Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
15/09/2014 | 16:51

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9-21/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να διατηρήσεις πιο προσγειωμένη άποψη για τους ανθρώπους και τα πράγματα αγαπητέ Κριέ. Μην στεναχωριέσαι υπερβολικά για τη συμπεριφορά των άλλων. Και κυρίως, όταν δεν μπορείς να βρεις κάποια δικαιολογία για αυτή τη συμπεριφορά. Ζήσε τη δική σου ζωή κι άσε τους άλλους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9-21/9) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

Η νέα εβδομάδα θα είναι αρκετά αντιφατική για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Ταύρε. Από τη μια πλευρά θα θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα και θα προσπαθήσεις να γίνεις το επίκεντρο τού γενικού θαυμασμού. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν θα έχεις καμία διάθεση να κάνεις τις απαραίτητες παραχωρήσεις που επιβάλλονται. Θα βρίσκεσαι λοιπόν σε ένα σκληρό δίλημμα που μόνο εσύ είσαι σε θέση να λύσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9-21/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου και αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ θετικές επιρροές αγαπητέ Δίδυμε. Τις ημέρες που ακολουθούν μη διστάσεις να προωθήσεις κάθε είδους σχέδιό σου. Και για να εξασφαλίσεις την επιτυχία στους στόχους σου πρέπει να οργανώσεις τα πάντα τέλεια και να επιστρατεύσεις όλο το θάρρος και την αντοχή σου. Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9 – 21/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις λιγότερη μυστικοπάθεια θα έχεις πιο δραστήρια κοινωνική ζωή και θα εξωτερικεύεις ευκολότερα τον γλυκύτατο ψυχικό σου κόσμο αγαπητέ Καρκίνε. Αυτή η περίοδος θα είναι η πιο ευνοϊκή για τα δημιουργικά ταλέντα σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9 – 21/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Πρέπει να κατανοήσεις ότι ο χρόνος είναι απαραίτητος παράγοντας για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη αγαπητέ Λέοντα. Με απλά λόγια όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους για να ωριμάσουν, αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν γίνεται να αφήνεις κάποιες καταστάσεις στο έρμαιο γιατί παίρνουν την μορφή . χρόνιας πάθησης!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9 -21/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα προβλέπεται να βιώσεις μεγάλες χαρές σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αρκεί όμως να κρατήσεις μια λογική συμπεριφορά. Το θάρρος και η ενέργειά σου αγαπητέ Παρθένε θα είναι στο ύψιστο τους σημείο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9- 21/9) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Αυτή την εβδομάδα το ζώδιό σου δέχεται πολλές και σημαντικές ευκαιρίες – σε ευνοεί ο Ερμής στο ζώδιο σου – ! Θα έχεις όφελος από κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στον επαγγελματικό ή συναισθηματικό τομέα και κυρίως θα δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο. Θα ξεπεράσεις αγαπητέ Ζυγέ άνετα τα αξεπέραστα εμπόδια.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9- 21/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή την εβδομάδα πολλές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σε εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού. Όλες θα είναι θετικές ωφέλιμες και ευχάριστες αρκεί να τις εκτιμήσεις και να τις χειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο. Μην αφήσεις το άχρηστο φορτίο λεπτομερειών του παρελθόντος να βασανίζει την ύπαρξή σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9- 21/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Στο εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σου είναι ξεκάθαρο.. θα πετύχεις τα περισσότερα από τα σχέδιά σου αγαπητέ Τοξότη. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σε προικίσει με αρκετό δυναμισμό. Εντούτοις μερικές φορές θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια κρίσιμα ερωτηματικά που μπορεί να είναι βίαια και οδυνηρά αλλά θα επιφέρουν μια ξεκάθαρη βελτίωση της ζωής σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9- 21/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Ξεκινάει μια περίοδος για το ζώδιο σου που θα έχεις θετικές εξελίξεις στις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις αγαπητέ Αιγόκερε. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού βελτιώνει πολύ την επικοινωνία σου. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9 -21/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2) 

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας είναι ευνοϊκό για το ζώδιο σου αγαπητέ Υδροχόε! Η λογική και η ευθυκρισία σου θα σε βοηθήσουν σε κάθε σου βήμα. Τώρα ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από τον ζήλο που σε διακρίνει για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/9 – 21/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολλές ευκαιρίες για το ζώδιο σου! Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να σου στρώσουν όλες αυτές οι υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και σε φέρνουν πίσω στην υλοποίηση των στόχων σου. Ξεκινάει για το ζώδιο σου αγαπητέ Ιχθύ μια πολύ θετική και εποικοδομητική περίοδος.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer