Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
10/02/2015 | 11:12

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2-15/2) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Είχατε αντιμετωπίσει παρανοήσεις και ένταση με κάποιους φίλους σας ή μέσα σε μια  ομάδα, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας; Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σας έχουν απογοητεύσει ή δεν μπορούσατε να δείτε ξεκάθαρα τις αληθινές προθέσεις τους. Ο Ερμής κάνει τώρα στροφή 180 μοιρών και κινείται προς τα εμπρός, αναζωπυρώνοντας την ειλικρινή επικοινωνία και ξεκαθαρίζοντας το θολό τοπίο με τους φίλους σας ή με τα μέλη μιας ομάδας. Τώρα είστε και πάλι όλοι ενθουσιασμένοι για το κοινό όραμά σας. Οι διαφορές απόψεων είναι αναπόφευκτες, αλλά δεν χρειάζεται πια να αγωνίζεστε για να εξομαλύνετε τις  καταστάσεις  και να γίνετε κατανοητοί. Τώρα που ο Ερμής είναι ορθόδρομος, έχετε επίσης το πράσινο φως να αγοράσετε οποιεσδήποτε ψηφιακές ή ηλεκτρονικές συσκευές. Μήπως νιώθετε να βρίσκεστε στην ομίχλη με τον αγαπημένο σας; Η Αφροδίτη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να αποστασιοποιηθείτε από το να κάνετε υποθέσεις και αντί να αντιδράτε, όπως κάνετε συνήθως, ακολουθήστε μια εναλλακτική προσέγγιση. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και ρωτήστε τι σκέφτεται. Απλές και άμεσες ερωτήσεις θα γίνουν περισσότερο κατανοητές. Όταν σταματήσετε να συμπεριφέρεστε εγωιστικά και ακούσετε πραγματικά τι έχει να σας πει ο αγαπημένος σας, θα εκπλαγείτε με τις απαντήσεις που θα λάβετε. Άλλωστε, αυτό θα ανοίξει το δρόμο για περισσότερη κατανόηση και συμπόνια και φυσικά δεν θα ζείτε με αμφιβολίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2- 15/2) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

Μήπως κάποιο άτομο στην εργασία σας αισθάνθηκε φοβισμένο από τα επιτεύγματά σας; Ή η τελευταία μεγάλη επιτυχία σας συνοδεύτηκε από ένα πικρόχολο σχόλιο; Ο ορθόδρομος Ερμής στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, επαναφέρει την αρμονία στις εργασιακές σας σχέσεις και συνειδητοποιείτε ότι η συμπεριφορά αυτού του προσώπου δεν έχει να κάνει με εσάς. Σε περίπτωση που ήσασταν σε αμφιταλάντευση να μείνετε ή να φύγετε από την εργασία σας, τώρα με την ορθόδρομη πορεία του πλανήτη, δεν καταβάλλετε προσπάθεια στο να πάρετε μια σταθερή απόφαση. Αν κάποια από τα σχέδιά σας ήταν σε αναμονή, επειδή υπήρχαν ανατροπές ή καθυστερήσεις, τώρα δεν σπαταλάτε άκαρπα το χρόνο σας και τα πάντα εξομαλύνονται. Αν είχατε παραμελήσει κάποιους από τους υποστηρικτές σας, τώρα είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους και δωρίζετε ένα μέρος του χρόνου σας. Με την Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, είστε χαρούμενοι με τους φίλους σας ή μέσα σε μια ομάδα. Αισθάνεστε άνετα βρισκόμενοι με πολύ κόσμο και το πρωτότυπο και έξυπνο μυαλό σας αυξάνει τη δημοτικότητά σας. Προβάλλετε το παιχνιδιάρικο μέρος της προσωπικότητάς σας και δεν σας σταματά τίποτα. Πειραματιστείτε κοινωνικά, συσπειρώστε τους φίλους σας, εκτός του ότι θα διασκεδάσετε, ίσως κάποιος από αυτούς σας κάνει τον προξενητή και βρεθείτε αγκαλιά με μια νέα αγάπη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2-15/2) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Λέτε επιτέλους ό, τι είναι στο μυαλό σας, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στον ειλικρινή και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάποιες φορές η ειλικρίνεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, δεν υπάρχει καμία βιασύνη να μιλήσετε. Σίγουρα δεν έχετε την πρόθεση να πληγώσετε τα συναισθήματα των ανθρώπων, αλλά μερικά από τα σχόλιά σας ίσως ήταν αρκετά καυστικά και ειρωνικά. Τώρα επανορθώνετε και ζητάτε συγγνώμη. Διαλύεται η αρνητική ενέργεια γύρω σας, μιλάτε με χιούμορ και εκφράζετε το μήνυμά σας με κρυστάλλινη διαύγεια. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του γέλιου και της ανάλαφρης διάθεσης στη ζωή, θα σας ανοίξει τα μάτια στο να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που τα θεωρούσατε σοβαρά. Εξερευνήστε νέα μέρη, πηγαίνετε ένα ταξίδι, θα αλλάξει η διάθεσή σας. Δοκιμάστε κάτι νέο στην εργασία σας ή τηλεφωνήστε σε εκείνον τον φίλο που έχετε να δείτε καιρό. Η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βοηθά να είστε δημιουργικοί, να προβάλλετε τις ευφάνταστες ιδέες σας, να εκτιμήσετε την κατάσταση στην εργασία σας και να διαμορφώσετε ένα σχέδιο δράσης που θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της επιτυχίας. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αυτή η νέα κατεύθυνση στην εργασία σας θα λειτουργήσει προς όφελός σας; Ένα πιο έμπειρο ή πιο υψηλά ιστάμενο άτομο μπορεί να σας βοηθήσει στη χάραξη ενός βιώσιμου σχεδίου. Ζητήστε από αυτό το σημαντικό και με κύρος άτομο να σας δώσει κάποια καθοδήγηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2 – 15/2) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ποιόν μπορείτε να εμπιστευθείτε; Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των μυστικών, των κρυμμένων κινήτρων και του μυστηρίου. Τώρα ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται προς τα εμπρός και πάλι και έχετε την ικανότητα να ανιχνεύσετε το μυστήριο και να κατανοήσετε σε βάθος τους ανθρώπους. Μήπως πήρατε πολύ σοβαρά κάποια λόγια που σας είπε μια παλιά αγάπη; Ίσως και να μη θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς τώρα μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις αυτού του ατόμου. Ενώ μπορεί να άναψε τη φωτιά σας, θυμάστε ότι σας συμπεριφέρθηκε αρκετά σκληρά. Αρκετά ως εδώ, προχωράτε μπροστά. Παράλληλα, ο Ερμής φέρνει στην επιφάνεια την …άγρια ​​πλευρά σας, τις πιο μύχιες και καυτές επιθυμίες σας. Αναγνωρίζετε τους κρυφούς πόθους σας που ίσως και να είχατε αποσιωπήσει ακόμα και από τον εαυτό σας. Έχετε τώρα το θάρρος να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας, να εκφράσετε τις πιο τολμηρές επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, φέρνει κοντά σας νέα πρόσωπα από κάθε γωνιά της γης που μπορεί να εξελιχθούν σε φιλίες ή ακόμα και σε ένα ερωτικό πάθος. Βλέπετε τώρα τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, ίσως και να μη δίνετε τόση προσοχή στις λεπτομέρειες, τους συμπαθείτε όλους με την πρώτη ματιά. Αυτές οι διαφορετικές και ποικίλες ερωτικές και φιλικές ευκαιρίες φέρνουν μια άλλη διάσταση στον κόσμο σας, χαίρεστε και ζείτε τη ζωή, παίρνετε εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2 – 15/2) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Μήπως είναι καιρός να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη;Με τον Ερμή ανάδρομο στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ενδέχεται να έχετε ανοίξει την πόρτα σε έναν έρωτα από το παρελθόν. Ίσως σκεφτήκατε να σφυρηλατήσετε μια παλιά συνεργασία ή φιλία ή ακόμα ίσως συναντήσατε τοίχο με τον αγαπημένο σας. Ενώ κάποια πράγματα δεν ήταν εμφανή, τώρα η ομίχλη αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Ο Ερμής κινείται σε ορθόδρομη πορεία, βοηθώντας σας να δείτε τη σωστή κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε. Αν η επανένωση με αυτό το άτομο στη ζωή σας επηρεάζει αρνητικά την ψυχοσύνθεσή σας ή δημιουργεί εμπόδια στο να γνωρίσετε ένα νέο ερωτικό σύντροφο, φύγετε μακριά. Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει και επικεντρωθείτε στο μέλλον σας. Με την Αφροδίτη στον ερωτικό και παθιασμένο όγδοο σας, ο αγαπημένος σας μπορεί να αισθάνεται ότι απειλείται από την εξάρτησή σας ή τα ανεξέλεγκτα συναισθήματά σας. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί νααισθάνεται πιο ασφαλής, αν γίνετε υποχωρητικοί;  Μην πιέζετε τον αγαπημένο σας για να μπορέσετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Να είστε συμπονετικοί και χαρίστε του την υποστήριξή σας. Οι τάσεις ελέγχου και εξουσίας θα μπορούσαν ακόμα και να τον απομακρύνουν από κοντά σας.Τ ο κυνηγητό μπορεί να είναι διασκεδαστικό στην αρχή, αλλά αν γίνετε η σκιά του, θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε τι είναι σωστό, έτσι έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2- 15/2) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Μήπως βρισκόσασταν σε ένα χάος στην καθημερινότητά σας; Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και αποκαθιστά την τάξη στη ζωή σας, τώρα αναζητάτε μια υγιή διαβίωση. Ίσως να ήταν αποδυναμωμένη η δύναμη της θέλησής σας, ίσως να μην μπορούσατε να επιβληθείτε στον εαυτό σας. Καθώς ο αγγελιοφόρος των θεών επανέρχεται και πάλι σε ορθή κίνηση, σας εμπνέει να ενδιαφερθείτε για την ευεξία σας. Δεν χρειάζεται να πάτε όμως στα άκρα. Μακριά από αυστηρές δίαιτες ή υπερβολικές ώρες στο γυμναστήριο .Στόχος σας πρέπει να είναι η μετριοπάθεια και να κάνετε επιλογές που υποστηρίζουν τη ζωτικότητά σας. Παράλληλα, ο Ερμής εμποτίζει τη ζωή σας με τις δυνάμεις της συγκέντρωσης και της δημιουργικότητας, και σας δίνει την ενεργητικότητα και την έμπνευση να αντιμετωπίσετε τις εκκρεμότητές σας. Τώρα αναλύετε τα πάντα, προτού καταλήξετε σε τελικά συμπεράσματα και κάνετε πρώτα την απαραίτητη έρευνα. Επωφεληθείτε πλήρως από την αφοπλιστική γοητεία που σας χαρίζει η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και θέστε ως στόχο να σφυρηλατήσετε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με τον αγαπημένο σας. Σταματήστε να κριτικάρετε και να κάνετε υποδείξεις και εκφράστε τα συναισθήματά σας και τις προτάσεις σας. Αν έχετε διάθεση συμβιβασμού, είναι σίγουρο ότι θα πάρετε ό, τι ζητήσετε, οι συζητήσεις θα μπορούσαν ακόμα και να οδηγήσουν στη δέσμευση. Είστε μόνοι; Γνωρίζετε κάποιον/α που είστε στην ίδια σελίδα και σας συμπληρώνει τέλεια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2- 15/2) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Βγάλτε το δράμα και την ασάφεια από την ερωτική σας ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ίσως έχει προκαλέσει πολλαπλές ασάφειες και παρανοήσεις και προβλήματα βουνό. Ίσως μια παλιά ερωτική φλόγα έχει αναδυθεί, η οποία αναδεύει σύγχυση και διφορούμενα συναισθήματα ή ακόμα μπορεί να σας έχει κάνει να πιστέψετε ότι θα έχετε μια σταθερή σχέση. Ο αγγελιοφόρος των θεών σε ορθόδρομη πορεία, σας βοηθά να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης και να πάρετε μια οριστική απόφαση. Θα μπορούσατε να πείτε αντίο σε αυτό το άτομο που έχει ραγίσει επανειλημμένως την καρδιά σας, άπαξ και δια παντός. Από την άλλη πλευρά, αν η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια φιλία και τον έρωτα ήταν θολή, τώρα φεύγει η ομίχλη από το τοπίο. Πριν όμως προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι άξιο της καρδιάς σας. Ανοίξτε τα μάτια σας, το σύμπαν σας δείχνει πόσο σημαντική είναι πραγματικά αυτή η έλξη. Είστε σε σχέση; Κοινωνικοποιηθείτε με άλλα ζευγάρια, θα νιώσετε τόσο χαρούμενοι και αμέριμνοι. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, στρέφει την προσοχή σας στη σύνδεση νου-σώματος-ψυχής. Ίσως έχετε μια μικρή σωματική ενόχληση, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Θεραπεύστε την ψυχή σας, αυτό θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία συμβάλλουν αρνητικά και στην υγεία σας. Η κοινωνικοποίηση είναι επίσης καλή για την αρμονία της ψυχής σας, έτσι συσπειρώστε τους φίλους σας και διασκεδάστε μαζί ξεχνώντας για λίγο τις υποχρεώσεις σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2- 15/2) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Ήταν το σπίτι σας το καταφύγιό σας ή όχι; Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ίσως να δημιούργησε αντιδραστικές συμπεριφορές με τα προσφιλή σας πρόσωπα,  επαναστατικές διαθέσεις ή ίσως ακόμα και να σας χάλασαν κάποιες συσκευές. Ή ίσως αγωνιζόσασταν να ξεπεράσετε τις ανησυχίες σας ή υποφέρατε από αϋπνίες. Όλοι αυτοί οι στρεσογόνοι παράγοντες τώρα εξαφανίζονται. Ο αγγελιοφόρος των θεών κινείται προς τα εμπρός και πάλι και καθαρίζετε τον αέρα με όλα τα προσφιλή σας πρόσωπα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ανοίξτε συζήτηση με ένα στενό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας και πάλι. Αξίζει τον κόπο να εμβαθύνετε τους   συναισθηματικούς δεσμούς, να απογυμνώσετε την ψυχή σας και να πείτε την αλήθεια. Ανοίξτε τις πύλες της καρδιάς σας και αγωνιστείτε για να δημιουργήσετε ισότιμες σχέσεις. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας καλεί να γευτείτε τη χαρά του πάθους και σας παραδίδει τα ηνία της αγάπης. Ζητήστε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μια συνάντηση ή κάντε έκπληξη στην αγάπη σας με μια σέξι νύχτα έξω στην πόλη σας. Εάν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική σελίδα με την αγάπη σας, μην επικεντρώνεστε σε αυτό που λείπει από το δεσμό σας. Αντίθετα, επικεντρωθείτε σε αυτό που έχετε από κοινού και ό, τι μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί. Είστε μόνοι; Κάντε τις προθέσεις σας σαφείς, δεν θέλετε οι θαυμαστές σας να παρερμηνεύσουν το σκοπό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2- 15/2) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Μήπως αδυνατούσατε να επικοινωνήσετε; Μετά την τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία του Ερμή στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, ο πλανήτης ορθοδρομεί και πάλι και λέτε αντίο στις ασάφειες και τις παρανοήσεις. Αν έχετε πει κάτι απερίσκεπτα, ήρθε η ώρα να επανορθώσετε. Μιλήστε άμεσα και με ευθύτητα, λέγοντας ένα ειλικρινές «λυπάμαι», αλλά μάλλον θα χρειαστεί να το πείτε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών. Συγκρούσεις με ένα συνάδελφο, γείτονα, αδελφό, ερωτικό σύντροφο ή φίλο θα επιλυθούν τώρα εύκολα. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, σταματήστε να είστε τόσο ψυχροί και πλησιάστε το. Επίσης, τώρα καθίσταται ευκολότερο να προβάλλετε τις ιδέες σας ή ακόμα και να υπογράψετε μια συμφωνία που ήταν μέχρι τώρα σε εκκρεμότητα. Το μήνυμά σας θα μαγέψει ένα ολόκληρο ακροατήριο. Συμβουλή: Μακριά από το κουτσομπολιό και να κάνετε οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, διαφορετικά, θα σας κάνουν αρνητική κριτική. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσετε, απευθυνθείτε σε αξιόπιστα άτομα. Η Αφροδίτη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας βοηθά να αποβάλλετε τις ενοχές σας και να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας. Τιμήστε τους γονείς σας και όσους σας συμπαραστέκονται και να είστε ειλικρινείς με τους άλλους. Αν είχατε απομακρυνθεί εξαιτίας της κλήσης του καθήκοντος ή για προσωπικούς λόγους, το σύμπαν σας καλεί να φέρετε και πάλι την ισορροπία με τα προσφιλή σας πρόσωπα έτσι ώστενα μην υπάρχει πίκρα και αγανάκτηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2- 15/2) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Μήπως τα οικονομικά σχέδιά σας δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν και συναντούσατε συνεχώς εμπόδια;  Επανέρχεται και πάλι η ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση, χάρη στον Ερμή σε ορθόδρομη πορεία στον πρακτικό δεύτερο οίκο σας. Ενώ θέλετε κάθε πτυχή της ζωής σας να είναι σταθερή για να νιώθετε ασφάλεια, δυστυχώς στη ζωή δεν είναι πάντα ακριβώς έτσι. Δεν μπορείτε να έχετε πάντα αυτό που θέλετε ή να νιώθετε ικανοποιημένοι, αν δεν προσπαθήσετε. Ο ορθόδρομος Ερμής σας βοηθά να εμπνευστείτε τρόπους, προκειμένου να βάλετε τάξη στην οικονομική σας κατάσταση αλλά παράλληλα σας ωθεί να ξοδέψετε για την ευχαρίστηση. Να είστε προσγειωμένοι, για μια φευγαλέα απολαυστική στιγμή διασκέδασης δεν αξίζει να βάλετε σε κίνδυνο τα χρήματα που έχετε αποκομίσει από όλη αυτή τη σκληρή δουλειά σας. Έχετε δύναμη θέλησης και μπορείτε να επιβληθείτε στο εαυτό σας. Μπορεί επίσης τώρα να ανησυχείτε για το οικονομικό μέλλον σας. Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για σας, αλλά σταματήστε να βασανίζετε τον εαυτό σας με το φόβο της εξαθλίωσης. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βοηθά να προβάλλετε την αυθεντικότητα των σκέψεων και των ιδεών σας. Εάν έχετε μια μεγάλη ιδέα, μιλήστε. Ξεκολλήστε από το γραφείο σας και βγείτε έξω, θα βρείτε ενδιαφέροντες ανθρώπους και προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Κάντε σχέδια για ένα ταξίδι, η αλλαγή του τοπίου θα κάνει καλό στην ψυχή σας. Ακόμα κι αν έχετε αντίθετες απόψεις με τους φίλους σας, εκφραστείτε ελεύθερα, θα υπάρξει ένας ενδιαφέρων και ικανοποιητικός διάλογος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2 -15/2) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Χάος και ασάφεια; Μετά την τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, αναδεικνύεται και πάλι η μοναδική και εφευρετική προσωπικότητά σας, λέτε τέλος στις ασάφειες και τις παρανοήσεις. Ίσως να νιώθατε καταπιεσμένοι, μετρώντας την κάθε σας λέξη πριν μιλήσετε. Τώρα τα πάντα γίνονται ξεκάθαρα, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τα πλησιέστερα σε σας και αγαπημένα πρόσωπα. Νιώθετε άνετα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας και έχετε την αποδοχή των άλλων σε ό, τι κάνετε. Το ίδιο ισχύει και στις προσωπικές σας σχέσεις. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα για το πώς αισθάνεστε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να είστε επιθετικοί, αντίθετα να είστε διακριτικοί για να μπορέσουν οι άλλοι να σας κατανοήσουν. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε πραγματικά να σταθεροποιήσει μια σημαντική σχέση σας. Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σας χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό και αισθησιασμό, συναντάτε άτομα με επιρροή τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μη φοβάστε να δείξετε τον ενθουσιασμό και το πάθος σας, αλλά δεν χρειάζεται να μεγαλοποιείτε τα γεγονότα, ούτε και να κάνετε μεγαλεπήβολα ή ανέφικτα όνειρα. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κερδίσετε, υλικά ή συναισθηματικά. Λάβετε υπόψη σας ότι όταν οι άλλοι βλέπουν τι αξίζετε, σίγουρα θα λάβετε ανταμοιβές. Ίσως ακόμα κάποιοι άνθρωποι να επενδύσουν τα χρήματά τους στη μεγάλη αξία σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (9/2 – 15/2) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Δεν μπορούσατε να δείτε καθαρά, επειδή ταξιδεύατε στην ομίχλη; Ο Ερμής ολοκληρώνει την τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία του στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, και στέλνει ένα αμυδρό φως σε μια συγκεκριμένη σχέση που νιώθατε ότι ήταν στο κενό. Μήπως δεν μπορούσατε να καταλάβετε πραγματικά τις προθέσεις και τα κίνητρα ενός συγκεκριμένου άτομου; Μέσα στις επόμενες μέρες, θα ξέρετε ακριβώς τι συμβαίνει. Αν ήσασταν σε αμφιταλάντευση με μια παλιά αγάπη, λάβετε υπόψη σας ότι η συγχώρεση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα τον/την υποδεχτείτε πίσω με ανοιχτές αγκάλες. Αν βλέπετε ότι επαναλαμβάνεται και πάλι το ίδιο σενάριο, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και πείτε αντίο. Αν κάποιοι άνθρωποι είχαν εσφαλμένη εντύπωση για σας, ο Ερμής σε ορθή πορεία άρει τις παρεξηγήσεις. Αν κάποιος ενεργεί «περίεργα» ή ακόμα και ψυχρά, μην προσπαθήσετε να διαβάσετε το μυαλό του. Ρωτήστε τον ευθέως, μην αφήνετε να φουντώνουν μέσα σας οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες. Ίσως και να μην υπάρχει τίποτα για να ανησυχείτε, αλλά η αμεσότητα στην επικοινωνία θα κάνει καλό και για τους δυο σας. Μια γλυκιά απόδραση και μια ονειρική ερωτική μαγεία σας χαρίζει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και φαντάζεστε τρυφερές ρομαντικές στιγμές. Ξεφεύγετε μακριά από τις πιέσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η Αφροδίτη επουλώνει τις πληγές της ψυχής σας και φέρνει την πολυπόθητη ισορροπία σε μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι αντιδράσεις σας δεν άξιζαν το κόπο ή ότι βασίζονταν σε ένα ζήτημα που ήταν δημιούργημα της φαντασίας σας. Τώρα νιώθετε ότι είστε στην ίδια σελίδα με την αγάπη σας και αυτό είναι που μετράει για εσάς.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer