Ο κ. Σπύρου ενημέρωσε τον κ. Αδριανό για τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν και του ζήτησε άμεση παρέμβαση για την επίλυσή τους.
Σύσκεψη στην Κέρκυρα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού
Πολιτική
25/01/2014 | 17:28

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, επισκέφτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμού – Αθλητισμού, Γιάννης Αδριανός, ο οποίος βρίσκεται στο νησί, προκειμένου να εξετάσει προβλήματα των αθλητικών υποδομών και να ακούσει τις προτάσεις των φορέων για αθλητικά και πολιτιστικά θέματα.
Ο κ. Σπύρου ενημέρωσε τον κ. Αδριανό για τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν και του ζήτησε άμεση παρέμβαση για την επίλυσή τους.
Στις αθλητικές υποδομές, είπε ο Περιφερειάρχες, αθλείται μεγάλος αριθμός νέων και εδώ και χρόνια οι υποδομές αυτές έχουν εγκαταλειφτεί, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο τόσο των ομάδων όσο και των αθλητών.
Επίσης, ο κ. Σπύρου, αναφερόμενος στα πρόσφατα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τόσο στο μεγάλο έργο της παραλιακής Γαρίτσας στην Κέρκυρα όσο και στο δίαυλο της Λευκάδας, εξαιτίας των αρχαιολόγων, τόνισε στον κύριο Υφυπουργό ότι δεν μπορεί να καθυστερούν έργα εκατομμυρίων ευρώ για γραφειοκρατικούς λόγους.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του Υφυπουργού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του Περιφερειάρχη, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, Τζόγια Γρουζή, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης, Νικήτας Καραλής, υπηρεσιακοί παράγοντες αρμόδιοι για θέματα υποδομών αλλά και εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών φορέων της Κέρκυρας, που κάλεσαν τον κ. Αδριανό να σκύψει πραγματικά στα προβλήματα των αθλητικών σωματείων, τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα έχουν λάβει πολλές υποσχέσεις χωρίς να έχει γίνει κάτι.

andrianos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer