Στην κατάμεστη αίθουσα του βιβλιοπωλείου «Ιανός» στην Αθήνα, ο πρώην υφυπουργός Αλέκος Καλαφάτης παρουσίασε το βιβλίου. Ποιοι έδωσαν το παρών.
“Τα Βήματα” του Αλέκου Καλαφάτη στον “Ιανό” (εικόνες + βίντεο)
Πολιτική
10/02/2017 | 11:21

Στην κατάμεστη αίθουσα του βιβλιοπωλείου «Ιανός» στην Αθήνα, ο πρώην υφυπουργός Αλέκος Καλαφάτης παρουσίασε το βιβλίου του με τίτλο «Τα βήματα 1974-2004».

Για το βιβλίο του Αλέκου Καλαφάτη μίλησαν ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, ο καθηγητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Γιάννης Καλογήρου, καθώς και η δρ. Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βιβή Βασάλα, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος. Το παρόν έδωσαν οι πρώην υπουργοί, Νίκος Χριστοδουλάκης, Πέτρος Ευθυμίου, Παρασκευάς Αυγερινός, Τάσσος Γιαννίτσης. Ξεχωριστή η παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρου Γαλιατσάτου. Επίσης στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν απο τη Κεφαλονιά οι Μάκης Φόρτες, Σπύρος Μοσχόπουλος, Μάρκος Κοτσιλίνης, Σπύρος Σαμούρης, Παναγής Μπενετάτος, Νέστορας Παπαθεοδωράτος, Πάνος Βαρδάκος, Μαριολένη Νεοφύτου, Τιμολέων Γονής, Διονύσης Σβορώνος, Κώστας Θεοχαράτος κ.α.

Στο βιβλίο ο Αλέκος Καλαφάτης αναλύει και εξηγεί την πολιτική και κοινωνική εξέλιξη της χώρας από το 1974 έως το 2004, καθώς και τα γεγονότα που έζησε ως πολίτης και ως πολιτικός τη συγκεκριμένη περίοδο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer