Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από τη Miss Lyk
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Μiss Lyk
Life
16/01/2017 | 18:01

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01- 22/01) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Στην προσπάθειά σου να βγάλεις άκρη από καταστάσεις που νιώθεις ότι σε τραβάνε πίσω, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την λογική σου και λιγότερο το συναίσθημα. Γιατί κατά κάποιο τρόπο εξαρτάσαι από άλλα άτομα ή καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις αδύναμος/η. Συγχρόνως, μαζί με όλο αυτό που προσπαθείς να φέρεις βόλτα υπάρχει κι ένα κομμάτι τύχης, γιατί βλέπεις να γίνονται πράγματα χωρίς εσύ να έχεις βάλει καθόλου το… χεράκι σου. Για αυτό καλύτερα να εστιαστείς σε οτιδήποτε καλό περιμένεις ή γίνεται αυτήν τη στιγμή, παρά να σκέφτεσαι διάφορα αρνητικά που πρόκειται να συμβούν. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, οι συζητήσεις με την οικογένεια και γενικά η εκλογίκευση γεγονότων θα είναι για σένα δύσκολες αλλά αναπόφευκτες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)    

Έχεις την ανάγκη να είσαι μόνιμα σε μια φάση που να μη σκέφτεσαι τα προβλήματα και να χαλαρώνεις που και που. Για αυτό δεν παίρνεις ότι σου λένε κατάκαρδα και κάπου υπομένεις τις αρνητικές αντιδράσεις ή συμπεριφορές. Όλα φυσικά έχουν και το τίμημά τους. Γιατί πιθανόν να χαλαρώσεις υπερβολικά και να μη βλέπεις ένα κομμάτι της αλήθειας. Οι σοβαρές συζητήσεις με βάση τη λογική καθώς και τα επιχειρήματα που έχουν βάση και αποδεικνύουν πράγματα θα αποδειχθούν σωτήρια για σένα αυτήν τη στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, πιθανόν να υπάρχουν θέματα με τον νόμο τα οποία σε απασχολούν. Επίσης, μπορεί να νιώθεις ότι σε θέματα με συνεργάτες πρέπει να συμπεριφερθείς με ηθικούς και αυστηρούς κώδικες και αυτό με κάποιο τρόπο να δυσκολεύει τις εισπράξεις ή τις πληρωμές από συνεργασίες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Νιώθεις ότι είσαι μέσα σε ένα μικρό χάος και πειραματίζεσαι πάνω σε καινούργιες θεωρίες, φιλίες, δουλειές ή κοινωνικές επαφές και σίγουρα δεν είναι πολύ εύκολο να κατασταλάξεις. Γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού σου γυροφέρνει και κάτι άλλο, το οποίο δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις εύκολα αν το θέλεις ή όχι. Για αυτό δείχνεις αρκετά μπερδεμένος/η. Ακόμα και στη δουλειά σου θα πρέπει να προσέχεις για να μην γίνονται λάθη από απερισκεψία ή υπερβολική αφηρημάδα. Όμως μέσα σε όλο αυτό θα υπάρχει και ένα καλό κομμάτι που θα σου προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική και μέσα από αυτήν θα διαλύσεις κάποιες αμφιβολίες σε επίπεδο συνεργασίας. Να προτιμήσεις να μιλήσει η καρδιά και όχι τόσο πολύ η ερμητική λογική σου η οποία αυτήν τη στιγμή είναι σε μια κατάσταση πολιορκίας, αφού υπάρχει ακόμα μια δυσκολία στην επικοινωνία σου και είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η σε όλα τα επίπεδα.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Υπάρχουν κάποιες καλές καταστάσεις που σε προχωράνε προς τα εμπρός. Όλα γίνονται γιατί βλέπεις ότι έχεις ανάγκη να αναβαθμιστείς και να πατήσεις στα πόδια σου με ποιότητα στη σκέψη αλλά και στα συναισθήματά σου. Αν δεν βάλεις καθόλου το κακό στο μυαλό σου αυτή την περίοδο, θα πετύχεις πράγματα που δεν περίμενες καν ότι μπορούν να γίνουν. Όλα φυσικά εξαρτώνται από το πόσο θα βάλεις τον πήχη για τον εαυτό σου ψηλά. Τα σχέδια για ένα ταξίδι στο εξωτερικό πιθανόν να βγουν εύκολα. Ο έρωτας πάντως σε περιμένει ακόμα και σε μια μετακίνησή σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ο Ερμής στον άξονά σου θα φέρει μια καλή και πολύ φιλόδοξη συνεργασία που θα έχει όραμα και μεθοδικότητα για το πως θα πετύχεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Χωρίς να έχεις κάνει κάτι το ιδιαίτερο και συγκεκριμένο θα προκύψουν προτάσεις για συνεργασίες που δεν τις είχες καν σκεφτεί. Αν αφήσεις για λίγο το κοντρόλ θα γίνουν πράγματα τα οποία δεν περίμενες. Από την άλλη ένα κληροδότημα μπορεί να βγει ξαφνικά στην επιφάνεια. Η ενασχόληση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο πιθανόν να σε κουράζει λίγο γιατί βλέπεις ότι θα πρέπει να βοηθήσεις παραπάνω από ότι περίμενες. Αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Η σχέση με τον Αιγόκερω σε συντονίζει ώστε να οργανωθείς και να δουλέψεις πάνω σε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα γίνεις περισσότερο συντροφικός/η μετά τις 20 του μηνός ή και πιο εύκολος σε ανοίγματα και συνεργασίες.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Έχεις μια σταθερή ανάπτυξη αυτό το διάστημα αφού έχουν ανοίξει με ευκολία πόρτες οι οποίες δεν ήταν αναμενόμενες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις μια προσωπική επιτυχία η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθείς σε όλα τα επίπεδα. Η πειθαρχία είναι απαραίτητη σε ότι κάνεις για να μην χάνεις καθόλου το χρόνο σου, αφού οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα είναι ιδανικές. Απλά χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα ανατραπούν τα σχέδια σου. Η συναισθηματική σου φύση πάντως βγαίνει στην επιφάνεια και σίγουρα θα επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους ανθρώπους γύρω σου γιατί θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που συνηθίζεις. Η γνωριμία με τον Υδροχόο θα είναι πολύ ξαφνική για σένα και η εμπειρία πολύ μεγάλη.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Έχεις μπει σε μια διαφορετική πραγματικότητα η οποία θα σε αναγκάσει να δεις από άλλη οπτική γωνία τη ζωή και τους ανθρώπους. Πιθανόν να είσαι κάπως χύμα και ενώ έχεις συντονιστεί να κάνεις άλλα πράγματα που είναι αναγκαία, κάπου χάνεις τον δρόμο σου. Γιατί η καθημερινότητά σου έχει μια διαφορετική ροή που πιθανόν να περιλαμβάνει και ένα κομμάτι από τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Η προσφορά προς ένα πρόσωπο που το θεωρείς πολύ δικό σου θα σου βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα πολύ αισθαντικά. Να προσέξεις μόνο την χαοτική κατάσταση που πιθανόν να σε τυλίξει και να μην σου είναι εύκολο να ξεφύγεις από εκεί. Οι οικογενειακές συζητήσεις και γενικά οι ρόλοι που δεν σου αρέσουν καθόλου γιατί σου στερούν την επικοινωνία, πιθανόν να είναι στην πρώτη γραμμή αυτό το διάστημα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ίσως αναγκαστείς να παίξεις έναν άχαρο ρόλο επειδή το ζητάει η οικογένεια και τα «πρέπει» σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Βλέπεις ότι έχεις χαλαρώσει κάπως και έχουν υποχωρήσει οι αγωνίες που σε έτρωγαν παλιά. Σαν ένα χέρι μαγικό να αφαίρεσε για λίγο τον πόνο και, ενώ γενικά σαν προσωπικότητα ανησυχείς για πολλά πράγματα, τώρα κάτι αλλάζει. Η αγωνία υποχωρεί και βιώνεις ένα είδος νιρβάνας, όπου όλα σου φαίνονται ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις ή να τα τροποποιήσεις. Το παρελθόν σβήνει και τη θέση του παίρνει το «εδώ και τώρα» με νέες προσλαμβάνουσες και προοπτικές. Η ιδιαίτερη σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο που αναζητάς θα αλλάξει τελείως τη στάση σου απέναντι στη ζωή. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την σκέψη για δημιουργία ενός παιδιού. Γιατί τώρα βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο εύκολα και ίσως οι ευθύνες να μην σου φαίνονται τόσο βαριές.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή την οποία την βιώνεις σιγά-σιγά, κυρίως μέσα στον χώρο του σπιτιού σου. Όλα θα γίνουν από την μια στιγμή στην άλλη διαφορετικά κι εσύ με τον δικό σου τρόπο θα συνδράμεις ώστε να δημιουργείται συνεχόμενα μια πολύ χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Το ότι θα γίνεις πολύ διακριτικός/η και δεν θα αναμιγνύεσαι στη ζωή των άλλων θα σου δώσει την δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με τις ενδότερες αναζητήσεις σου. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη και πιθανόν το θυμό για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η συγχώρεση αποδεικνύεται λυτρωτική για σένα και τους γύρω σου και θα την αναζητήσεις αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου αυτήν τη στιγμή είναι ο τομέας που οργανώνεσαι περισσότερο και βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη χρησιμοποιώντας χαρτί και μολύβι για να βλέπεις τι κερδίζεις και τι χαλάς.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Τα πράγματα δείχνουν να έχουν ηρεμήσει και να μπαίνουν σε ένα δρόμο και βρίσκεις λύσεις στα αδιέξοδα. Δεν πιέζεσαι όπως παλιά και αυτό θα είναι για σένα ένα έξτρα πλεονέκτημα που θα σε οδηγήσει στον σωστό δρόμο. Η εξάντληση των ορίων σου θα γίνει με τρόπο πολύ υποκειμενικό και εκεί θα χρειαστεί να πάρεις συμβουλές ή από τον… βαθύτερο εαυτό σου ή από ένα πρόσωπο που εκτιμάς και σέβεσαι ιδιαίτερα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε υποχρεώνει με κάποιο τρόπο να είσαι ειλικρινής και ανοιχτός/η προς όλους όσους επικοινωνείς και ανταλλάσεις γνώμες ή απόψεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα συναντήσεις και πάλι υποθέσεις και άτομα που σε κάνουν ιδιαίτερα εξωστρεφή. Κάποιες ιδέες που είχαν εμφανιστεί πριν λίγο καιρό είτε μέσω άλλων ατόμων είτε μέσα από το δικό σου ψάξιμο θα γίνουν η αιτία που θα δραστηριοποιηθείς ιδιαιτέρως. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με τα κοινά αλλά και την τέχνη ή θα κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είναι πολύ καλό για την εξέλιξή σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 -22/01) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Έχεις κάποιες ιδιαίτερες ανησυχίες οι οποίες θα σου δώσουν την ώθηση να δεις μέσα από άλλη οπτική γωνία τη ζωή και τις προσωπικές σου σχέσεις. Η προσφορά και η υπηρεσία θα είναι το επίκεντρο των ενεργειών σου αυτό το διάστημα. Όλα πάντως σου δείχνουν τον δρόμο της αλλαγής και κυρίως της συναισθηματικής συμπόνιας. Οπότε θα αλλάξεις κάπως την απρόσωπη συμπεριφορά που πιθανόν έδειχνες για ένα μεγάλο διάστημα. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα σε καθορίσει και θα σου προσδώσει συναισθηματική ευαισθησία. Από τις 20 Ιανουαρίου που ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σου θα έχεις μεγαλύτερη επαφή με τη δική σου αλήθεια, οπότε θα προσδιορίσεις εκ νέου όλα τα πράγματα που αυτήν τη στιγμή συμβαίνουν γύρω σου.

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/01 – 22/01) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, κάποιες ηθικές αρχές πιθανόν να καθορίζουν τη δράση σου ή να την σταματάνε τελείως. Και εκεί που είχες πάρει φόρα, θα βρίσκεις εμπόδια επειδή όλα εξαρτώνται από τους νόμους που εσύ θεωρείς ηθικούς και ακολουθείς. Σίγουρα αυτό θα σου κάνει καλό από μια άποψη, γιατί θα αξιολογήσεις σωστά άτομα και καταστάσεις που δημιουργούν τις αξίες και τις αρχές της δικής σου κοσμοθεωρίας. Με έναν Τοξότη, πιθανόν μεγαλύτερο άτομο, θα έχεις μεγάλη ανταλλαγή ενέργειας και στην επικοινωνία αλλά και σε θέματα κοινών ενδιαφερόντων. Πιθανόν να νιώθεις την ανάγκη να σε καθοδηγεί ένα ωριμότερο πρόσωπο και να ξεχάσεις τις δικές σου επιθυμίες και τα θέλω. Χρειάζεται να κοστολογήσεις καλά οτιδήποτε κάνεις αυτήν τη στιγμή, γιατί πιθανόν παρασύρεσαι από συναισθηματικές ελλείψεις και άθελά σου να γίνονται λάθη σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η ευλογημένη καθοδήγηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σου φέρει τύχη σε ότι κάνεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer