Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
zwdia
Life
25/06/2015 | 10:56

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6-28/6) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Είναι το σπίτι σας το καταφύγιό σας ή μήπως όχι; Ο επιθετικός και φλογερός Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί αγχωτικές καταστάσεις στο σπίτι σας, δεν είστε τώρα και τόσο καλοί οικοδεσπότες, πνίγεστε από τις πολλές υποχρεώσεις, εκνευρίζεστε με τους πολλούς επισκέπτες. Αλήθεια, τι γίνεται με το χρόνο που αφιερώνετε στον εαυτό σας; Ο καθορισμός ορίων είναι επιτακτική ανάγκη, ειδικά αν θέλετε να έχετε ηρεμία. Η θέσπιση ξεκάθαρων κανόνων μπορεί επίσης να αποτρέψει τη σύγκρουση με ένα φίλο σας ή μέλος της οικογένειάς σας. Ψάχνετε για νέο σπίτι; Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να βρείτε ένα νέο διαμέρισμα, έτσι όπως το θέλετε ή ακόμα και να ανακαινίσετε το ήδη υπάρχον.  Αλλά πρώτα, κάντε σωστή αξιολόγηση του προϋπολογισμού σας, καθώς ίσως ξοδέψετε περισσότερα από όσα υπολογίζατε.

Είναι αυτό το «για πάντα» που κρύβεται πίσω από αυτά τα παθιασμένα λόγια αγάπης ή απλά είναι μια διασκεδαστική ερωτική περιπέτεια; Το τρίγωνο Δία – Ουρανού σας κάνει λαμπερούς και ερωτικούς, είστε παιχνιδιάρικοι και ζείτε τον έρωτα αλλά αγαπάτε και την ελευθερία σας. Θέλετε το πάθος αλλά όχι κατ’ ανάγκη τη δέσμευση και σίγουρα όχι τους περιορισμούς. Εάν μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι με την αγάπη σας, γιατί να θέλετε να προχωρήσουν τα πράγματα; Είστε μόνοι; Βολιδοσκοπείτε από μακριά αυτόν/ην που θα κλέψει την καρδιά σας, έχετε μια πιο παιδιάστική και αθώα συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον κάνοντας έναν περίπατο στην πόλη σας ή κάποιον που μένει χιλιόμετρα μακριά. Πατάτε τέρμα το γκάζι, τίποτα και κανείς δεν σας σταματά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6- 28/6) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Τα λόγια σας είναι φωτιά, καθώς ο Άρης στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας ωθεί να τολμήσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας. Θα πετάξετε στα ύψη τις επόμενες εβδομάδες, είναι ιδανικές για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ενσωματωθείτε σε νέες ομάδες, μιλήστε με όλο τον κόσμο, ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες. Διαθέτετε ήδη μια ισχυρή παρουσία, γι’ αυτό προσέχετε τον τρόπο της έκφρασής σας, διαφορετικά μπορεί να απομακρύνετε (ίσως κατά λάθος) τους άλλους με τη δύναμη των λόγων σας. Στο μέτωπο της αγάπης, εσείς και το άλλο σας μισό θα μπορούσατε να μιλάτε όλη την ώρα ή να καταλήξετε σε σύγκρουση. Μην είστε επιτακτικοί και δογματικοί στα λόγια σας, να είστε ξεκάθαροι χωρίς να εκθέτετε κάποιες λεπτομέρειες από το παρελθόν που ίσως δημιουργήσουν συναισθηματικές αναταραχές. Σε περίπτωση που η σχέση σας απαιτεί κάποια επιπλέον προσοχή, αφιερώστε λίγες ώρες συζητώντας ή πηγαίνοντας μια κοντινή εκδρομή.

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας βάζει σε μια νοσταλγική διάθεση, σας χαρίζει αισιοδοξία για το μέλλον, δίνετε προσοχή στο σπίτι σας. Έχετε την επιθυμία να το ανακαινίσετε  ή τουλάχιστον να αναδιατάξετε τα έπιπλα, θέλετε να νιώθετε άνετα στην κατοικία σας. Έρχεστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας, έχετε μια ανάγκη να φροντίσετε τις σχέσεις σας, η οικειότητα και η εμπιστοσύνη είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας. Αντί να γκρινιάζετε για το ζοφερό παρελθόν σας, φέρνετε στο μυαλό σας τις καλές αναμνήσεις, υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας τις καλές οικογενειακές στιγμές. Ίσως κάνετε μια οικογενειακή επανένωση ή ένα ταξίδι για να δείτε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6-28/6) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Είστε έτοιμοι να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας; Ή θα ξοδέψετε και το τελευταίο ευρώ που σας έμεινε; Ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και του εισοδήματος, και αναλώνετε όλη την ενέργειά σας βρίσκοντας τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Στείλτε το βιογραφικό σας σε μια νέα δουλειά, λάβετε μέτρα για να περιορίσετε τις καταναλωτικές σας συνήθειες, ασχοληθείτε με την προώθηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου σας. Προσοχή, μη βάζετε το χέρι σας πάρα πολύ βαθιά στην τσέπη σας, διαφορετικά θα μπορούσατε να καταλήξετε χωρίς ένα ευρώ τις επόμενες εβδομάδες. Ο Άρης σας συνιστά να σταματήσετε να πληρώνετε με κάρτες για να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Λίγα ψώνια σίγουρα θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας, αλλά όχι αν κλονιστεί ο προϋπολογισμός σας, αγοράζοντας πράγματα που έχετε ήδη.

Ψάχνετε για μια συμπληρωματική πηγή εισοδήματος για να ικανοποιήσετε την αγάπη σας στην πολυτέλεια; Ο Άρης μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε μια επιπλέον πηγή χρημάτων ή μια ολιγόωρη εργασία. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας κάνει  ομιλητικούς και κινητικούς, φέρνοντας στην επιφάνεια τα έμφυτα χαρίσματά σας, της πειθούς και της διπλωματίας. Είστε γενναιόδωροι με όλους, η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη και οι συζητήσεις σας έχουν έναν αέρα επεκτατικότητας. Ακόμη και μια χαρη επαγγελματική συνάντηση γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα, χάρη σε αυτήν την αισιόδοξη, χαρούμενη ατμόσφαιρα που σας φέρνει το σύμπαν. Ίσως προσφέρετε τις πολύτιμες συμβουλές σας σε ένα φίλο ή αγαπημένο σας πρόσωπο. Είστε στη θέση του οδηγού, όλοι θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6 – 28/6) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ενέργεια, πάθος και όρεξη για ζωή! Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας δίνει μια μεγάλη ώθηση να υλοποιήσετε τους πιο δύσκολους στόχους σας. Εάν νιώθατε χαμηλή την ενέργειά σας τον τελευταίο καιρό, οι επόμενες εβδομάδες σας δίνουν τόλμη και δύναμη για να ανεβείτε ψηλά. Μεγάλες αλλαγές διαφαίνονται στον ορίζοντα, αλλά είναι στο χέρι σας πώς θα κινηθείτε για να δείτε τα σχέδιά σας να ολοκληρώνονται. Σκεφτείτε: Μήπως μια κατάσταση ή μια σχέση σας κρατά ήδη πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε; Πείτε αντίο σε αυτόν το χαμένο χρόνο και καλωσορίστε νέες, πιο ελπιδοφόρες προοπτικές. Καθώς ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιό σας κάθε δυο χρόνια, τώρα είναι η ευκαιρία σας να μιλήσετε και να διεκδικήσετε την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σας. Κάντε τολμηρά βήματα προς τα εμπρός για να ανοίξει ο δρόμος για τη δική σας επιτυχία.

Συμβουλή: Μην αφήνετε την πίεση και το άγχος σας να σας εξουσιάζουν και θέστε τα νεύρα σας υπό έλεγχο. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, όσον αφορά τα οικονομικά σας και την καριέρα σας. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό ενεργοποιεί τη διαίσθησή σας σε ό, τι αφορά τα χρήματά σας και σε όλα τα πρακτικά ζητήματα, εμπιστευθείτε την, πριν κάνετε μια αποφασιστική κίνηση. Όταν πρόκειται για τις δαπάνες σας, αναλογιστείτε: το χρειάζομαι πραγματικά αυτό; Το σύμπαν μπορεί επίσης να σας κατευθύνει προς μια απρόσμενη ευκαιρία στη σταδιοδρομία σας. Ο νόμος της έλξης είναι υπέρ σας, ειδικά στα οικονομικά και την καριέρα σας, κάντε τη μεγάλη κίνηση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6 – 28/6) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Το σύμπαν ενισχύει και προβάλλει τα δημιουργικά δώρα που σας έχει χαρίσει, χάρη στον Άρη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας. Τώρα είστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, εργαζόμενοι στα παρασκήνια και όχι προβάλλοντας τον εαυτό σας, όπως συνήθως κάνετε. Επιθυμείτε την ησυχία του σπιτιού σας, παρέα με την αγαπημένη σας μουσική και το αγαπημένο σας βιβλίο. Αυτός ο φλογερός πλανήτης  σας βοηθά επίσης να βρείτε λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις, γι’ αυτό μη φοβάστε να κάνετε αυτό που λέει το ένστικτό σας για την ευτυχία σας. Πείτε αντίο σε εκείνα τα άτομα που δημιουργούν εμπόδια στην ευτυχία σας. Ίσως νιώσετε να κατακλύζεται η ψυχή σας από ενοχές ή κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις που σας κάνουν να μη θέλετε να κάνετε τίποτα. Απελευθερωθείτε και κάντε νέα όνειρα για το μέλλον.

Συμβουλή: Επειδή ο δωδέκατος οίκος είναι ο οίκος του κάρμα, δωρίστε παλιά ρούχα ή αντικείμενα που σας είναι άχρηστα και που σπάνια χρησιμοποιείτε. Το κάρμα υπόκειται στο νόμο της ανταπόδοσης. Κάντε το μεγάλο άλμα για την υλοποίηση των πιο τρελών ονείρων σας, ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό, σας χαρίζει δύναμη, ενέργεια, πάθος και αγάπη για την ελευθερία. Αν μέχρι τώρα δεν έχετε πάρει κανένα ρίσκο, κάντε το και δεν θα χάσετε, είναι ο μήνας σας! Πλησιάστε κάποιον που κανονικά δεν θα προσεγγίζατε (ερωτικά ή επαγγελματικά). Βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, κάντε τη ζωή σας πιο συναρπαστική, σκεφτείτε τι μπορεί νακάνει την καρδιά σας να τραγουδήσει. Στη συνέχεια, κάντε τη μεγάλη κίνηση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6- 28/6) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Πολλά χέρια κάνουν ελαφρύτερη την εργασία. Με τον ενεργητικό Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας, ήρθε η ώρα να εμπνεύσετε τα μέλη μιας ομάδας να κινηθούν στην υλοποίηση ενός κοινού στόχου. Αν καιθ α πρέπει να μοιραστείτε τη νίκη, αυτό δεν σας απασχολεί καθόλου, ξέρετε ότι εσείς είστε ο ηγέτης αλλά και δεν θα καταρρεύσετε από υπερκόπωση κάνοντας τα πάντα μόνοι σας. Έχετε πολλές φιλοδοξίες στο μυαλό σας αλλά έχετε ανάγκη και τη βοήθεια των άλλων. Ο Άρης σας βοηθά επίσης να βρείτε άτομα με τα οποία έχετε κοινά ιδανικά και αξίες, άτομα που εκτιμούν τις ιδέες σας και τις πρωτότυπες απόψεις σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τα σωστά πρόσωπα και θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να δημιουργήσετε από κοινού. Θα μπορούσατε να προβάλετε ένα έργο στο διαδίκτυο ή να οργανώσετε μια πρωτοποριακή κοινωνική εκδήλωση που ξεσηκώνει την κοινή γνώμη ή μια ομάδα που ενστερνίζεται έναν ανθρωπιστικό σκοπό.

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί ένα βαθύ μετασχηματισμό στην ψυχή σας, ίσως νιώσετε όμως ότι κάποιες στιγμές βρίσκεστε στην ομίχλη. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε στην κορυφή, καθώς έχετε βρει τη σχέση ή την εργασία των ονείρων σας, αλλά συνειδητοποιείτε ότι κάποιος διακριτικά και επιτήδεια σας υπονομεύει με τα σχόλιά του. Προτού γίνετε υπερβολικά καχύποπτοι, αναρωτηθείτε: αυτό το άτομο είναι πραγματικά απειλή για τη σχέση σας ή την εργασία σας ή βλέπετε τα πράγματα υπερβολικά, παρασυρόμενοι από τους φόβους και τις εμμονές σας; Οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να κάνετε και λάθος όσον αφορά τα αρνητικά αποτελέσματα, ίσως να βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας. Μην αφήσετε ποτέ να σας εγκαταλείψει η έμφυτη λογική σας και αφήσετε να σας παρασύρουν οι τελειομανείς και αναλυτικές τάσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6- 28/6) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Λαμβάνετε επάξια επαγγελματικές επευφημίες, αναγνώριση και ίσως ένα δελεαστικό μπόνους, πάτε ψηλά και μακριά! Με κίνητρο τον Άρη στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας, θέτετε τις βάσεις για να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας. Έχετε μια καλή στρατηγική για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα τις επόμενες εβδομάδες. Βρίσκετε το δρόμο σας, προβάλλετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας, σας στρώνουν το κόκκινο χαλί. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που είναι καταπέλτης για την εξελικτική πορεία της σταδιοδρομίας σας, σας βοηθά να ανεβείτε ένα ακόμα σκαλοπάτι. Ο Άρης σας εμπνέει να ενεργοποιηθείτε για μια επαγγελματική πορεία που εναρμονίζεται με το σκοπό της ζωής σας. Όμως προσοχή! Με τον επιθετικό και παρορμητικό Άρη, οι ξαφνικές και αλόγιστες ενέργειές σας είναι πιθανό να φέρουν λυπηρά αποτελέσματα. Κινηθείτε αργά, μην προκαλείτε τους ανωτέρους, τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και ακολουθήστε την παραδοσιακή οδό για να έχετε μια σεβαστή θέση στο χώρο της εργασίας σας.

Δεδομένου ότι η εργασία σας μπορεί να σας πιέσει, αυτό μπορεί να αυξήσει το άγχος σας. Μην βιάζεστε και περιμένετε. Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό επεκτείνει το κοινωνικό σας δίκτυο, νιώθετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι βρισκόμενοι με τους φίλους σας. Δεν είστε μόνο πολύ διασκεδαστικοί, αλλά εμπνέετε εμπιστοσύνη στους φίλους σας και τις νέες γνωριμίες που κάνετε. Υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σας, βλέπετε κάθε συμβάν σαν περιπέτεια. Πολύ απλά, όταν τα πάντα είναι εμποτισμένα με θετική ενέργεια και επεκτατικότητα, πραγματικά οι δυνατότητες για επιτυχία και χαρά είναι ατελείωτες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6- 28/6) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Πάρτε τις βαλίτσες σας και φύγετε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα. Με κίνητρο τον κυβερνήτη σας τον Άρη στο διεθνή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, ποθείτε την ελευθερία σας, να κάνετε νέα πράγματα στη ζωή σας, να φύγετε μακριά σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα. Μια περιπέτεια έξω από την πόλη σας το Σαββατοκύριακο, μπορεί να αναγεννήσει την αισιοδοξία σας και να μειώσει το άγχος σας. Αν χρειαστεί να μείνετε στη βάση σας και δεν καταφέρετε να ταξιδέψετε, ανακαλύψτε ανεξερεύνητες γωνιές στην πόλη σας. Αναζητήστε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες ή χώρες. Δοκιμάστε κάτι νέο, μια νέα γνώση ή ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Τις επόμενες εβδομάδες έρχεται στο προσκήνιο η απόλυτα ειλικρινής πλευρά σας, τολμάτε να πείτε την αλήθεια ακόμα κι αν πληγώνει. Απλά βάλτε λίγο διακριτικότητα στα λόγια σας, μπορείτε να πείτε την αλήθεια με διπλωματικό τρόπο. Κινείστε προς τα πάνω στην καριέρα σας, έχετε τα φώτα της δημοσιότητας, ενισχύονται και επεκτείνονται οι φιλοδοξίες σας, χάρη στο ευοίωνο τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, που σας δίνει την ώθηση για την ανάβασή σας μέχρι στη σκάλα της επιτυχίας. Αν εδώ και καιρό περιμένατε μια ηγετική θέση, θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν εργάζεται για σας, εμπνέετε εμπιστοσύνη στο χώρο της εργασίας σας, έχετε όλα όσα χρειάζονται. Ίσως νιώσετε ότι έχετε ανάγκη τους συμμάχους σας στην καριέρα σας για να ανεβείτε ψηλά, ίσως η βοήθεια να προέρχεται από μια πνευματική πηγή. Ζητήστε από το σύμπαν να φωτίσει το δρόμο σας και παρακολουθήστε τι θα συμβεί.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6- 28/6) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Αποκαλύψτε ό, τι είναι κρυμμένο, ελέγξτε τα κακεντρεχή συναισθήματά σας. Ο φλογερός Άρης κινείται στο όγδοο οίκο σας, του πάθους και των μυστικών, δίνοντάς σας την τόλμη και το θάρρος να αποκαλύψετε κάποιες πληροφορίες που έχετε αποφύγει. Σίγουρα δεν μπορείτε να αλλάξετε τα συναισθήματά σας, αλλά μπορείτε να ελέγξετε το πώς θα αντιδράσετε. Αναπνεύστε βαθιά πριν εκραγείτε. Από τη θετική πλευρά, οι προσεχείς εβδομάδες σας προσφέρουν ευκαιρίες για μετασχηματισμό, βοηθώντας σας να αλλάξετε ριζικά μια προβληματική πτυχή της ζωής σας. Το πάθος και το θάρρος σας θα είναι έντονα, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας για να υλοποιήσετε αυτό που επιθυμείτε. Είστε μόνοι; Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μια ισχυρή σεξουαλική χημεία με κάποιον/α που ίσως τον ξέρετε.

Απολαύστε την έλξη και το πάθος και δείτε πού οδηγεί. Συμβουλή: η ζήλια και η κτητικότητά σας θα μπορούσαν να σας παρασύρουν σε ανεξέλεγκτες ενέργειες, αλλά μπορείτε αν θελήσετε να δαμάσετε τις παρορμήσεις σας. Θυμηθείτε: οι άνθρωποι δεν είναι αποκτήματα. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας του Δία με τον Ουρανό, τονίζει την έμφυτη ανάγκη σας για ανεξαρτησία και περιπέτεια, θέλετε να ζήσετε τον έρωτα χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Δεν θέλετε να είστε δέσμιοι σε κανόνες, είστε ευτυχισμένοι αν διασκεδάζετε και φύγετε μακριά σε ένα ταξίδι. Είστε χαρούμενοι και κεφάτοι, εφόσον δεν αισθάνεστε ότι σας περιορίζουν. Αναζητήστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τόσο απτά (κάνοντας ένα ταξίδι) όσο και πνευματικά (εξερευνώντας μια νέα γνώση ή ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων). Προχωρήστε μπροστά, κάνοντας καλύτερη τη ζωή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6- 28/6) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Ο αριθμός δύο είναι ο τυχερός σας αριθμός, καθώς ο φλογερός Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναφλέγει το πάθος σας και σας κάνει πιο διεκδικητικούς στην αναζήτηση της αγάπης. Ίσως χτυπηθείτε από τα βέλη του θεού Έρωτα εκεί που δεν το περιμένετε! Οι στενότερες σχέσεις σας θα έχουν κορυφαία θέση στη ζωή σας τις επόμενες εβδομάδες και εσείς είστε στο ρόλο του κατακτητή. Αλλά ο Άρης θα μπορούσε να φέρει και συγκρούσεις, αναγκάζοντάς σας να ασχοληθείτε με ένα άλυτο πρόβλημα που δημιουργεί ένταση. Αν και η αγάπη σας μπορεί να σας εκνευρίσει, μην εκσφενδονίζετε κατηγορίες, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας το θυμό σας, μιλήστε με έναν έμπιστο φίλο σας και θυμηθείτε ότι ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε, υπάρχει αγάπη μεταξύ σας. Μην ξεχνάτε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν πάντα κοινές απόψεις και ίδια γνώμη. Εκφράστε την άποψή σας και στη συνέχεια, δώστε στο άλλο σας μισό την ευκαιρία να πει τη δική του. Είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί ένας ευτυχισμένος συμβιβασμός. Σε αυτό σας βοηθά το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, νιώθετε περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα, βοηθώντας σας να ανοιχτείτε συναισθηματικά, σεξουαλικά και πνευματικά και να δείξετε ενδιαφέρον στην αγάπη σας. Μπορείτε να προσπεράσετε τα εμπόδια στην αγάπη αφού γνωρίζετε πολύ καλά μέσα σας ότι όσο πιο ευάλωτοι συναισθηματικά είστε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η μακροπρόθεσμη σταθερότητα της σχέσης σας. Δίνετε την ψυχή σας, θέλετε να χτίσετε γερά θεμέλια, για μια ζωή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6 -28/6) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Νιώθετε είκοσι χρονών! (αν δεν είστε). Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, του υγιεινού τρόπου ζωής, σας περιβάλει με μια θετική, νεανική ενέργεια, αγαπάτε τον εαυτό σας. Το κλειδί της ευεξίας σας είναι να τρώτε καλά και να ασκείστε τακτικά για να μην έχετε άγχος. Λαμβάνοντας υπόψη την εισροή νέων αρμοδιοτήτων που έρχονται στο δρόμο σας, δεν θα είστε σε θέση να αντέξετε αν δεν νιώθετε σωματικά και ψυχικά ακμαίοι. Είτε πρόκειται για κακές καθημερινές συνήθειες ή φίλους που απομυζούν την ενέργειά σας, απεξαρτηθείτε από τις αρνητικές επιρροές. Καθαρίστε το χώρο του σπιτιού σας και της εργασίας σας από τα άχρηστα αντικείμενα, βάλτε τάξη και ορθολογισμό στη ζωή σας. Ναι, η ζωή έχει πολλές υποχρεώσεις αλλά μη τις βλέπετε σαν αγγαρεία.

Εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο, δοκιμάστε πιλάτες ή πάτε έναν περίπατο απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό ήλιο. Όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας, ο Άρης σας δίνει έξτρα λάμψη και ενέργεια, έτσι θα είναι εύκολο να γοητεύσετε. Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό σας παροτρύνει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να γίνετε ένα δυναμικό δίδυμο, ερωτικό ή επαγγελματικό. Είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για ερωτική σχέση, αποφασίζετε ξαφνικά να κάνετε το επόμενο σημαντικό βήμα. Μπορεί να κάνετε μια νέα επιχειρηματική συμφωνία ή να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Η ζωή σας αλλάζει με ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/6 – 28/6) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Φώτα, δύναμη, δράση! Ο καυτός Άρης στο πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, σας φέρνει στο προσκήνιο, ακτινοβολείτε ζεστασιά και ενέργεια. Ενώ το ζώδιό σας προτιμά συνήθως να είναι στο περιθώριο, τώρα είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να προβάλετε τα ταλέντα σας. Μπορεί ακόμη και να εμπνευστείτε ένα νέο έργο εισπράττοντας τις επευφημίες του κοινού σας. Ο φλογερός κόκκινος πλανήτης αναδεύει το έντονο και ίσως κρυμμένο πάθος σας, για καλύτερα ή χειρότερα. Αν έχετε εκνευριστεί με την αγάπη σας, να είστε προσεκτικοί να μην ρίξετε λάδι στη φωτιά. Περιμένετε μέχρι να ηρεμήσετε προτού επιχειρήσετε τις συνομιλίες.

Αν είστε μόνοι, ξέρετε πώς να κεντρίσετε την προσοχή των θαυμαστών σας, δεν φοβάστε να πάρετε την πρωτοβουλία αλλά και ρίσκα τα οποία θα σας αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Μια έντονη σεξουαλική έλξη θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια νέα σχέση που έρχεται από το πουθενά. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό σας ωθεί να ασχοληθείτε με την ευεξία και την υγεία σας, με αποτέλεσμα να επιδιώκετε τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Τώρα νιώθετε σε άριστη κατάσταση, ασχολείστε με διασκεδαστικές δραστηριότητες, ξοδεύετε χρήματα για διασκέδαση, σωστή διατροφή και άσκηση. Ξαφνικά τα απλά πράγματα της ζωής σας φαίνονται τόσο σημαντικά, νιώθετε ότι υπάρχει κάτι βαθύτερο, ενδεχομένως κάτι πιο πνευματικό στο παιχνίδι της ζωής. Το σύνθημά σας; Το σώμα σας είναι ο ναός της ψυχής σας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer