Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά αποκλειστικά απο τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
15/01/2013 | 10:57

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4)

Προσπαθήστε να είστε περισσότερο σταθεροί και «ξεκαθαρισμένοι» στις απόψεις σας, και οργανώστε το χρόνο σας χωρίς να κατατρίβεστε σε εξόδους ή παρέες που δεν είναι επωφελείς ψυχικά ή επαγγελματικά αυτό τον καιρό. Επιδιώξτε μια εσωτερική ηρεμία και μην αμφιταλαντεύεστε όταν πρόκειται να επιδιώξετε κάτι ταλαιπωρώντας τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε δραστήρια γιατί από αυτή την εβδομάδα αρχίζουν οι πιο σοβαρές προοπτικές σας για κάτι καλύτερο. Οικονομικά τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει άσχημα αλλά ούτε και τόσο καλά ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5) 

Την περίοδο αυτή μπορείτε να διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα και να αξιολογήσετε σωστότερα τις γνωριμίες σας. Ακόμη, μην διστάσετε να ζητήσετε την αναγνώριση σας, υλική ή ηθική στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι αυτές τις μέρες, όλοι είναι πρόθυμοι να ασχοληθούν μαζί σας και εσείς θα πρέπει να φροντίσετε ώστε η εντύπωση να είναι αυτή που θέλετε. Μια πρόσφατη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά ικανοποιητικό.
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Η υπερένταση εξακολουθεί να είναι κάτι χαρακτηριστικό στη ζωή σας και ομολογουμένως, πρέπει να νιώθετε εξοντωμένοι, άλλοι ψυχικά και άλλοι σωματικά. Στον αισθηματικό ο αναβρασμός συνεχίζει να υπάρχει και να κάνει τη ζωή σας δύσκολη. Επαγγελματικά, χωρίς να πηγαίνει τίποτα άσχημα, η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη. Φροντίστε να μην κάνετε λάθη στην εργασία σας ή την συμπεριφορά σας και μην βιαστείτε να επιβάλλετε ή να ζητήσετε τις αλλαγές που θεωρείτε αυτή τη στιγμή αναγκαίες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/6-22/7)

Αν σκεφτείτε λιγάκι φιλοσοφικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς την ωριμότητα, που για πολλούς από εσάς, μέσα στις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών, δεν έγινε αντιληπτό. Την περίοδο αυτή είναι καιρός που θα πρέπει να δείτε καθαρά την πραγματικότητα και να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχετε άγχος και εκνευρισμό για τίποτα. Στα επαγγελματικά σας όλα συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό. Οικονομικά, σε γενικές γραμμές, δεν θα πρέπει να έχετε παράπονο, ενώ αισθηματικά χρειάζεται λίγο ακόμη υπομονή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 – 20/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Το διάστημα αυτό ευνοούνται κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις σχετικές με σπουδές, νομικά και επαγγελματικά θέματα. Παρά τις δυσκολίες που ακόμη είναι φανερό ότι υπάρχουν, μπορούν όλα να προχωρήσουν αν δείξετε επιμονή και δεν είστε άκαμπτοι στις απαιτήσεις ή αντιρρήσεις των άλλων. Αισθηματικά, χρειάζεται ακόμη λίγος καιρός για να αλλάξει κάτι σημαντικά προς το καλύτερο. Προς το παρόν, δεχθείτε την κατάσταση όπως είναι και μην εξωθείτε τυχόν διαφορές σε ακρότητες που δεν είναι εύκολο να γεφυρωθούν. Άλλωστε, είναι πια φανερό ότι πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή σας, και ότι τώρα αντιμετωπίζετε το κάθε τι με περισσότερο ρεαλισμό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αρκετά σημαντική είναι αυτή ή περίοδος για τούς περισσότερους από σάς και, ειδικότερα, στον αισθηματικό τομέα. Σημαντικές είναι οι επαγγελματικές σας προοπτικές. Μπορείτε, αν δεν εργάζεστε να επιδιώξετε τώρα να τακτοποιήσετε αυτό το θέμα και όσοι ήδη εργάζεστε να φροντίσετε για μία γενική βελτίωσή συνθηκών. Οικονομικά, αρχίζει να φέγγει. Ίσως τελειώνοντας αυτό το διάστημα να ανακουφισθείτε από το βάρος πολλών υποχρεώσεων, καθώς ένα θέμα χρέους ή ένα περιουσιακό πρόβλημα, αρχίζει να τακτοποιείται. Μην αφήνετε πάντως εκκρεμότητες αν θέλετε να νοιώσετε γρήγορα «τα χέρια  σας λυμένα».

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1-20/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή περίοδο, καθώς το ηθικό σας και η  δραστηριότητά σας βρίσκονται σε ανανέωση. Η οικονομική σας βελτίωση είναι κάτι πού αρχίζει να φαίνεται. Αυτό πού μένει είναι να βοηθήσετε και σεις να γίνει πιο σταθερή, περιορίζοντας περιττά έξοδα και κάνοντας ,ένα σωστό συντηρητικό χειρισμό. Στον επαγγελματικό τομέα επίσης τίποτα δεν πηγαίνει άσχημα. Η δημιουργικότητα σας είναι μεγάλη και οι ιδέες σας πολύ εύστοχες. Κινηθείτε για τις επιδιώξεις σας και χρησιμοποιήστε την έμφυτη κοινωνικότητά σας για να βρείτε τούς κατάλληλους συνεργάτες ή τούς ανθρώπους πού μπορούν να σας βοηθήσουν στις προσπάθειες σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1-20/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Παρόλο πού όλα φαίνονται να παίρνουν μία τροπή προς το καλύτερο δεν έχετε ακόμη λόγους να είστε τελείως ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας και τούς άλλους. Στον αισθηματικό τομέα ειδήσεις ή γεγονότα θα σάς αναστατώσουν λιγάκι, όμως προσπαθήστε να μην κάμετε τίποτα σημαντικό σαν ενεργεία ή απόφαση. Οικονομικά, μπορούν πολλά να διορθωθούν. Είναι γεγονός ότι ακόμη επικρατεί μία ασάφεια και οι υποχρεώσεις σας δεν είναι λίγες. Μ’ ένα σιδερένιο πρόγραμμα πού σαν καλοί Σκορπιοί μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε, όλα μπορούν να πάρουν μία πολύ καλή σειρά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1- 20/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

 

Πολλή κίνηση και δραστηριότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η δε  δημιουργικότητα σας είναι σε πολύ καλή φόρμα κι έτσι έχετε κάθε προϋπόθεση για να φθάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Οι οικονομικές προϋποθέσεις παρόλο πού είναι αρκετά βελτιωμένες δεν είναι ακόμη οι ιδανικές δηλαδή αυτές που θα σας επέτρεπαν να προχωρήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αισθηματικά, ή κατάσταση εξακολουθεί να είναι κάπως συγκεχυμένη. Η γοητεία σας στο άλλο φύλο είναι αρκετά μεγάλη και οι αισθηματικές προσφορές πολλές, αλλά αυτό που σας ενδιαφέρει δεν φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις πού θα θέλατε για να μείνετε ικανοποιημένοι.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Ή Αφροδίτη για όλο τον υπόλοιπο μήνα στο ζώδιο σας, σας δίνει τις δυνατότητες να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά στις σχέσεις σας με τους άλλους, να ανανεώσετε τον δεσμό σας ή τον γάμο σας και, μερικοί, να αρχίσετε μία καινούργια επαγγελματική ή αισθηματική συνεργασία. Κάτι πολύ σημαντικό, για τούς περισσότερους από σάς, είναι η εργασία σας και οι προοπτικές της. Οι οικονομικές σας προοπτικές βελτιώνονται
διαρκώς και αν είστε συνετοί και προνοητικοί θα μπορέσετε να επιτύχετε σίγουρες βάσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, δεν έχετε λόγους να είστε δυσαρεστημένοι, αλλά κάτι υποβόσκει στην ατμόσφαιρα πού δεν σας αφήνει να ησυχάσετε.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Η διάθεση σας είναι καλύτερη αλλά και η διάθεση των άλλων απέναντι σας είναι σημαντικά βελτιωμένη. Έτσι πολλά προβλήματα συνεργασίας, αισθηματικής ή επαγγελματικής, μπορούν να λυθούν και σεις μπορείτε να βρείτε το χρόνο και την ηρεμία για να σκεφθείτε τι ακριβώς θέλετε από τον εαυτό σας ή μία σχέση σας και να το επιδιώξετε με επιτυχία.
Πάντως, μην ξεχάσετε ότι δεν πρέπει να παραμελήσετε ότι αφορά την εργασία σας και, γενικά, την επαγγελματική σας πρόοδο. Βρίσκεστε σε μία περίοδο προετοιμασίας και σύντομα οι ευθύνες σας θα είναι πολλές.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (14/1 -20/1) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Τα γεγονότα αυτής της περιόδου μπορούν να είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον μιας ερωτικής σχέσης, αν είστε αρκετά προνοητικοί, ώστε να συνδυάσετε την σταθερότητα στις απόψεις σας και την ευελιξία στην συμπεριφορά σας. Επαγγελματικά όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλύτερα, οι προσπάθειες και οι ικανότητές σας αναγνωρίζοντας και η δραστηριότητά σας ανοίγει νέους δρόμους, καθώς οι ευκαιρίες για κάτι τέτοιο δεν λείπουν. Φροντίστε να είστε υπομονητικοί με τούς συνεργάτες σας και αποφύγετε την κριτική στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer