Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
09/09/2014 | 16:01

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9-14/9) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4) 

Η  Πανσέληνος σας υπενθυμίζει, ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα ανοικτές υποθέσεις, που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικογενειακά σας.  Μπορεί οι πρώτες μέρες να σας ταλαιπωρήσουν λίγο, το υπόλοιπο της εβδομάδας όμως  θα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα με αρκετές μετακινήσεις, εκδρομές και νέες γνωριμίες. Με την πανσέληνο ιδέες και πληροφορίες πιθανό να σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας.  Τα ερωτικά σας  έρχονται σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Το διάστημα αυτό όμως, προβλέπεται  να είναι ευχάριστο και πολύ ερωτικό. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και απολαύστε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9-14/9) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)  

Είστε καλύτερα, νιώθετε ευχάριστα και έχετε έντονη επιθυμία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την Πανσέληνο. Αυτήν την  εβδομάδα μπορεί να χρειαστεί να διαπραγματευτείτε κάποιους όρους ή μια συμφωνία την οποία δε βλέπετε με καλό μάτι. Ελέγξτε κάποιες πληροφορίες, πριν βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες την αυτόν τον καιρό.  Με τον Ερμή να βρίσκεται σε δύσκολη σχέση με τον Πλούτωνα, αποφύγετε να είστε υπερβολικά απαιτητικοί και αδιάλλακτοι.  Μπορεί ο Δίας βέβαια σε σχέση με τον Ερμή να πραγματοποιήσει πολλά από τα όνειρα σας. Προσέξτε όμως, γιατί η υπερβολική  αισιοδοξία, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη . Προσπαθήστε να δείτε πιο είναι το συμφέρον σας και ποιες είναι οι ευκαιρίες που  πρέπει να ακολουθήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9-14/9) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Καθώς η Πανσέληνος στον μεταβλητό σταυρό και στο ζώδιο των Ιχθύων ανοίγει ευκαιρίες  είναι πιθανόν να πάρετε κάποια  λεφτά, ή να σας παρουσιαστεί ξαφνικά μια νέα ευκαιρία, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο που κερδίζετε τα λεφτά σας. Ο Ερμής σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και αυτήν την εβδομάδα τα ερωτικά σας θα σας ενθουσιάσουν! Οι νέες γνωριμίες το φλερτ και ο έρωτας θα σας ανεβάσουν πολύ τη διάθεση σας.  Είναι όμως και μια περίοδος όπου θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.  Φροντίστε όμως να μην αφήσετε την ανυπομονησία σας να μποϊκοτάρει τα σχέδια σας. Αποφύγετε να πείτε λόγια που θα ενοχλήσουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9 – 14/9) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η Πανσέληνος στους φιλικούς σας Ιχθείς σας κινητοποιεί πολύ. . Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για σας;  Ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στη καθημερινότητα σας, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στην 1/7.  Μπορεί να αλλάξετε στόχους, σπίτι, τόπο διαμονής ή δουλειά. Οι πρώτες μέρες μπορεί να είναι λίγο ζόρικες, λόγω των αλλαγών,  το επόμενο διάστημα όμως με νέες ευκαιρίες,  θα το ευχαριστηθείτε. Θα γνωρίσετε  καινούργια άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια ερωτική η απλά μια φιλική σχέση.  Φαίνεται ότι για σας έφτασε ο καιρός για να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που μπερδεύουν τη ζωή σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9 – 14/9) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς δε σας επηρεάζει άμεσα. Τις πρώτες μέρες ωστόσο, κάποια γεγονότα φαίνεται ότι θα σας φορτίσουν συναισθηματικά . Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να ετοιμάζετε κάτι  παρασκηνιακά , που ίσως  σχετίζετε με τα επαγγελματικά σας.  Να θυμάστε ότι πρέπει να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να πάρετε μια καλύτερη θέση, αναγνώριση, ή ακόμη να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Στις σχέσεις και τον έρωτα φροντίστε να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα.  Μην εξιδανικεύετε άτομα, κυρίως όσοι γεννηθήκατε τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, (20Αυγούστου). Προσέξτε  με ποιους πάτε και μπλέκετε! Πιο αισιόδοξο και πιο ερωτικό αναμένεται να είναι το επόμενο δεκαήμερο για σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9 -14/9) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Μολονότι  αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για σας,  τις πρώτες μέρες προσέξτε λίγο στις οικονομικές συναλλαγές που κάνετε με φιλικά σας πρόσωπα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν λάθη . Αυτό το διάστημα φαίνεται ότι  θα κάνετε νέα όνειρα και να βάλετε νέους στόχους.  Δεν αποκλείεται επίσης, ανεξαρτήτου ηλικίας, να πάρετε την απόφαση για να μάθετε κάτι καινούργιο.  Θα περάσετε όμορφα με φίλους και θα ταξιδέψετε αρκετά αυτό το διάστημα.  Με την επίδραση της αισθαντικής Πανσελήνου φαίνεται ότι είστε εσωστρεφείς και  κλείνεστε για  λίγο στον εαυτό σας.  Η διαίσθηση και η φαντασία σας, είναι τονισμένη αυτό το διάστημα. Αυτό θα ευνοήσει όσους απ’ εσάς ασχολείστε με τις τέχνες.  Προσέξτε όμως, μη ξεφεύγετε με την φαντασία σας, γιατί μπορεί να ανησυχείτε υπερβολικά, χωρίς να υπάρχει πραγματική αιτία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9- 14/9) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει προκλήσεις και ασάφειες. Τις πρώτες μέρες, κάποιες εντάσεις πιθανό να σας σπρώξουν να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη δουλειά ή ακόμη να αλλάξετε πορεία, κυρίως όσοι γεννηθήκατε γύρω στις 2/10.  Αν είστε μεγαλύτεροι σε ηλικία θυμηθείτε αν είχατε παρόμοιες αλλαγές τον Ιούνιο του 1992. Αυτό το διάστημα με την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο έχετε έντονη επιθυμία για να πετύχετε και να σταθεροποιηθείτε.
Από την άλλη όμως ο Ουρανός απέναντι από το ζώδιο σας, σας σπρώχνει, έτσι ώστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Με τον Άρη να μην σας ευνοεί από τον Σκορπιό, δεν είναι σίγουρο ότι  θα περάσετε όμορφα και θα απολαύσετε ταξίδια. Παράλληλα όμως, θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9- 14/9) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Με την δυνατή Πανσέληνο στους φιλικούς σας Ιχθείς  θα περάσετε πολύ όμορφα. Η επίδρασή της σχετίζετε με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Παρόλο που κατά μία έννοια δεν σας επηρεάζει άμεσα, καλού – κακού, αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε, φροντίστε να διπλοτσεκάρετε, κρατήσεις, εισιτήρια  και ότι άλλο έχει να κάνει με το ταξίδι σας. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το διάστημα οι θετικές εξελίξεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά θα σας ανεβάσουν πολύ τη διάθεση. Όμως, προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε,  περιορίστε την υπερβολική σας καχυποψία, η οποία αυτό το διάστημα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9- 14/9) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Οι πλανητικές επιρροές  άλλαξαν αρκετά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μολονότι η Πανσέληνος σας ευνοεί πολύ,  κάποια πράγμα που βγαίνουν στη επιφάνεια δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε δίλημμα. Έχετε μεγάλη επιθυμία να ελέγξετε τις καταστάσεις και να πάρετε πράγματα στα χέρια σας. Μην απογοητεύεστε αν   κάποιες καταστάσεις δεν εξελίσσονται όπως εσείς  θέλετε.  Σύντομα, θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, ώστε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ο καιρός αυτός θα είναι ευνοϊκός  για σας και όλο αυτό το διάστημα της εβδομάδας που έρχεται θα το απολαύσετε. Θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι, ερωτικοί και ανέμελοι.  Προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις με  προσέξετε λίγο τη συμπεριφορά σας με τους γύρω.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9- 14/9) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Η Πανσέληνος αυτή, πώς και η έντονη δράση του Κρόνου, σας αφορούν και σας κινητοποιούν. Την εβδομάδα αυτή κάποια γεγονότα θα σας ωθήσουν να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις και συνεργασίες σας, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στην 1/1. Δεν αποκλείεται να τερματίσετε μια σχέση, επαγγελματική ή ερωτική. Αν είστε σε μεγαλύτερη ηλικία, θυμηθείτε να μην κάνετε λάθη του παρελθόντος.  Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.  Από τη μια έχετε τον Δία να σας ευνοεί και τον Κρόνο να βρίσκεται σε θετική διέγερση, ευνοώντας τα επαγγελματικά σας. Έτσι το επόμενο διάστημα φαίνεται ότι πολλοί από σας να αναγνωριστείτε κατά κάποιο τρόπο και να ανταμειφτείτε για τις προσπάθειες σας.  Αν εξαιρέσετε αυτήν την  εβδομάδα, το υπόλοιπο του μήνα, θα είναι πολύ κοινωνικό και ευχάριστο για σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9 -14/9) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)  

Δεν σας επηρεάζει άμεσα η Πανσέληνος, αν και αυτό είναι πολύ σχετικό πάντα. Παρόλα αυτά την εβδομάδα αυτή δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν κάποιες ανατροπές και συζητήσεις στη δουλειά. Σας περιμένει αρκετή δουλειά αλλά με την θετική αντίδραση της Αφροδίτης, θα το διασκεδάσετε κιόλας. Η επιθυμία σας αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να κάνετε το δικό σας είναι έντονη. Προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας, προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας έγκαιρα, έτσι ώστε να έχετε χρόνο για να απολαύσετε το υπόλοιπο του μήνα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (8/9 – 14/9) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Παρά το γεγονός ότι η Πανσέληνος είναι πολύ ευνοϊκή για σας, την εβδομάδα αυτή κάποιες συζητήσεις με το σύντροφο σας, σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά, δεν αποκλείεται να σας χαλάσουν την διάθεση. Με τον Άρη σε δυσμενή θέση έχετε έντονη διάθεση να ρισκάρετε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, ωστόσο, προκειμένου να αποφύγετε να εμμένετε στις απόψεις σας.  Το άλλο σενάριο για σας  είναι να ερωτευτείτε!  (η Πανσέληνος ανοίγει αυτά τα θέματα έντονα και  σχετίζετε με τα ερωτικά σας.)  Όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας, 19/2, να θυμάστε πως  ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Αφήστε να περάσει λίγος καιρός πριν σχηματίσετε τη γνώμη σας για άτομα που μόλις γνωρίζετε.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer