Συνεχίζονται και σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων που οργανώνει η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
«Ταρανδάκια εν Δράσει» στο Χριστουγεννιάτικο χωριό
Πολιτισμός
27/12/2015 | 09:46

Συνεχίζονται οι Εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων που οργανώνει η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Κεφαλονιάς.
Έτσι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 11.00πμ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, «Ταρανδάκια εν Δράσει», με τις Έμελη Χατζηχρήστου και Αφροδίτη Παπαδημητράτου. Αμέσως μετά τα παιδιά που συμμετέχουν στη δράση, θα κεραστούν στο Εστιατόριο-Café PALAZZINO.

⍟ στις 12.00μμ Η Φιλαρμονική Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» υπό την δ/νση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου θα παιανίσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες & κάλαντα από το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λιθόστρωτο – πλατεία Καμπάνας και αμέσως μετά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Μουσική με τους SINIORI Band.

⍟ από τις 2.00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄ συνεχίζεται για δεύτερη μέρα το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός», για αθλητές όλων των ηλικιών. Στην Είσοδο ελεύθερη συνεισφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Συνδιοργάνωση Κεφαλληνιακός Α.Ο. & Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

⍟ στις 6.00μμ στο Ξενοδοχείο ΜΠΑΣΙΟΝ στα Διλινάτα. Ο Επιμορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Διλινάτων και η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζουν στους μικρούς τους φίλους ένα Χριστουγεννιάτικο Διαδραστικό Θεατρικό Παιχνίδι, με την θεατροπαιδαγωγό Καλλιόπη Λιοσάτου, «Ο Κατεργάρης και το σχολείο των Καλικαντζάρων». Αμέσως μετά θα μοιραστούν δώρα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά και συνεχίζουμε με μουσικό πρόγραμμα και πλούσιο μπουφέ.

⍟ στις 7.00μμ στον Δημοτικό Κινηματογράφο προβάλετε η κινηματογραφική ταινία Α΄ προβολής «ΟΥΖΕΡΙ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ». Η προβολή της ταινίας θα επαναληφθεί και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer