Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασαν απόψε το βράδυ τα δημοτικά σχολεία του Αργοστολίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος", την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα στις 21 Μαΐου 1864.
Τίμησαν του Ριζοσπάστες οι μαθητές του Αργοστολίου (φώτος + βίντεο)
Πολιτισμός
20/05/2016 | 09:03

Ρεπορτάζ // Γιάννα Κουλουμπή

 

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασαν απόψε το βράδυ τα δημοτικά σχολεία του Αργοστολίου, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”, την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα στις 21 Μαΐου 1864.

Ο Γεράσιμος Γαλανός, υπεύθυνος των εκδηλώσεων για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την παρουσίαση της εκδήλωσης, ενώ το παρόν έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, και η αρμόδια για θέματα A’ βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κεφαλονιάς, Μαρία Κουνάδη.

Οι μαθητές μίλησαν για τους Ριζοσπάστες και τραγούδησαν στην αρχή των ύμνο των Ριζοσπαστών. Στη συνέχεια απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν για τον αγώνα των μεγάλων αγωνιστών της ένωσης με την “μητέρα” Ελλάδα.

Η παρουσία τους συνολικά ήταν εξαιρετική και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ καθώς και βίντεο απο την εκδήλωση.

giorti-rizospastwn-dimotika-2 giorti-rizospastwn-dimotika-3 giorti-rizospastwn-dimotika-4 giorti-rizospastwn-dimotika-5 giorti-rizospastwn-dimotika-6 giorti-rizospastwn-dimotika-7 giorti-rizospastwn-dimotika-8 giorti-rizospastwn-dimotika-9 giorti-rizospastwn-dimotika-10 giorti-rizospastwn-dimotika-11 giorti-rizospastwn-dimotika-12 giorti-rizospastwn-dimotika-13 giorti-rizospastwn-dimotika-14 giorti-rizospastwn-dimotika-15 giorti-rizospastwn-dimotika-16 giorti-rizospastwn-dimotika-17 giorti-rizospastwn-dimotika-18 giorti-rizospastwn-dimotika-19 giorti-rizospastwn-dimotika-20 giorti-rizospastwn-dimotika-21 giorti-rizospastwn-dimotika-23 giorti-rizospastwn-dimotika-24 giorti-rizospastwn-dimotika-25 giorti-rizospastwn-dimotika-26 giorti-rizospastwn-dimotika-27 giorti-rizospastwn-dimotika-28 giorti-rizospastwn-dimotika-29 giorti-rizospastwn-dimotika-30 giorti-rizospastwn-dimotika-31 giorti-rizospastwn-dimotika-32 giorti-rizospastwn-dimotika-33 giorti-rizospastwn-dimotika-34 giorti-rizospastwn-dimotika

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer