται πολλά, ίσως ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή προωθήσετε τους στόχους σας, ειδικά στο διαδίκτυο, θα είστε ο πρωταγωνιστής. Ώρα να ξεκινήσετε, λοιπόν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2- 14/2) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Προχωράτε προς τα επάνω, πορεύεστε σε μια εντελώς νέα επαγγελματική κατεύθυνση, χάρη στη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της δημόσιας αναγνώρισης. Φυτέψτε μερικούς σημαντικούς σπόρους για τη μακροπρόθεσμη πορεία της σταδιοδρομίας σας, και θα τους δείτε να αποφέρουν καρπούς σε έξι μήνες από τώρα. Είστε σε ένα σημείο ορόσημο στην καριέρα σας, κάνετε μεγάλα βήματα μπροστά, όπως με μια νέα συνεργασία, έναν πλούσιο πελάτη ή ακόμα και μια νέα ηγετική θέση. Ίσως ένα μεγάλο ρίσκο στεφθεί με επιτυχία και μπαίνετε στο παιχνίδι της δύναμης και της εξουσίας. Ψάχνετε καιρό για εργασία; Στείλτε το βιογραφικό σας συμβουλευόμενοι κάποιο ώριμο άτομο που εμπιστεύεστε. Επισήμανση: Ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάτε από το σημείο Α στο σημείο Β, η παραδοσιακή διαδρομή δεν είναι και ό, τι καλύτερο για σας τώρα. Ακολουθήστε πρωτότυπους και καινοτόμους τρόπους, η επιτυχία σας περιμένει.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2-14/2) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ελευθερία! Η Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, ενισχύει το πνεύμα της περιπέτειας και της περιπλάνησης, ίσως αρχίσετε να σχεδιάζετε ένα ταξίδι, αναζητάτε να γευτείτε μια .τρελή περιπέτεια, μπορεί και να θελήσετε να επισκεφτείτε την παγωμένη Σιβηρία! Όσο πιο πρωτότυπο είναι το ταξίδι, τόσο το καλύτερο! Ακόμα όμως κι αν δεν μπορέσετε να πάτε κάπου, ταξιδεύετε με το μυαλό σας, καθώς σκοπός σας είναι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με κάποιο άλλο τρόπο. Ίσως εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο πνευματικής ανάπτυξης ή εκδώσετε επιτέλους εκείνο το μυθιστόρημα που βρισκόταν καιρό στο συρτάρι σας. Αδράξτε την ευκαιρία να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια, θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες κι ας είναι για λίγο. Όποια και αν είναι η περίπτωση, δεν φοβάστε ένα πάρετε ρίσκα, πιστεύετε στον εαυτό σας και τη ζωή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2 – 14/2) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Θέλετε να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας; Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και του πλούτου, σας εμπνέει να χτίσετε την αυτοκρατορία σας. Ανοίγετε μια νέα σελίδα και κινείστε στρατηγικά γύρω από επενδύσεις και περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της ακίνητης περιουσίας. Μια κοινή επιχείρηση θα μπορούσε να ανθίσει τώρα ή μπορεί να έχετε μια προσφορά να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον του οποίου οι δεξιότητες συμπληρώνουν τις δικές σας. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης την οικειότητα, έτσι αυτή η νέα Σελήνη θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερο πάθος με τον αγαπημένο σας εμβαθύνοντας τη σχέση σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια αποκάλυψη και συνειδητοποιείτε ότι μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα σας περιμένουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2 – 14/2) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ώρα να κάνετε τα πράγματα επίσημα, καθώς η Νέα Σελήνη ανάβει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και της δέσμευσης. Γυρίστε σελίδα σε μια υπάρχουσα σχέση, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα ζευγάρια μπορεί να θέλετε περισσότερο χρόνο μεταξύ σας ή να διευκρινίσετε τους κοινούς στόχους σας, τώρα θέλετε η αγάπη να διαρκέσει μια ζωή. Αν είστε μόνοι, μπορεί κάποιος φίλος σας να σας κάνει τον προξενητή ή απλά παίρνετε την πρωτοβουλία να στείλετε εντελώς ξαφνικά ένα καυτό ερωτικό μήνυμα με πολλές υποσχέσεις. Το φεγγάρι σας ζητά να βάλετε την ανεξάρτητη φύση σας στον πάγο, να συνδεθείτε περισσότερο με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να συνεργαστείτε με νέους ανθρώπους. Ακόμα κι αν είστε ικανοί να αναλάβετε μόνοι σας τη φροντίδα του εαυτού σας, συνεργαζόμενοι με τους άλλους, νιώθετε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό αλλά και ενισχύονται οι σχέσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2-14/2) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινή σας ζωή και να ασχοληθείτε με την υγεία σας, χάρη στη νέα Σελήνη, η οποία ανάβει τον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Εμπνευστείτε από αυτό το φεγγάρι και γυρίστε σελίδα στην καθημερινότητά σας, πηγαίνοντας σε ένα νέο γυμναστήριο ή περιορίζοντας το πολύ φαγητό. Δεσμευτείτε σε ένα νέο καθημερινό πρόγραμμα ή ορίστε ένα σαφή στόχο, π.χ. να τρέχετε στην ύπαιθρο για έξι μήνες και να μην τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα και λιπαρά. Ίσως υιοθετήσετε μια νέα ρουτίνα στο γυμναστήριο ή απλώς δεν αφήνετε τους άλλους να απομυζούν την ενέργειά σας, παρέχοντάς τους όποτε θέλουν την υποστήριξή σας. Η ευτυχία σας οφείλεται, εν μέρει, στο γεγονός ότι έχετε συνειδητοποιήσει ότι η φροντίδα του σώματός σας είναι ένα σημάδι ότι πιστεύετε στην αξία σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και σε έξι μήνες θα πετάτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2- 14/2) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αισθάνεστε τη θέρμη του πάθους μέσα στο κρύο του χειμώνα! Η όρεξή σας για έρωτα και ζωή επιστρέφει, ανοίγετε μια νέα σελίδα στην αγάπη, χάρη στη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και του έρωτα. Έχετε δύναμη ζωής, τα συναισθήματα πάλλονται μέσα σας, νιώθετε ζωντανοί και είστε εκφραστικοί. Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, θα έχετε περισσότερη διασκέδαση, περνάτε ημέρες (και νύχτες φυσικά) γεμάτες ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Αφήστε τη σεμνότητα και την αναποφασιστικότητά σας και διεκδικήστε το αντικείμενο του πόθου σας. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά, επίσης, τη γονιμότητα και τη δημιουργικότητα. Οι έμφυτες καλλιτεχνικές τάσεις σας παίρνουν ώθηση από αυτό το νέο φεγγάρι. Ίσως επίσης να υπάρξουν νέα για ένα μωρό κατά τους επόμενους έξι μήνες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2- 14/2) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Μείνετε στον ιερό χώρο σας και θα νιώσετε αγαλλίαση και ζεστασιά. Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας δίνει μια ζεστή ώθηση να μείνετε στο σπίτι σας, παρέα με τους έμπιστους φίλους σας. Μήπως υπάρχουν στιγμές που νιώθετε έντονα τη μοναξιά σας; Συνδεθείτε πιο βαθιά με τους αγαπημένους σας, είναι το συναισθηματικό καταφύγιο που επιδιώκετε και ίσως θελήσετε να το κάνετε πιο συχνά. Προσκαλέστε τα μέλη της οικογένειάς σας και τους φίλους σας για ένα σπιτικό γεύμα και κυρίως μην ξεχάσετε να τους απευθύνετε τις εγκάρδιες δηλώσεις ευγνωμοσύνης και αγάπης, να τους κάνετε να νιώσουν ότι πραγματικά δεν θα μπορούσατε να κάνετε χωρίς αυτούς. Επίσης, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και φροντίστε τον, η ηρεμία και η γαλήνη θα απαλύνουν την ψυχή σας και θα έχετε έναν ήρεμο, βαθύ ύπνο. Ο Ερμής βρίσκεται κι αυτός στον οικείο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2-14/2) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Γράψτε και μιλήστε! Η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και των επικοινωνιών, θα μπορούσε να φέρει νέες ιδέες γύρω από ένα έργο, μια παρουσία ή μια νέα συμφωνία. Εκμεταλλευτείτε την ευγλωττία σας και την ισχυρή πειθώ σας και περάστε το μήνυμά σας. Ίσως τελειώσετε ένα βιβλίο ή αναπτύξετε μια νέα γνώση ή ενώσετε τις δυνάμεις σας με νέους συνεργάτες. Μπορεί ακόμη και να θελήσετε να μοιραστείτε μια ενθαρρυντική και χαρούμενη ιστορία μέσω μαζικών e-mail, ενός blog ή διαμέσου των social media. Επειδή ο τρίτος οίκος κυβερνά την τοπική δράση, μπορεί να αναζητήσετε νέους τρόπους για να συνδεθείτε με τα άτομα της κοινότητάς σας ή να συμμετέχετε στα τοπικά δρώμενα της πόλης σας. Ξεκινήστε με ένα γεύμα ή ποτό σε ένα νέο εστιατόριο, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε ακόμα και με τους θαμώνες και το προσωπικό. Θα νιώσετε διαφορετικά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2- 14/2) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Χρήματα και ασφάλεια σας φέρνει η Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και σας βοηθά να αποκαλύψετε νέες πηγές εισοδήματος. Όχι ότι αυτό είναι νέα είδηση για το συνετό και οργανωτικό ζώδιό σας, αλλά τώρα το φεγγάρι σας ωθεί προς μια νέα κατεύθυνση, της ευημερίας και της αφθονίας. Ίσως πάρετε το προβάδισμα στην εργασία σας ή κάνετε μια νέα επικερδή συνεργασία ή αρχίσετε να συζητάτε βελτίωση του μισθού σας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, βεβαιωθείτε ότι παρουσιάζετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανεβάστε την αξία σας, βασιζόμενοι στις ικανότητές σας και τα επιτεύγματά σας, προβάλετε την εργατικότητά σας στην εταιρεία σας ή τους συνεργάτες σας. Το σίγουρο είναι ότι οι άλλοι θα εκτιμήσουν την ευφυΐα σας και τις καινοτόμες ιδέες σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2 -14/2) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η δυναμική και ανεξάρτητη πλευρά σας πυροδοτείται, χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φωτίζοντας τον πρώτο οίκο σας, του νέου ξεκινήματος. Είναι το προσωπικό νέο έτος σας, έτσι καθορίστε τους στόχους που θέλετε να υλοποιηθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Τι θέλετε να πετύχετε; Βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα και το πάθος σας μπροστά, προωθήστε ένα έργο σας ή τη σχέση σας. Κάντε μια τολμηρή κίνηση στην καριέρα σας και μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα έχετε ανέβει τη σκάλα της επιτυχίας. Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αυτό που θέλετε. Ήρθε η ώρα να οδηγήσετε εσείς αυτά τα εκκολαπτόμενα σχέδια στην επιτυχία, να κάνετε ένα σημαντικό βήμα μπροστά προς την εκπλήρωση των πιο αγαπημένων ονείρων σας. Δεν χρειάζεται να τα επιτύχετε όλα τώρα, αλλά ξεκινήστε από σήμερα, μια νέα γνωριμία ή μια απλή συζήτηση μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση για το μέλλον σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/2 – 14/2) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος. Η Νέα Σελήνη ανάβει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, γυρίζοντας σελίδα στη συναισθηματική και πνευματική σας ζωή και επουλώνοντας τις πληγές του παρελθόντος. Δίνετε ένα τέλος σε όποιον και ό, τι έχει στερήσει την ευτυχία σας, ξεκινάτε μια νέα ζωή. Αν έχει υπάρξει μια κατάσταση που σας βασανίζει καιρό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την παραδώσετε στο σύμπαν ή σε μια ανώτερη δύναμη, κάτι θα συμβεί που θα σας κάνει να χαλαρώσετε από αυτήν τη φορτισμένη κατάσταση. Αν προκύψουν βαριά συναισθήματα, μην αποθαρρύνεστε, το σύμπαν θέλει να απαλλαγείτε από τον πόνο και τη θλίψη σας, να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Φροντίστε τον εαυτό σας, διαβάζοντας ένα πνευματικό βιβλίο ή κάνοντας διαλογισμό και γιόγκα ή ακόμα πηγαίνοντας κάπου κοντά σε νερό. Η ηρεμία της ψυχής σας πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer