Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες ο εκπρόσωπος της «Ελιάς» ψάχνει απεγνωσμένα για υποψήφιους στις παλιές παραδοσιακές «πράσινες» οικογένειες, αλλά συνεχώς τρώει... άκυρα.
Τα…άκυρα του Καλαφάτη!
Πολιτική
29/03/2014 | 15:55

Μπορεί κάποιοι να έχουν βαλθεί με το ζόρι να μας παρουσιάσουν την υποψηφιότητα Καλαφάτη ως λύση σωτηρίας για τον τόπο, αλλά η πραγματική αλήθεια βρίσκεται στην απλή, καθημερινή και ανόθευτη άποψη του πολίτη της Κεφαλονιάς, που δεν βρέθηκε και δεν βρίσκεται κολλημένος σε θέσεις, που παλεύει για το μεροκάματο και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην κλείσει την μικρομεσαία επιχείρησή του…
Η αλήθεια αυτή λοιπόν αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες ο εκπρόσωπος της «Ελιάς» ψάχνει απεγνωσμένα για υποψήφιους στις παλιές παραδοσιακές «πράσινες» οικογένειες, αλλά συνεχώς τρώει… άκυρα.
Βλέπετε, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν μερικοί, ανεξαρτήτως συνδυασμού και χρώματος. Εκτός αυτού, μέσα στην ομάδα Καλαφάτη υπάρχουν πρόσωπα που έχουν δώσει λαβή για πολλά και «βαριά» σχόλια κατά το παρελθόν, πρόσωπα που πριν την εμφάνιση Καλαφάτη έφαγαν πόρτα από άλλους συνδυασμούς.
Πως αυτά τα πρόσωπα σήμερα θα πείσουν τον απλό και ταλαιπωρημένο από την οικονομική κρίση και τους σεισμούς Κεφαλλονίτη;; Λίγο δύσκολο! Δεν νομίζετε;;

elia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer