Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
31/03/2015 | 11:03

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3-5/4) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Σκεφτείτε πολύ, πριν βάλετε το χέρι στην τσέπη. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας χαρίζει ένα καταιγισμό ιδεών στο όνομα της αύξησης και της ισορροπίας των οικονομικών σας. Συμβουλή: μην ξοδεύετε για να κάνετε επίδειξη και εξερευνήστε επίσης μια παθητική ροή εισοδήματος. Στην εργασία σας, προσεγγίστε  ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε το κομπόδεμά σας. Αν μοιράζεστε την ίδια ηθική και έχετε τις ίδιες αξίες και όραμα, η συνεργασία μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να ανεβείτε τη σκάλα μαζί αλλά να επωφεληθείτε αμφότεροι οικονομικά. Ο Ερμής στο ζώδιό σας στρέφει την προσοχή σας στη δική σας ικανοποίηση, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να προβάλλετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Το μυαλό σας τρέχει γρήγορα, βιάζεστε να πείτε αυτό που θέλετε, δεν ανέχεστε κανενός είδουςπεριορισμό. Θα μπορούσατε να εξαπολύσετε απότομα λόγια ή στη χειρότερη περίπτωση να γίνετε αυταρχικοί. Αν αισθάνεστε την ανάγκη ναπάρετε το τιμόνι και να εναρμονιστούν οι γύρω σας με το όραμά σας, αλλάξτε τακτική. Οι άλλοι θα είναι πρόθυμοι να αποδεχτούν τις απόψεις σας, μόνο αν τους μεταχειρίζεστε σαν συμμάχους, όχι σαν υποχείριους που πρέπει να υπακούσουν στις εντολές σας. Το τρένο της ερωτικής σας ζωής ίσως κάνει στάση σε άλλο σταθμό από αυτόν που κατευθύνεστε, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη τραντάζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων.Να ξέρετε ότι τα έντονα πάθη και τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα δεν είναι καλοί σύμβουλοι για την αρμονία και τη θετική πορεία της σχέσης σας. Δείξτε ενδιαφέρον στην αγάπη σας, τα αποτελέσματα που θα ακολουθήσουν, θα είναι μαγικά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3- 5/4) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)   

Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας, σας χαρίζει την τόλμη να εκφράσετε και να υλοποιήσετε το όραμάσας. Έχετε μια δυναμική προσέγγιση στη ζωή και πίστη ότι θα πετύχετε.Επενδύστε λίγο από το χρόνο σας για να σκεφτείτε πώς θα κάνετε πράξη τους μεγαλεπήβολους στόχους σας.  Όσον αφορά την προσωπική σαςζωή, μήπως έχετε απομακρυνθεί από κάποιον που λατρεύετε; Επιδείξτε τημαλακότερη πλευρά σας και φέρτε πίσω την αγάπη. Μια γλυκιά νοσταλγία διακατέχει τις σκέψεις σας, καθώς ο Ερμής στον πνευματικό και  μυστικόδωδέκατο οίκο σας, σας βοηθά να ανιχνεύσετε περίεργα και κρυμμένασήματα. Ίσως βιώσετε περίεργες συμπτώσεις, ακόμη και κάτι τόσο μικρό και ασήμαντο έχει τώρα τεράστια σημασία για σας. Θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε κάτι που ψάχνατε καιρό. Το ένστικτό σας είναι τώρααλάνθαστο, όταν πρόκειται να διαβάσετε τους ανθρώπους. Το ζώδιό σας επιδιώκει τη σταθερότητα και την ασφάλεια αλλά η Σεληνιακή έκλειψη στον καθημερινό έκτο οίκο σας, ανατρέπει την καθημερινή σας ρουτίνα.Ακολουθώντας την παραδοσιακή διαδρομή στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας, δεν πρόκειται να σας βγάλει εκεί που θέλετε. Νιώθετεπιεσμένοι να επιταχύνετε το ρυθμό σας, όταν δεν είστε έτοιμοι να επιταχύνετε! Μην υψώνετε το ανάστημά σας και πατήστε τα φρένα, ακόμα και αν οι άλλοι στην εργασία σας ή την καθημερινή σας ζωή σας πιέζουν ή είναι ανυπόμονοι. Μακροπρόθεσμα, όλοι θα επωφεληθείτε αν ενεργήσετε με σύνεση και λίγο πιο αργά. Δεν θέλετε να κάνετε λάθη που θα σας κοστίσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3-5/4) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Κανείς δεν είναι τέλειος στον πλανήτη γη κι αυτό σας το τονίζει ο Άρης στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας. Ο κόκκινος πλανήτης σας δίνει μια εικόνα των ελαττωμάτων και αδυναμιών των άλλων ανθρώπων και σας ζητά ναχρησιμοποιήσετε την έκτη αίσθησή σας με συμπόνια και ευαισθησία.Επισημαίνοντας τα λάθη των άλλων είναι όλα ωραία και καλά, σας φέρνει σε θέση ισχύος, αλλά μόνο εάν το κάνετε με έναν τρόπο που δεν τους πληγώνει και δεν τους κατακρίνει. Αντί να κάνετε κακεντρεχείς δηλώσεις, σκεφτείτε πώς να κινηθείτε για το δικό σας καλό, δεν θέλετε να χάσετεκάποιον που τον χρειάζεστε. Νιώθετε ιδιαίτερα ανήσυχοι, δεν μπορείτε τώρα να  επικεντρωθείτε στο να κάνετε ένα μόνο πράγμα, και αυτό χάρη στον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, στον κοινωνικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Εξερευνάτε νέες ομάδες και ανακατεύεστε με πλήθος κόσμου, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα. Εάν αισθάνεστε να έχετε βαρεθεί με την τρέχουσα ζωή σας, παίρνετε μια ολοκαίνουρια κατεύθυνση. Υπάρχειπιθανότητα να συνδεθείτε με τους ομοϊδεάτες σας και ανοίγεται ο δρόμοςγια νέες φιλίες. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σας, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό και επιδεικτικό πέμπτο οίκο σας, η οποία σας δίνει μια λαχτάρα για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, τραβάτε την πλήρη προσοχή των θαυμαστών σας. Έχετε τη συμπαντική άδεια να γοητεύσετε τους άλλους με τις παθιασμένες απόψεις σας αλλά μακριά από το δράμα και την αλαζονεία, θα αποθαρρύνετε τους θαυμαστές σας.  Είστε σε σχέση; Απλά μην αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματά σας να απομακρύνουν την αγάπη σας και μην τυφλώνεστε από το ζοφερό παρελθόν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3 – 5/4) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Βγαίνετε από τη θαλπωρή του σπιτιού σας, θέλετε να βρεθείτε με τους φίλους σας και να είστε μέσα σε ομάδες, καθώς ο Άρης κινείται στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Έχετε όμως σκεφτεί μήπως αυτή η τάση σας θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τις στενότερες σχέσεις σας; Η ευαίσθητη ψυχή σας αναζητά γνήσια άτομα αλλά ο Άρης δεν μπορεί να σας προσφέρει τις αυθεντικές φιλίες που αναζητάτε. Οι αληθινές φιλίες θέλουν χρόνο για να ευδοκιμήσουν και κοινές εμπειρίες, οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Επειδή ο ενδέκατος οίκος κυβερνά ό, τι αφορά τηντεχνολογία, θα μπορούσατε να έχετε μια ιδέα για να βγάλετε χρήματα η οποία συνδέεται είτε με ένα πρόγραμμα, είτε με μια ιστοσελίδα. Έχετε τα μάτια σας και τις σκέψεις σας στο βραβείο, αναζητάτε την κοινωνική αποδοχή αλλά φροντίστε να μη γλιστρήσετε σε επικίνδυνο έδαφος. Ο Ερμής στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, προκαλεί ανταγωνισμό στην εργασία σας, τα λόγια σας είναι φωτιά! Θυμηθείτε ότι για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού θα πρέπει να ενισχύσετε τις συμμαχίες σας και όχι να δημιουργείτε εχθρούς. Η διατήρηση της εσωτερικής ηρεμίας σας καθίσταται δύσκολη υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Το καταφύγιό σας θα μπορούσε να μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Προσθέτοντας και την εσωτερική ένταση, γίνεστε ιδιαίτεραευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Αντί να επηρεάζεστε από την κακή διάθεση του καθενός, υποχωρήστε σε ένα χώρο όπου είναιμόνο δικός σας ή προσφέρετε στον εαυτό σας ένα δείπνο με ένα πολύ οικείο σε εσάς πρόσωπο. Συμβουλή: Μη σκεφτείτε καθόλου να μιλήσετε για ζητήματα του παρελθόντος που σας έχουν βάλει το μαχαίρι στην καρδιά, απλά επικεντρωθείτε στο να κάνετε ευτυχισμένο μόνο τον εαυτό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3 – 5/4) ΛΕΩΝ (23/7-22/8) 

Θέλετε να πετάξετε ψηλά στους αιθέρες, έχετε τη φλόγα του ενθουσιασμού και τη δύναμη να καθηλώσετε όλους στην εργασία σας. Ο Άρης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας δυναμώνει το πάθος σας για δημιουργικότητα αλλά και την ένταση, δίνοντάς σας μια νευρική και φλογερή διάθεση.Σκεφτείτε, πριν ανοίξετε το στόμα σας. Δαγκώστε τη γλώσσα σας, ανπρόκειται να κατηγορήσετε εκείνον τον πλούσιο πελάτη της εταιρείας σας ή αν θέλετε να εκτοξεύσετε λιβέλους στο συνάδελφο που κλέβει τη δόξα σας. Αν βλέπετε το άγχος σας στην εργασία σας να κορυφώνεται, μιλήστε με έναν έμπιστο συνάδελφο ή φίλο που μπορεί να σας ακούσει και να σας καθοδηγήσει σε προληπτικές λύσεις. Ευτυχώς ο Ερμής στον επεκτατικόκαι γνωστικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να δείτε τα πράγματα κάτω απόμια νέα προοπτική και φροντίζει για μια αλλαγή σκηνικού. Κάντε μια-δυο ώρες ένα time-out από τις υποχρεώσεις σας για να εξερευνήσετε έναδιαφορετικό τοπίο, ιδανικά μακριά από την πόλη σας. Η αλλαγή σκηνικού θα φέρει στο προσκήνιο την έμφυτη δημιουργικότητά σας. Αν πάλι δεν μπορείτε να πάτε κάπου μακριά, μιλήστε με νέα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν την  έμπνευση που χρειάζεστε για να ξεκολλήσετε από το χάος. Η Σεληνιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, σας καλεί να μη σπαταλάτε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν αλλά ούτε και αποδέχονται τις απόψεις σας αλλά να βρείτεσυναρπαστικούς νέους φίλους. Προσοχή! Ό, τι ακούτε, είναι αλήθεια ή μήπως μια διαστρέβλωση των γεγονότων; Μάθετε τι πραγματικά συμβαίνειπριν μεταφέρετε κάποιες ειδήσεις στους άλλους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3- 5/4) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Βάζετε στην άκρη την οργανωτική και πρακτική φύση σας και αποκαλύπτετε έναν ανεξάρτητο, αντισυμβατικό χαρακτήρα, χάρη στον Άρη στο φιλελεύθερο και γνωστικό ένατο οίκο σας. Αλλάζετε διαδρομή στοόνομα της ανακάλυψης νέων οριζόντων και της περιπέτειας. Ίσως προσεγγίσετε τον πνευματικό και μεταφυσικό κόσμο, τολμάτε ναεμπιστευθείτε θεωρίες και έννοιες που δεν μπορείτε να πιστοποιήσετε.Αναζητήστε την πνευματική γνώση, μέσα από ένα βιβλίο, μελετώντας την τράπουλα Ταρώ ή την Αστρολογία ή εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο πουκαλλιεργεί την πνευματικότητά σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και τη διαίσθησή σας, δεν πρόκειται να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Πόσο ζεστά αισθάνεστε με την αγάπη σας; Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στο σεξουαλικό όγδοο οίκο σας, σας βοηθά να ξελογιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, αλλά μέχρι ένα σημείο. Μπορεί να χρειαστείνα κάνετε κάποιες στιγμές λίγο πίσω. Είστε μόνοι; Μπορεί να νιώσετε ένα πάθος να σιγοβράζει, παραδέχεστε ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας, θέλετε να ζήσετε την κάθε στιγμή. Συζητήστε διακριτικά μεταξύ σας, περάστεχρόνο μαζί και περιμένετε. Πουλάτε ακριβά τον εαυτό σας, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και της χρηματοδότησης, δεν συμβιβάζεστε με τα λίγα. Το φεγγάρι φέρνει στο φως τις καταναλωτικές τάσεις σας και σας ζητά να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας στο όνομα της οικονομικής σας ασφάλειας. Απλά μηναφήσετε κάποιες ανεξέλεγκτες σπατάλες να κλονίσουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας και φερθείτε έξυπνα, όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας. Δεν πειράζει αν κάποια φορά πληρώσουν οι άλλοι για λογαριασμό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3- 5/4) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Προσοχή στα ακραία και εξουσιαστικά ένστικτά σας!  Ο Άρης στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, αναδύει την εξουσία σας και την αντίδρασή σας. Ίσως οι υπέρμετρα προστατευτικές ή ζηλόφθονες τάσεις του αγαπημένου σας, αν και κολακευτικές, σας αναγκάσουν να επιδείξετε τη δύναμή σας. Μην ενεργείτε ανταγωνιστικά, θα κάνετε ζημιά στη σχέση σαςαλλά μην τον/την αφήσετε να νομίζει ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίςαυτόν/ην. Κρατήστε τα πράγματα σε ισορροπία. Εκτός του ότι είστε ζώδιο που μπορεί να φέρει την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις του, τώρα είστε περισσότερο ικανοί να διαχειριστείτε τα πράγματα με στρατηγική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκαλύψετε περισσότερα από τα συναισθήματά σας. Θα δημιουργήσει ασφάλεια στο άλλο άτομο ναανταποδώσει. Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των συνεργασιών, σας καλεί να γίνετε «ένα» με κάποιον για ένα κοινό σχέδιο, να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με λίγους έμπιστους φίλους ή συναδέλφους σας. Ανοίξτετον εαυτό σας, η γνώμη τους θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια σημαντική ανακάλυψη. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας βάζει στο προσκήνιο των μεγάλων αλλαγών, θέλετε να κάνετε το δικό σας στο όνομα μιας νέας πορείας ζωής. Προσέξτε τον τυχοδιωκτισμό, την αλαζονεία και την εξουσία σας, θα μπορούσατε να αποτύχετε στην άνοδό σας, μένονταςαποξενωμένοι από τους ανθρώπους που σκοπεύουν να συμμαχήσουνμαζί σας. Συγκρατηθείτε, αν θέλετε πραγματικά να είστε νικητές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3- 5/4) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Είστε ο επαναστάτης, ο αντάρτης που φωνάζει για την ελευθερία του! Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μπορεί να σας κάνει να πιέζεστε από σχέσεις που απειλούν την ανεξαρτησία σας. Έχετε κάθε δικαίωμα να θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας και να αποστασιοποιηθείτε απότο ρόλο του θύματος. Τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε οποιοδήποτε αγαπημένο σας πρόσωπο να σας κρατάει πίσω, αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και τη συμβολή σας σε αυτή τη δυναμική. Με την ίδια λογική, δεν είστεσάκος του μποξ κανενός. Το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει στο ναυπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε οποιεσδήποτε κατηγόριες σας επιρρίπτουν. Ο Ερμής στον οργανωτικό έκτο οίκο σας, σας χαρίζει ιδέες στο να είστε αποδοτικοί στην εργασία σας και υποστηρίζει τηναπλούστευση και τον ορθολογισμό. Αν νιώθετε να πνίγεστε στις λεπτομέρειες, αφήστε στην άκρη κάποια από τα λιγότερα σημαντικά καθήκοντά σας και ζητήστε υποστήριξη. Προσλάβετε έναν οικονόμο ή υπάλληλο, αφήστε κάποια θελήματα για τους άλλους, η ειρήνη και η γαλήνη του μυαλού σας είναι ανεκτίμητη. Η Σεληνιακή έκλειψη στο σκιώδη δωδέκατο οίκο σας, σας ωθεί να δώσετε τέλος σε κάποιες σχέσεις σας και να ξεκινήσετε από την αρχή. Αξίζει να το κάνετε; Ναι, αλλά πρέπει να μη γυρίσετε την πλάτη σας σε σχέσεις που έχετε προσπαθήσει σκληρά για ναοικοδομήσετε. Όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά, και τώρα είναι η ώρα να δείτε τη δική σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρασυρθείτε από το θυμό σας ή την εκδικητικότητά σας, προκαλώντας πόνο σε όλους γύρω σας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Μια μεγάλη αλλαγή μπορείπραγματικά να είναι καλό πράγμα, αλλά μόνο αν δεν σπρώξετε στο γκρεμό τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3- 5/4) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Περισσότερα άτομα μπορούν να διώξουν το άγχος σας. Ο Άρης στον καθημερινό έκτο οίκο σας, σας αναγκάζει να προσθέσετε κι άλλα άτομα στην επιχείρησή σας ή να ζητήσετε βοήθεια, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Καλώντας ενισχύσεις είναι ακριβώς ό, τιχρειάζεστε για να μπορέσετε να ηρεμήσετε και να λάμψετε αλλά και να απομακρύνετε το άγχος σας. Σταματήστε να είστε τόσο στωικοί και ζητήστε υποστήριξη. Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φέρνει τον έρωτα κοντά σας αλλά είναι στο χέρι σας η τέχνη της αποπλάνησης του αντικείμενου του πόθου σας. Κάντε μια παύση και προβληματιστείτε σχετικά με το αν είστε ικανοποιημένοι με την ερωτική σας ζωή. Επενδύστεεπιπλέον χρόνο και προσπάθεια στη σχέση σας, συζητήστε για τις ανασφάλειές σας και μην κάνετε υποδείξεις ή αρχίζετε να μιλάτε για τοκοινό μέλλον σας. Συμβουλή της Σεληνιακής έκλειψης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας: Αποστασιοποιηθείτε από τα σχόλια των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Ίσως αντιμετωπίσετε αντιδράσεις στην προσπάθειά σας να πάτε κόντρα στις απόψεις των άλλων ανθρώπων, ειδικά αν έχουν να κάνουν με τις πεποιθήσεις σας. Μη σπαταλάτε τη μέρα σας με το smartphone σας, περιμένοντας το επόμενο σχόλιο. Αποσυνδεθείτε από τον εικονικό κόσμο και συμμετέχετε σεαλληλεπιδράσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Πάρτε τα φιλαράκια σας και κάντε διασκεδαστικά σχέδια για το βράδυ, θα περάσετε τέλεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3- 5/4) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Είστε δημοφιλείς και το ξέρετε! Οι άνθρωποι αναζητούν την παρουσία σας,καθώς ο Άρης κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της φήμης και του έρωτα.Απολαύστε ανάλαφρες, χαρούμενες στιγμές, διασκεδάστε με τον αγαπημένο σας και τους φίλους σας, δείτε μια ταινία, πηγαίνετε σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Μήπως εξαιτίας της εργασίας σας έχετε ξεχάσει ότι είστε ζωντανοί; Σίγουρα η εργασία είναι στην πρώτη λίστα των προτεραιοτήτων σας αλλά ο Άρης σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές, γεμάτες χαρά και πάθος για ζωή και αξίζει τον κόπο. Στην πραγματικότητα,θα μπορούσε ακόμη να σας φέρει νέα, συναρπαστικά πρόσωπα στη ζωή σας και ένα ακαταμάχητο ερωτικό πάθος. Ο Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να δώσετε προσοχή στα κοντινά και αγαπημένα σαςπρόσωπα. Μήπως τους έχετε παραμελήσει για την προώθηση των προσωπικών σας στόχων; Δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω το χρόνο, αλλάμπορείτε να κάνετε το καλύτερο γι’ αυτούς που αγαπάτε. Αν δεν μπορείτε να τους αφιερώσετε ένα ολόκληρο βράδυ, θα μπορούσατε τουλάχιστον να διαθέσετε μια ώρα για να συζητήσετε τις ανησυχίες τους. Ερώτηση της Σεληνιακής έκλειψης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας: Είστε πραγματικάικανοποιημένοι με την τρέχουσα πορεία της σταδιοδρομίας σας; Εκτόςαπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα που έρχονται με τη δουλειά σας, σας αρέσει αυτό που κάνετε; Εξίσου σημαντικός είναι ο αριθμός των ωρών που αφιερώνετε στην εργασία σας. Εάν δεν έχετε χρόνο για τον εαυτό σας ή η εργασία σας δεν προωθεί τους στόχους σας, μπορεί να αφήσετε ένα έργο ή μια δουλειά που απορροφά το μεγαλύτερο μέρος τηςενέργειάς σας και σας φέρνει λίγη ή καθόλου ανταμοιβή. Η ισορροπία είναι το κλειδί της ευημερίας σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3 -5/4) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Μπορείτε να γίνετε συμβατικοί και να συμμορφωθείτε με τους κανόνες; Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο αυτό για το φιλελεύθερο ζώδιό σας και τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς ο Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αν προτιμήσετε να εφαρμόσετε τους δικούς σας κανόνες, θα συναντήσετε αντίσταση και αντίδραση. Απρόβλεπτες καταστάσεις στην οικογένειά σας ή το σπίτι σας μπορεί να σας εκτροχιάσουν από την αποστολή σας. Αν δεν θέλετε να χάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας, μην ξεχνάτε ότι κι αυτοίχρειάζονται επίσης φροντίδα. Κάντε χώρο στην καθημερινότητά σας γι’ αυτούς, εκτός αυτού, τι θα κάνετε μόνοι σας, χωρίς την αμέριστηυποστήριξή τους; Ο Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βοηθά να προβάλλετε τις ιδέες σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους συναδέλφους σας, έτσι θα γίνετε πιο δυνατοί. Αν επιθυμείτε να επισφραγίσετε μια συμφωνία, δεν πουλάτε εύκολα τον εαυτό σας. Πριν την τοποθέτηση της υπογραφής σας, διαπραγματεύεστε τους όρους που πραγματικά σας αξίζουν. Επίσης, η διορατικότητά σας, σας βοηθά να γνωρίζετε πολλά πράγματα, να παίρνετε τις κατάλληλες για σας πληροφορίες, η γοητεία σας και η αφοπλιστική παρουσία σας είναι τα όπλα σας. Οι γλυκομίλητοι τρόποι σας δεν περνούν απαρατήρητοι. Συμβουλή: Θα έχετε την προσοχή των άλλων αν καταφέρετε να περάσετε το μήνυμά σας με έξυπνο και συνοπτικό τρόπο. Η Σεληνιακή έκλειψη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να είστε σαφείς σχετικά με το τι θέλετε να πείτε πριν ανοίξετε το στόμα σας, έτσι ώστε να μη σκοντάψετε από δικά σας λάθη. Μη διαθέτετε το χρόνο σας σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία της ζωής σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (30/3 – 5/4) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Έχετε να πείτε τόσα πολλά. Ο Άρης στον τρίτο οίκο σας, των επικοινωνιών, φέρνει προς τα έξω την ειλικρινή και ομιλητική πλευρά σας.Παίρνετε μια ανάσα φρέσκου αέρα, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό να προβάλλετε τις απόψεις σας, αλλά μπορεί επίσης να κάνετε λάθη λόγω της βιασύνης σας. Σκεφτείτε πριν μεταδώσετε στοιχεία της προσωπικής σαςζωής στον κόσμο και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν τους άλλους ανθρώπους. Οι φήμες, ειδικά αν τα γεγονότα δεν τις επιβεβαιώνουν, θα μπορούσαν να ταράξουν πραγματικά τα νερά στις σχέσεις σας. Προστατέψτε την ηρεμία σας και βάλτε φερμουάρ στο στόμα σας. Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ωθεί να σκέφτεστε τα οικονομικά σας και σας καλεί να βάλετε περισσότερη ισορροπία στον προϋπολογισμό σας. Οι πολυτελείς τάσεις σας καθιστούνδύσκολο να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ακραίας λιτότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε. Εξετάστε τα έξοδά σας και κόψτε τα περιττά.Για παράδειγμα, αντί να τρώτε το μεσημεριανό γεύμα έξω από το γραφείο κάθε μέρα, κάντε το λιγότερο συχνά. Επίσης, αν είστε επιχειρηματίας, σκεφτείτε τρόπους για την αύξηση των κερδών σας. Συζητήστε με έναν πλούσιο πελάτη ή βρείτε τρόπους για να κερδίζετε περισσότερα. Η Σεληνιακή έκλειψη στο σαγηνευτικό και έντονο όγδοο οίκο σας, σας επιτρέπει να αφοπλίσετε και να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.Αλλά κάτω από αυτή την επιρροή, τα γούστα και οι επιθυμίες σας θα μπορούσαν να συγκρουστούν με του αγαπημένου σας. Το τέρας της ζήλειας θα μπορούσε επίσης να σας οδηγήσει σε κτητικότητα, αλλά αυτό που θα σας βγάλει; Πέφτοντας σε αυτό το επίπεδο, δεν πρόκειται να φέρεικανένα καλό σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer