Τις τελευταίες ημέρες τρία καυτά θέματα απασχολούν την κοινωνία του νησιού μας, ο Μύρτος, η ύπαρξη φορολογικής ενημερότητας για τους σεισμόπληκτους και το τέλος διανυκτέρευσης
Τα ανταλλάσσει όλα με τη θέση της Γραμματέως της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ…
Πολιτική
12/04/2016 | 14:20

Τις τελευταίες ημέρες τρία καυτά θέματα απασχολούν την κοινωνία του νησιού μας, ο Μύρτος, η ύπαρξη φορολογικής ενημερότητας για τους σεισμόπληκτους και το τέλος διανυκτέρευσης.

Και για τα τρία αυτά θέματα κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει από το γραφείο της Βουλευτού Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτης Θεοπεφτάτου. Ειδικά για τον Μύρτο, μαθαίνουμε ότι η ίδια απάντησε σε συμπολίτη μας, όταν τη ρώτησε τηλεφωνικά, ότι δεν γνώριζε καν το θέμα….

Δεν αποτελεί βεβαίως πρωτοτυπία το να μη γνωρίζει η Θεοπεφτάτου τα προβλήματα της κοινωνίας της Κεφαλονιάς. Δεν το έκανε ποτέ, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να το κάνει, γενικά δεν φαίνεται να έχει την επιθυμία να ασχοληθεί με τους «φτωχούς συγγενείς» της στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Θα πάει λοιπόν ο σεισμόπληκτος Ληξουριώτης στο ΤΑΣ και αν ανήκει στους ελάχιστους τυχερούς που δεν χρωστούν ούτε πενήντα λεπτά στο Κράτος, θα πληρωθεί αμέσως! Τι χαρά μεγάλη! Τι μοναδικός τρόπος ελάφρυνσης των σεισμόπληκτων είναι αυτός!

Και φυσικά, το τέλος διανυκτέρευσης δεν είναι γιαουρτάκι, ούτε θεωρητικούρες για τον πόλεμο στη Συρία… Άρα, η Θεοπεφτάτου, που δεν ξέρει τι σημαίνει να ζεις από τον Τουρισμό, δεν θα ασχοληθεί! Δεν την ενδιαφέρει καν να εκφράσει το αντίθετο επειδή κατάγεται από ένα τουριστικό νησί…

Τα ανταλλάσσει όλα με τη θέση της Γραμματέως της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ… Είναι η μόνη αλήθεια που θα πρέπει από εδώ και στο εξής να απασχολήσει όλους, ειδικά όσους συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο (;) της…!

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer