Την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο πόλο, που και αυτή οδηγεί στην Ευρώπη, κατέκτησε τελικά ο ΝΟΑ
Τέταρτος και Ευρωπαίος o NOA!
Αθλητισμός
09/05/2013 | 19:13

Την τέταρτη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο πόλο, που και αυτή οδηγεί στην Ευρώπη, κατέκτησε τελικά ο ΝΟΑ, αφού την τρίτη κατέκτησε η Χίος, η οποία διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στην ομάδα μας στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, επικρατώντας με σκορ 12-5, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Τα 8λεπτα: 1-2, 0-5, 2-3, 2-2

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Σαλάχας, Παπαδόπουλος 1, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος, Χαραλαμπόπουλος 1, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Σαρρής, Μιμίδης 3, Κώστας, Κόχειλας Ι., Θεοδωρόπουλος 2, Κανδιόγλου, Βιτέλας 1, Ντούλος, Φουντούλης Γιώρ. 3, Δεβές, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Σωτηράκης 1, Χατζηκυριακάκης 2.

Οι παίκτες του ΝΟΑ τώρα προετοιμάζονται για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στη Βουλιαγμένη, για το Final Four του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου, στη Λαμία.

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer