Εργαστηριακοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις που παράγουν και διανέμουν τρόφιμα
Σύσκεψη του ΕΦΕΤ στην Κεφαλονιά για ζητήματα ασφάλειας τροφίμων
Κοινωνία
28/02/2014 | 17:47

Θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και την υγιεινή των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς σε σχέση με τα προσφερόμενα σε αυτούς τρόφιμα αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο νησί με πρωτοβουλία του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Παράλληλα, καθορίστηκε ο τρόπος συντονισμού και οι δράσεις αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και του ΕΦΕΤ και προγραμματίστηκαν οι απαιτούμενες επιθεωρήσεις και οι εργαστηριακοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις που παράγουν (catering) και διανέμουν τρόφιμα για τα συσσίτια και στις εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων των πλοίων που φιλοξενούν σεισμόπληκτους.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Σ. Κουρή, του προϊστάμενου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας του ΕΦΕΤ κ. Π. Σωτηρίου, των Προϊστάμενων των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σ. Βλασοπούλου, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Σ. Γαλίδη, Ανάπτυξης & Διοικητικού Οικονομικού κ. Α. Λάντου και υπηρεσιακών στελεχών του ΕΦΕΤ και της Περιφερειακής Ενότητας.

efet

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer